Inlägg av Virreee

Inlägg som Virreee har skrivit i forumet

7/10 Korrekta svar!
Borderlands är din religion. Amen.

Längesen jag spelade Borderlands men kom ihåg mer än vad jag trodde jag skulle göra.

8/10 Correct answers! - Bättre än förväntat

1an 2an och 4an är mina absoluta favoriter. Men gillar många av spelen.

EPIC!! jag kan inte vänta längre

Filmen var underhållande och jag gillade vyerna.

På mitt gymnasium hade de ett LAN 1 gång varje termin över en helg. Eleverna fick frivilligt välja om de skulle vara med och det fanns tävlingar inom CS, LOL och några andra spel.

Jag gillar Inferno mest. Dust2 är en bra karta, däremot så har jag spelat Dust2 så mycket på senaste tiden. Nu har jag börjat spela mer Inferno, Mirage och några andra kartor.

Jag ska spela Far Cry 4 och CS:GO

Testa betan ska jag göra, däremot vet jag inte om jag köper spelet när det kommer ut.

Det känns bra att utvecklare försenar spelen för att finslipa spelen lite extra.

It would take you...
1080 continuous hours
45 days,57 minutes
of gameplay to complete your Steam library

IN THIS TIME YOU COULD...
Watch Star Wars: A New Hope 536 times

Jag tittar mest på TB och Angry Joe, eftersom de recenserar spel och de har oftast bra åsikter om spelen. Vanoss är rätt kul ibland om jag inte har något att göra.

Coolt, Fassbender är bra och tycker han passar som en lönnmördare :). Undrar vilken period filmen utspelar sig i?

Jag ser fram emot StarWars Battlefront väldigt mycket, även The Witcher 3 och The Division är intressanta titlar jag ser fram emot.

Just nu är det mycket BF4 och även GTA V

Hade en bugg i början, då jag klättrare på en vägg och Arno fastnade och började sprattla. Det är det ända problem jag haft. Spelar på PS4.

Vilka är de här 5000 personerna som svarat? Medelåldern kan inte vara hög. Sedan är minst hälften inte ens spelserier som flera redan märkt.

Call Of Duty 2, var det första CoD-spel jag kom i kontakt med. Älskade CoD-serien fram tills det att MW2 kom ut. Jag spelade MW2 men sedan dess har jag bara testat spelen. WW2 war en av anledningarna till jag spelade CoD. Spelar fortfarande Call Of Duty1 och 2 lite då och då. Nostalgi

Tycker det är synd. Det är Steam som har en stor Community. Själv har jag bara Uplay och Origin därför att vissa spel kräver det. Origin är okej, men Uplay?...

En fråga! Har de någonsin använt dedikerade servrar i CoD? Hade de dedikerade före MW-spelen? Kommer inte ihåg hur det var på tidigare spelen.