Inlägg av anon18724

Inlägg som anon18724 har skrivit i forumet

Allt jag sett hittills, speciellt från E3 ser mäktigt bra ut och bättre än något CoD-spel!
Har ni testat/sett spelet på konsoll eller PC? Funderar lite på systemkraven, vill gärna ha ett bra PC spel till hösten. Betan får väl avgöra om det blir PC eller PS3.

One more thing...
US Army Ranger Dante Adams - en helt vanlig fotsoldat? (bara för att han inte är Tier 1?) Tveksamt, men men..

Inte nog med att Fz är en av de sista att publicera sin preview, den är även sämre skriven en alla jag läst tidigare (t.ex. på IGN, Joystiq, WePayCod m.fl. Rekommenderar GameTrailers videointervju med Lamia). Inte särskilt informativ för de som vill ha detaljer. Men de har väl, liksom jag, sökt sig till andra källor för info..

Skrivet av jeppz:

apropå namnet så står det Call of Duty: Black Ops på callofduty.com 's hemsida.

japp! http://www.callofduty.com/blackops/

Skrivet av Geetcher:

Intressant val att bara köra betan på Playstation och PC.

Jag är gärna med i båda

De som klagar på tracer dart och målsökande raketer har då aldrig spelat Bad Company. Det fungerar helt enkelt inte lika snyggt och effektivt som i trailern...

Skrivet av Tassel:

Jaha, då har man dragit igenom det två gånger (normal och hard). Vet i fasen om jag vågar mig på "fruktansvärd" (ja, jag vet att svenska suger i spel, men mina små barn måste fatta lite när dom lirar på konsolen också). Hard var ju smått nervryck framkallade på sina ställen.

Det roligaste är att jag på andra varvet gick in för att hitta så många skatter som möjligt. Hade med mig 51 skatter från min första runda på normal.
Efter mycket letande fick jag min 100:e skatt. Grymt nöjd med min bedrift så ökade jag takten för att komma till slutet.
Döm av min förvåning när jag i kapitel 25 plötsligt ser en blinkande pryl i ett hörn. Vips så har jag nu 101 av 100 skatter.
Tyvärr gav det ingen extra achievement, men lite kul är det allt. Det man undrar nu är om det finns fler skatter, eller om det helt enkelt blivit någon bugg.

faktum är att det visst ger en extra trophy!! En av skatterna är Strange Relic, som ger en trophy utöver de andra skatterna. Så när du tog den fick du en trophy, och sen när du tar den 100:e vanliga får du en trophy för den också (likadant i Uncharted 1).

Tog 25 av 100 på första spelningen på Normal (klarade det igår). När jag först spelade Drake's Fortune så tog jag hjälp av en guide i början och tog 59/60, brydde mig inte särskillt mycket om spelet, som hade varit en present. Tänkte att jag skulle "slippa" spela igenom det flera gånger om jag tog alla skatter från början... men oj så fel jag hade

Klarade det tre gånger, tog platinum och fortfarande ett mycket mycket bra spel! Återstår att se hur mycket Uncharted 2 jag kommer spela, med co-op och multiplayer. Kanske kommer i skuggan av Modern Warfare 2, men jag fruktar redan sista bossen på Crushing...

Tipsade fz om en reklam affisch för Resistance 3 som var med i en filminspelning, antyder om att det utspelas bl a i New York, men det blev inget av den nyheten

för intresserade, bege er till: http://www.gametrailers.com/news/resistance-3-revealed/1451

Köpte spelet på webhallen på releasedagen men inte hunnit spela mycket, men det är otroligt bra! multiplayer flyter på mkt bättre än de två betorna (bara på lvl 4, tre matcher).

Det blir väl att klaga på webhallen som många andra då min kod inte heller fungerar. Nåja, får väl titta in lite senare här i tråden när jag klarat spelet, chapter 23 nu..

halv spoiler:

Väldigt sköna random kommentarer från Drake om man spelat första spelet, t.ex. "I swear to god if there's a zombie around the next corner.." och "I'm so tired of climbing shit"

underbart!

Enzio? Ezio!

Det där med DC var ju en överraskning, men att det skulle vara strid i USA var det ju redan mycket spekulationer om, efter att ha sett trophy / achievements listan samt en koncept bild på ett brinnande Pittsburgh. Det är mycket info borta på IW's forum och modernwarfare247.com

Härligt, tur att jag förbokat! Multiplayer demot är också riktigt roligt, speciellt Co-op Arena!

Spelade i MP betan, det var riktigt nice! Ser framemot demot (som också ska komma 15:e september för oss som förbokat på webhallen!)

hade ingen aning om att det var nile city det rörde sig om, så jag chansade på värmländska.. nåja, nummer 1 hade mkt bra motivering!

Skrivet av Tony:

De har även lagt till trophies för båda spelen. Detta är helt underbart för mig då jag har missat de två första spelen. Nu hoppas vi alla på samma bearbetning för Ico och Shadow of the Colossus inför releasen på The Last Guardian.

Yes! trophies!! :heart:

Korta filmklipp ur Gran Turismo 5

riktigt snyggt! blir många bra titlar i höst, GT5 inget undantag!

Tur att man har det på PS3 då, men det är väl bättre att du skjuter upp på pc releasen än att de släpper en halvfärdig produkt..

Skrivet av jojje10000:

förlåt jag menade tryck på triangelknappen och välj sedan information så kommer den upp....sorry!!!

tack så mycket!

har inte tänkt att fler stört sig så mkt på att batterimätaren är i vägen för klockan, men visst är det irriterande! bra att de fixar det! PSN kort är också nåt jag ser fram emot, blir lättare för många att köpa fler spel, map packs och annat gott!
Sen undrar jag bara, någon som vet hur man ändrar färg/layout på kontoikonen (ej avataren) som på den här bilden: http://media.giantbomb.com/uploads/1/15547/820250-ps3_menu_su...
jag har den där standard fyrkantiga gubben..

"lovord som räcker till en hel friskola" haha underbart!!