Inlägg av Witchfinder

Inlägg som Witchfinder har skrivit i forumet

Härligt! Har dock råkat hamna på servrar med färre människor än vanligt. Vilket är bra för vissa daily/weekly challenges men inte så bra för Eviction Notice och vissa andra event.

Jag blev tvungen att klicka på "avstå röst" i båda fallen. Jag sökte desperat efter någon känsla, vad som helst. Som då man var barn och kunde heja på ett sportlag enbart baserat på färgen på dräkterna. Men ingenting väcktes inför dessa för mig intetsägande karaktärer

Är rädd för stora ambitiösa moddar, för de kan mycket väl ha bra gameplay och content, men så är röstskådespeleriet oftast så oförklarligt långt efter allt annat i nivå. Antingen "moddaren själv"-nivå eller "moddarens kompis"-nivå.

Det är ju många spel som har grinding/farming som stor beståndsdel, och som lite skulle tappa sitt existensberättigande om ett sånt system kom till.

Skrivet av Hanzo:

Håller med. Jag var till och med i den skara som nominera honom.

Sen är det är fullt förståerligt att inte alla på forumet älskar Baldurs Gate likväl D&D eller Klassisk RPG.

Ändå ganska stora koncept du tar upp, jag tycker det är konstigt om folk inte gillar det

Välförtjänt; som sandlådespel sett så är Fallout 4 bäst i klassen än i dag. (Inte bäst vad gäller rollspelselement, men vad gäller lattjande).

Ska bli riktigt intressant. Ettan hade urmycket som talade för det, men i slutändan fanns det ett par faktorer som tog andan ur spelet efter ett tag för mig. Undrar hur det är med stridsfärdigheterna i 2:an? Det enda logiska är väl om Henry är bra på att slåss redan från början. Men en av de saker jag tyckte bäst om med 1:an var hur inkompetent man var i början ...

Jag har aldrig tagit mig för att spela 1:an och 2:an tyvärr. Jag ger 3, NV, 4 och 76 samtliga 5 i betyg, älskar allihop. Svårt att rangordna. Men jag tror:

1. FNV
2. F4
3. F76
4. F3

Skrivet av Fulci:

Problemet är att inga nya RTWP CRPG har sålt bra, inte lika många som gillar det systemet längre.

Har personligen svårt att ta in att de flesta skulle föredra att man låser sig själv till utdragenhet, med turbaserat. Scenario: Andra genomspelningen, man vill vara lite kvickare och mer målmedveten i det man gör. Nu råkar det vara ofrånkomligt att man tar vägen förbi ett gäng level 1-goblins. En av dem råkar vända ett öga mot ditt gäng och grattis, 10 minuter tradig strid! Även fast "slå med vapnet" med magikerna hade räckt för en one shot kill så får man gott invänta denna makabra dans gilla gång.

Ta in så många som möjligt som var involverade i 2:an, och skapa ett BG4 med real time with pause <3

Kan fortfarande inte släppa att Jon Irenicus åkte ut i första omgången. Varje gång jag ser en av skurkomröstningsartiklarna påminns jag om det.

Trodde först att Maximus hade utvecklat någon sorts hatkärlek till sin latrin, och att han därför ville ta den med sig till sina nya uppdrag och stoppade den i en gigantisk ryggsäck.

Har sett fyra avsnitt och jag tyckte det var riktigt roligt och härligt att kolla på som Fallout-fan. Om jag inte visste nånting om Fallout så hade serien kanske varit lite hackig.
Man förstår ofta inte varför folk gör som de gör (inte ens som Fallout-fan). Men jag tycker Brotherhood-killen har en uppfriskande tveksam karaktär, full av en sorts egoistisk feghet man sällan ser en huvudperson ha.

Själv tar hag gärna emot tips på b-trailers från 70-80-talet, det är bland det roligaste jag vet
Typ sånt här: https://youtu.be/uuDgz1MfjSE?si=PGl4jxMapADrgS-9

Personlig favorit utan att riktigt kunna förklara varför: Kangaxx i Baldur's Gate 2

Mest signifikanta/ikoniska: Ornstein & Smough i Dark Souls

Mest nervkittlande: Master-Ds cockpit i Bionic Commando

Mest underskattade: Xiphias i Turok 3

Vet ni vad? Irenicus hade buffat sig med Spell Immunity: Abjuration (och Conjuration) innan omröstningen och kan inte skickas bort! Han är kvar i gemet!

Jon Irenicus bortröstad,ingen idé att följa fortsättningen

Går det att själv välja att arbeta för antingen modernisering eller kulturbevarande?

Om de hade tänkt fortsätta med helt turbaserat i BG4 är det bra att de släpper bollen. Annars synd.
Angående det här nya RPG:et som Vincke pratar om, som enligt en annan artikel "dwarfar" BG3, så är det verkligen på tiden att de börjar använda real time with pause. Det tar nämligen evigheters evigheter att harva sig fram annars.

Det är anledningen till att jag känner att jag inte kommer spela om BG3. Om jag spelar om så vill jag snabbt expediera saker och ting för att raskt kunna prova nya saker. I BG2 kan man fara fram som en veritabel flipperkula och göra nedslag bara där man vill. Eller så kan man ta all tid i världen.
I BG3 har man bara det senare alternativet.

Race Track till Amiga. Antar att det är svenskt eftersom banorna är i Sverige och man kör Volvo. Helt extremt hisnande spel, oerhört beroendeframkallande att försöka slå nya rekord.