Inlägg av Wahlstrom

Inlägg som Wahlstrom har skrivit i forumet

Undrar lite över Deatloop dock. Kommer det komma till gamepass? I och med denna bild så listas spelet inte. Spelet är ju konsolexklusivt till PS5, men det kommer samtidigt till PC/Steam. Borde inte det öppna dörrarna för gamepass for pc?

Jag har lite tappat spelintresset på senare tid för andra prioriteringar, men faaaaan vad det kittlar i mitt pojkhjärta när jag ser No Man's Sky

jag tror fan jag har haft rätt! (är själv förvånad)

Vill bara ge en shoutout till användaren "sky one" som tidigare idag skickade mig en beta-nyckel till ps3. Som vanligt så levererar FZ:as community! Tack!

Skrivet av marcus8958:

När jag reggade min nyckel jag fick från en annan sida så fick jag 3 nycklar. Är alla till destiny beta som jag får dela ut eller vad är det för mening med nycklarna?

Om du har en nyckel som fungerar till ps3 så skulle jag uppskatta den enormt mycket!

Svenska äventyrsliret The Journey Down – ute till iOS

Någon som kan vara på om spelet är underbart eller värdelöst? Är det något i stil med monkey Island serien eller mer seriöst? Peka-Klicka på iPad är guld värt så det blir till att ladda ner när jag kommer hem från jobbet!

Skrivet av zunkenrunken:

Min teori är Washingon DC då loggan är inspererad av en 5 dollars sedel. Trycket på 5 dollars sedelns ena sida föreställer Lincoln memorial, som i sin tur ligger i just Washingon DC.

håller med! Skulle vara riktigt härligt att få besöka en ny stad dessutom

Jag gillar Battlefield!

Skrivet av WeedEnergy:
Skrivet av totte1015:
Skrivet av WeedEnergy:

Ps3 betan är redan ute och har varit i 1 timme typ

Nej?

Säg mig då varför det inte finns någon somhelst reklam om det på Store?

Jag får det iallafall inte :S

gör den ju visste sök på battlefield 3 bara

Sen lär du ju äga ett förbokat moh tier1 för att se den vill säga.

tack ! du har helt rätt nu stänger jag ner min mail

Ett stort plus ska musiken ha. Får Max Payne känsla! Resten har jag sett förut...

http://www.youtube.com/watch?v=1iTJ_9W29D4

tur att man har ps3, mitt hjärta skulle inte klara en sådan anstränging

jag kan inte heller logga in, får väll vänta och se

Hej!

Jag köpte mitt PS3 för att få spela på det. Det har funkat mycket bra och utan problem i mer än ett halvår. Jag köpte den av anledning att spela och ha skoj. De närmaste veckorna har jag inte haft speciellt skoj. Jag har inte kunnat spela med mina vänner. Men det gör ingenting, för jag har förståelse för att det kan gå snett ibland. Visst, jag tycker det är tråkigt, men det finns viktigare saker som har hänt i världen under dessa veckor än att trycka ner Sony.

Jag kan te.x rekommendera att vara utomhus, det har faktiskt blivit vår och rätt så varmt. Annars kan jag väll bara tillägga att jag fortfarande tycker om mitt PS3, även fast det inte går att spela just nu. Eftersom det gått bra att spela förut så tror jag att det kommer gå jätte bra att spela snart också. Det handlar ju trots allt om att spela, inte starta en diskussion.

MVH
En nöjd Ps3 ägare

Men var är Kråkan!? Varför har ingen tänkt på Kråkan!? KRÅKAN! (..den Längsta Resan)

är antagligen tidigare release för portal 2, men efter att ha läst texten så får jag nästan vibbar av det skulle kunna vara g-man som talar... men som sagt, antagligen en tidigare release

funkade inte att tanka igår när jag skulle lira en stund ska prova idag igen

tack , men nej tack !

meh! jag tyckte metal gear rising gjorde ett otroligt intryck!!

Internet krånglar. Snabb hjälp tack!

Jag har nu under (minst två år) haft problem med mitt internet. Jag blir nästan precis var 10:e minut disconnect i 10 sek innan jag åter får kontakt (ja, jag har klockat tiderna). Detta stör mig då msn meddelanden inte skickas, connection interuppted inom spel och internet fuckar med mig.

Jag har då ett internet som är koplat från ett modem till Dator A som i sin tur är kopplat till en belkin trådlös router N1. Den routern är i sin tur kopplad till två ting. Först Dator B och sen till ett Xbox. Sen är också min Mac dator uppkopplad via trådlöst internet till denna router.

Alla dessa ting får lida av symtomen jag beskrev ovan och är fruktansvärt irriterande. Vi hade en annan router förut, men när jag och min far var ut och vandra i OnOff trakten så köpte vi en Belking N1 eftersom den var då tydligen "bäst". Pappa och jag gick tydligen på detta så vi inhandlade detta otroliga ting.

Nu till en mening med frågetecken...

Kan någon hjälpa mig att få tillbaka en bra uppkoppling som INTE stänger av sig själv?

Tack för svar!
MVH
Wahlström

åh driver! vänta... ubisoft? screw this...