Inlägg av induce

Inlägg som induce har skrivit i forumet

Kört närmare 30 timmar på PC nu och tycker att det känns bra. Har inte varit med om några jättebuggar. Fått ladda om någon save någon gång för att komma vidare i uppdrag men i övrigt inte i närheten av det jag sett på YouTube. Beror väl lite på hur mycket man letar också antar jag. Hoppas verkligen att de kan slipa till spelet på konsoler så att det fungerar hjälpligt för alla så att alla kan få uppleva spelet. Men även där tycker jag att man hört blandat. Beror kanske på hur kräsen man är.

Gillade verkligen detta spel och dess atmosfär. Det enda jag störde mig lite på var ett pussel jag fastnade på där journalanteckningarna man fick var något vilseledande. Kändes inte alls lika naturligt som alla andra lösningar vilket gjorde att jag fastnade på det en 2-3 timmar. Det störde rytmen i spelet något men i övrigt väldigt trevligt. Game Pass är kanon när det kommer sådana här spel.

Skrivet av NiclasB92:

Du hade rätt i din kommentar. Efter 1,5 dag tystnad hände det äntligen något hos Bring. Nu uppdaterades spårningen 14:49 till "Sändningen har levererats till terminal och skickats vidare." Äntligen händer det något igen

Underbart! Då blir det spelande i veckan 👍🏻😁🎮

Skrivet av NiclasB92:

Sedan jag skrev det citerade inlägget ovan så fick jag även igår eftermiddagen fakturan från Klarna, inatt kl. 00:07 så fick jag mitt digitala kvitto från EG, på mina sidor på EG så står ordern som "skickad", men när jag ska spåra paketet hos Bring så har det fortfarande inte hänt någonting idag 6/11 2020 kl 10:44. Det står fortfarande under senaste händelsen: "Meddelande om försändelse på väg via SMS".
Jag hoppas att det inte är något att oroa sig för, men man blir allt mer och mer nervös att paketet har slarvats bort Speciellt när EG har lovat att jag ska få paketet levererat till ombud imorgon. Som vissa skriver så hoppas jag (om inga uppdateringar sker via spårningsnumret) att det bara har skett någon form av bugg och att jag får ett magiskt sms utifrån ingenstans imorgon om att paketet har levererats till ombud.

Det var samma för mig. Min blev markerad som skickad på fredagen men hände ingenting under hela helgen. På söndagskväll fick Bring paketet och på måndag hade jag konsolen. Tror inte du behöver oroa dig

Skrivet av Aesoprock:

Flytta datorn till vardagsrummet och spela med handkontroll?

Kan stämma in här. Tycker det fungerar kanonbra att bara koppla datorn direkt till TV:n 👌🏻

Kul initiativ med tråden! Jag har själv brottats lite med om jag vill spela det med mus och tangentbord eller kontroll. Minns när jag spelade något Call of Duty-spel på Xbox 360 och inte alls kände samma glädje som tidigare. Insåg efter ett tag att jag hade spelat alla de tidigare på PC och att det var känslan av förlorad kontroll som kom emellan mig och spelglädjen. Är uppvuxen med Quake 2 och Quake 3 på PC så det är svårt att gå tillbaka till kontroll. Vissa spel känns lite mer anpassade, som till exempel när jag körde Halo på första Xboxen. Det var ändå riktigt roligt och fungerade bra med handkontroll.

Nu senast har jag dock suttit och spelat Control på PC med handkontroll och haft massor av kul med det. Kanske har det att göra med att man gör mer än att sikta och skjuta i det. Vet inte. Klart att jag inte är lika vass på att sikta men det har ändå fungerat och det har varit riktigt kul. I Cyberpunk förekommer dessutom fordonssekvenser och även om det går att köra med tangentbord är det inte alls samma känsla. Så jag lutar åt att köra med kontroll nu. Spelet är väl heller inte en shooter i första hand utan först och främst ett RPG med inslag av förstapersonspangande.

Har lyxen och friheten att kunna välja mellan att spela på en rykande nybyggd PC med RTX 3090 eller någon av de nya konsolerna. PC:n kommer såklart ge vassast grafik, åtminstone innan optimeringarna för next gen-konsolerna trillar in. XSX är klart tystast och blir samma handkontroll som till PC. På PS5 måste jag säga att jag verkligen gillar ergonomin i handkontrollen. Även den haptiska feedbacken och adaptiva trigger-knapparna är trevliga. Misstänker att just sistnämnda funktioner används lite dock, om ens alls. I slutändan blir det nog dock PC för bäst grafik och förhoppningsvis mest inlevelse tack vare det. Kommer köra allt vid TV:n då jag där har 5.1. 77" OLED är svårslaget också när vi snackar night city med mycket mörker och neon

Skrivet av e3henri:

Värmande att se att den verkar kommit till ett spelvänligt hem som tänker använda den och inte sälja vidare

Det kan du räkna med! Den är i gott sällskap med en del andra konsolkompisar också. Sen vad den tycker om det vet jag inte... 😅

https://www.youtube.com/watch?v=s0oY5Ms0WlI

Har du fått en konsol själv?

Skrivet av Methea:

Har vi kommit fram till varför en del som beställde vid 12 tiden i onsdags får enheten i veckan, och andra först i början på december? Min order gick igenom 12:13 och då får jag den först den 7/12.

Misstänker att några konsoler från batchen som skulle gå kl 9 "blev över" i och med att vissa bokade mer än en enhet och dessa släpptes sedan vid 12-släppet. Min kompis fick igenom en beställning runt 12.10 och han skulle inledningsvis fått den 26 november tror jag men den kom nu idag. De som inte lyckades knipa någon av dessa kommer med i december-rundan.

Skrivet av Stålburken:

Helvete vad vackert, man blir nästan tårögd!

Haha! Så är det helt klart

Skrivet av P2daO:

Trevliga Fanatec prylar där i bakgrunden Sitter och hoppas på nån bra deal på V3 pedaler på fredag

De används alldeles för sällan bara! Men ja, de är helt klart trevliga! Måste köra lite AMS2 nu när Nordslingan kommit dit. Fanatec brukar väl alltid köra lite fina deals på BF?! Vad har du nu och vad kör du?

Skrivet av quaddern:

Vackert! Min är fast i Hägersten sen inatt men hoppas det kommer en uppdatering snart

Håller tummarna! Mitt var på väg igår och kom fram idag så förhoppningsvis kommer ditt fram idag om det började röra på sig igår 🙌🏻

The holy Playstation 5 is in the house 🙌🏻🎮

Edit: Ja alltså, ni ser ju glorian 😇

Skrivet av The Groke:

Alltså, jag vet bara hur det funkar (från erfarenhet av att ha jobbat på Netonnet) men då betalade kunder för "expressfrakt", men det var som sagt hur fort beställningen skulle behandlas och skickas av oss. Sen kanske Postnord också behandlar det snabbare, men paket som skulle norrut stannade alltid på de vanliga "hubbarna" ändå. Exempelvis Ånge (innan det lades ned). Nu stannar leveranserna alltid en natt i Örebro.

OK! Spännande. Det låter rimligt!

I det fallet får man väl säga att expressfrakten i detta fall inte lyckades särskilt bra då, eftersom det var Elgiganten och inte Bring som gjorde det hela långsamt. Nu när Bring fått mitt paket verkar det levereras idag.

Skrivet av The Groke:

Har inte riktigt med trådämnet att göra, men jag känner att jag måste få påpeka en sak som i stort sett 99% av befolkningen inte vet. Expressfrakt har INGENTING att göra med hur hårt PostNord trycker på gaspedalen. Det har enbart att göra med hur fort din beställning hanteras och skickas från lagret. Sen kommer PostNord att köra sitt vanliga halvtrötta race ändå.

Nu är det Bring i detta fallet men detta var faktiskt information som jag inte kände till. Så vad du säger är att PostNord endast har ett arbetstempo oavsett vad jag som kund betalar?

Jag vet däremot att det kan göra skillnad om jag väljer att betala för vanlig brevleverans, som kan ta 2-4 dagar, kontra till exempel paket, som brukar komma fram över natten. Men det beror lite på vilka terminaler det passerar också. Vissa verkar ha mer att göra och då kan det bli kvar där en extra dag.

Skrivet av Adoneus:

Tack hittade det

Ingen aning vad status "posttjänster" betyder dock 😅

Det betyder att de bokat upp leverans men att den inte blivit levererad till budet ännu tror jag.

Skrivet av Adoneus:

Vilket nummer på det digitala kvittot söker man med och vart på hemsidan för att kunna se mer status på sin order?

Det ska vara det unika ID-numret. Men om du fick det "snygga" digitala kvittot istället för det som ser ut som ett vanligt butikskvitto så vet jag inte om du hittar det.

Sen söker du här: http://esc.elkjop.com/voucher

Skrivet av Brainrup:

Min anlände i Jönköping 23.08 i torsdags men har inte rört sig sen dess. Inget ovanligt att få hem varor dagen efter, utan expressfrakt, med PostNord.

What?! Tog du standardfrakt eller expressfrakt?

Så vissa har gått iväg i torsdags och kommit fram dagen efter. Andra har anlänt till terminalen för vidare distribution men inte rört sig. Medan vissa inte ens kommit till Brings terminal förrän nu. Hade varit väldigt kul att se vad som FAKTISKT har hänt, haha.

För övrigt så har mitt paket också kommit till terminalen. Kl 18.36. Och jag beställde kl 8.57 i torsdags...

Skrivet av Anwest:

Tack för info! Ringer till kundservice och reklamerar frakten när den har kommit. Det som skapar mest huvudbry är att vissa av ordrarna klockan 12 har levererats, men de flesta (alla?) klockan 9 verkar knappt ha lämnat Elgiganten till Bring.

Tänkte göra detsamma om det inte dyker upp imorgon. Jag misstänker som sagt att de ställt merparten av alla på pall för leverans till Bring medan vissa som inte kom med på den pallen av olika anledningar fick sina skickade redan i torsdags eller fredags. Oavsett så finns det fog för att lämna lite kritik till dem för att de återigen inte lyckats hantera ordrar i rätt ordning. 69 kr är väl inte hela världen men inte ska man betala för något som inte lever upp till villkoren.

Skrivet av Cirez:

Har du fått ett mail från BRING också? fick endast från elgiganten att den är skickad, men ingen info från bring.

Yes, men det var inget märkvärdigt utan egentligen bara samma länk som jag redan fått från Elgiganten.

Citat:

Hej,

Vi har mottagit en beställning från Elgiganten som nu förbereder din leverans. Du kommer få ett nytt meddelande när vi har tagit emot och sorterat ditt paket. Då kan du också spåra din leverans.

Mer information, alternativ och ev. möjlighet att anpassa leveransen: länk

Vänliga hälsningar
Bring

Och efter det har det alltså inte kommit något nytt vilket innebär att de inte mottagit något. Om jag spårar från Elgigantens sida med deras unika ID så ska den ha blivit levererad till transportör i fredags morse står det.

Skrivet av Fredede:

Vad är leveransstatusen på "Mina Sidor" för er? Min står som "Skickad", och leveransen är registrerad hos Bring men de har inte fått leveransen. Och så har det varit sedan igår kväll. Så jag undrar vad EG håller på med om paketen är färdigpackade, fast de låter dem ligga kvar på lagret i 2 dygn...
Är det Bring som har en enstaka Mini Cooper de hämtar paket med eller nåt?

Precis. Den står som skickad vilket om jag inte missminner mig skedde natten mellan fredag och lördag. Mailet från Bring om "kommande leverans" kom i fredags morse. Oklart om de ligger kvar hos Elgiganten eller om Bring bara är sega på att registrera dem.

Skrivet av Anwest:

Jag håller med om Elgiganten och Bring. Egentligen skulle man ta och reklamera de där extra 79 kr som inte gav någon snabbare leverans.

Ja, jag tänker faktiskt höra av mig till dem och klaga om inte konsolen dyker upp på måndag. Men hoppet lever väl ännu, haha.