Inlägg av conthox

Inlägg som conthox har skrivit i forumet

Nice att inte ha en fiende som dyker upp i stil med hajen i Raft eller liknande bara för att få ett extra svårighetsmoment som stressar.

Skrivet av Ugly_Bob:

Min förkärlek för höga burgare är väl mer baserad på att jag är så pass gammal och burgarkonservativ att jag föredrar en saftig och inte helt genomstekt gammal tjockisburgare framför nymodigheter som smash burgers. Det blir helt enkelt lite för mycket mat om pucken dels ska vara 1,5 - 2,5 cm tjock och därutöver ha en diameter som en assiett

Absolut, men "hög" i detta fallet är inte "bara" 2,5 cm puck. Och det blir väl också lite för mycket om man placerar 2 till 3 stycken 2 cm-puckar ovanpå varandra?

Skrivet av Ugly_Bob:

Bred är ju givetvis lättare att äta men också mer begränsade när det kommer till toppings. Jag vill ju få in samtliga ingredienser i varje tugga i den mån det är möjligt och då är det lättare att trycka ihop en hög burgare än att försöka.. rulla? ihop en bred.

Beror väl lite på hur man vill ha det. En del tycker ju att "less is more" och vill ha få kvalitativa ingredienser som man känner smaken av, istället för att ha massor med ingredienser som blir en enda röra där man inte kan urskilja något. (Kan i och för sig vara gott det med.) Om man har en bredare burgare så kan man ju ha olika smakupplevelser i olika delar av den med, på ett sätt som är lättare att ordna om den är hög och/eller för liten. Eller så kan man göra ännu mindre burgare med helt unika ingredienser.

Hur som helst, som svar på frågan: Bredare!

Istället för "Pre order now" så förväntade jag mig av någon anledning "Would you like to know more?" i slutet.

Kommer detta bli vad Starfield borde ha blivit? Jag har inte spelat Starfield sedan det släpptes, kom till start-planeten och sedan tog det stopp. Vill inte att samma sak skall hända detta.

Skrivet av Rowin42:

Vi köper bara julklappar till alla barnen som är med.
Inga av oss vuxna köper något till varandra, och det är såååå skönt 😊👍

Samma här. Numer är det roligt om vi alla syskon plus mamma kan ses och äta gott, julklappar blir till de små.

(Fast jag köpte en flaska vuxensaft till bror även om vi egentligen inte skulle köpa något, kunde inte låta bli.)

Skrivet av lasselason:

Att rösta på något du inte spelat känns ju fel tycker jag.

Jo, jag är inne på det också. Samtidigt blir det konstigt att rösta på ett spel som man högst troligen vet är sämre än det man inte hunnit spela.... Tror jag skippar att rösta helt, det blir nog bäst.

Ett litet dilemma. En del spel har man spelat, en del köpt men inte spelat, en del inte köpt trots att man planerat det och en av dem är troligen bättre en de som man spelat. Skall man rösta på sistnämnda trots att man inte spelat det, eller det bästa av de man spelat?...

"The Lord of the Rings: Gollum" : P

Skrivet av nils45:

Kanske inte det bästa läge att ta upp det just nu, men tror AI kommer hålla deras röster vid liv.

Jag är lite kluven till det där med AI-röster. Dels får man den rätta rösten, men å andra sidan känns det lite konstigt att använda en död persons röst.

Sedan så är det ju alltid trist att han inte fick vara med om uppföljare/remakes osv personligen.

Spelade SWAT4 mycket efter att ha spelat Rainbow Six en lång tid. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på AIn i RS. Man smyger fram, kastar en granat som landar mellan fötterna på terroristen. Man hör honom säga "That's odd..." innan den smäller.

Hehe. Det blev extra roligt tillsammans med din avatar.

Skrivet av Thane:

Varför gå in i en tråd om ett rättsfall och kommentera om du inte har något intresse i fallet?

Jag hade inget intresse av att veta vem som är målsäganden. Anledningen till att jag kommenterade framgick redan i första kommentaren: jag ville uppmana folk till att inte vara för snabba med att dra några slutsatser och försöka hålla en lugn debatt. Nu verkar det vara du som inte läst tillräckligt, du kanske inte var intresserad?

Skrivet av Thane:

Det är inte bara möjligt utan det är Department of Fair Employment and Housing (DFEH) i Kalifornien som har drivit frågan. Hade du läst till första raden i andra stycket från activisions citat hade varit tillräckligt insatt för att veta det.

Hade jag haft intresset så hade jag läst. Hur som helst så är det fortfarande inte relevant för min poäng. Oavsett vem det är som målsäganden så kan det dels vara personer som passar på och hoppar på en mass-stämning i hopp om att få en del av kakan och dels så vet man som sagt inte allt om vad som hänt - det är ju bara de inblandade som vet.

Skrivet av Margy:

I detta fall är det väl staten Kalifornien som ligger bakom stämningen och inga privatpersoner?

Det är möjligt, jag är ärligen bara ytligen insatt i ämnet. Men min poäng om att inte hoppa på något hat-tåg för snabbt kvarstår.

Skrivet av IMSG:

Var meddelar dem att bonusar utgår som underrubriken antyder?

Du kan vara lung, det är bara de vanliga anställda som det gäller. Cheferna får såklart sitt ändå.

Ja, det var sarkastiskt.

Skrivet av Alienshade:

Om jag läser det här rätt så glömmer du att räkna med antalet offer som tar sina liv. Försök att hitta nummer på antalet offer som tar sitt liv vs oskyldiga som blivit anklagade för den här typen av brott. Allt är grått inget är svart eller vitt. Sluta att lura dig själv. Det är heller inte säkert att dom är oskyldiga ingen har kunnat bevisa att dom är bara. Och då är dom i gråzonen. Att säga att alla "oskyldiga" dom tog livet av sig verkligen var oskyldiga är också en variation. Att lägga skulden på dom som anmäler brott är alldeles för vanlig och på vissa platser i världen så anmäler man bara helt uppenbara våldsbrott mm(väldigt låg anmälan på våldtäkt och lägre/ingen på olika "dåligt beteende" mot offret). På grund av att ingen tror den som anmäler speciellt inte om det är en kvinna som saknar status i samhället.

Läs svaret till Ruskendrul .

Hela min poäng är ju det som du skriver: "Allt är grått inget är svart eller vitt.".

Skrivet av Ruskendrul:

Bevisbördan i liknande mål är tung och ofta uthängande för de som anklagar, vilket gör att många drar sig från att anmäla alls. Finns såklart enskilda puckon, men att ha att detta skulle vara norm är så långt bort från sanning man kan komma.

Jag skrev bokstavligen "flera" inte "många", så det finns ingen anledning att ens insinuera att jag påstått att det skulle vara mer regel än undantag.

Skrivet av Ruskendrul:

Lite som alla icke dömda/okända förövare till de offer som har tagit livet av sig under åren inte heller fått några påföljder.

Absolut. Jag försökte inte förminska lidandet för de som varit offer. Att dom inte fick upprättelse är lika fel, så du kan hålla i hästarna lite till.

Syftet med det jag skrev är att jag har sett både på forum och andra sociala medier att allt för många är för snabba på att hoppa på hat-kampanjer av olika slag utan att ta reda på vad som egentligen har hänt.

Det är så lätt att reagera på något och skicka det vidare för andra att reagera på, speciellt när det dels stödjer det man tycker sedan tidigare och dels är sådant man får likes för. Men tydligen inte fullt lika lätt att ta sig tiden att sätta sig in i ämnet innan man sprider det vidare...

Jag vet att det förekommer skit där ute, men å andra sidan måste man ha i åtanke på hur svårt det är att bevisa vad som egentligen har skett och vad som är "jag stämmer dom och hoppas på att tjäna pengar på det". Det har ju hänt förut. Flera fall före, efter och framför allt under MeToo var antingen fall med kvinnor som försökte tjäna pengar, få konkurrenter bort från en post på företaget eller bara hämnas för något. I ett par av fallen begick de oskyldigt uthängda personerna självmord. Och dom som hängde ut dom fick inte påföljder alls.

Skrivet av Sur Apan:

Vi har gjort rätt i allt och inga fel därför går vi med på en förlikning? Samt hur det var innan och inte i dagsläget vill vi inte att dem tar upp för det är orättvist?

Kanske ett av de värst pressmeddelande jag sett från ett företag.

Grattis till MS som har fått in allt detta i organisationen.

Du fick med att tänka på en av dom där felcitaten som Parlamentet körde med ett tag då dom intervjuade folk i andra länder och satte fel undertexter på. I detta fallet var den Israels dåvarande premiärminister Ariel Sharon:

"Det jag har gjort, har jag inte gjort. Och, jag känner på mig att det kommer att hända igen."

Vid första anblicken så ser det ut dussintalet andra "någonting Huzzle" eller vad dom nu heter. Fast detta har lite mer påkostad grafik. Behöver iofs inte vara negativt för det, jag spelade Fallout Shelter ganska mycket. Hyffsat simpelt tidsfördriv när man inte har något annat att göra.