Artiklar av MaxH

31

Mythbusters testar – hur realistiskt är Doom?

Hur verkligt är det egentligen att bära på dussintals vapen - och en motorsåg?

16

Stor Quake Live-turnering i vinter

Dreamhack Winter annordnar som vanligt en stor Quake Live-tävling och i år är prispengarna hela 70 000 kronor.

7

MotoGP '07

Det flödar inte av motorcykelspel och just det var ett av skälen till att jag fastnade för GP 500. Det var åtta år sedan och någon uppföljare har inte gjorts. Climax Studios har gjort sitt femte motorcykelspel men det var två år sedan det senast kunde spelas på PC. Luta dig fram och släpp kopplingen, här är MotoGP '07.

22

A-10 Cuba!

A-10 Thunderbolt II är det officiella namnet, men planet kallas för Warthog. Jag förstod varför när jag såg planet första gången med tanke på hur fult som det är konstruerat. Efter att jag testat att flyga det i A-10 Attack! älskade jag det. Sedan kom uppföljaren A-10 Cuba!.

0

Kvalslutspurt

30

Defcon

Om cirka tre timmar kommer alla att dö, så även du. Ni vet bara inte om det än och även om ni hade vetat om det hade väldigt få saker kunnat rädda er. Er enda tröst är att de flesta av nationens fiender också kommer att gå under och förhoppningsvis med mer förluster än ni. Välkommen till Introversions Defcon.

30

SteelSound 5H v2

Gamerprodukter kan vara svåra att få plats i marknaden men det finns företag som ändå envisas med tycka att vi mer och fraggar bättre med deras produkter. SteelSeries har kommit ut med version två av headsetet SteelSound 5H efter att föregångaren funnits i ungefär ett år. Vi tittar närmare på v2.

26

MERC Gaming Keyboard

Tangentbordet MERC från ZBoard prövar ett nytt grepp genom att låta vänsterhanden vila på en speciell gamingsektion till vänster om den vanliga uppsättningen. Bra eller anus?

27

QPAD XT-R

När de optiska mössen började slå igenom på allvar började också de hårda musmattorna komma in på markanden. Mössens känslighet var relativt låg och alla mattor fungerade inte med alla möss. Det gick också rykten om att plastskärbrädor fungerade lika bra - i vissa fall bättre. Jag provade aldrig men jag är glad att tekniken gått framåt och att vi inte sitter med skärbrädor under dagens möss.

19

Everglide G-1000

För ett par år sedan när Internet blev allmänt känt i varje hem var det som om vi fick en ny bokstav i alfabetet, @. De åren är tack och lov förbi men nu verkar det som om mustillverkarna har fått nipprnan på en annan bokstav. Vi har fått äran att kolla in Everglide G-1000.

32

Battlefield 2: Armored Fury

När man ser en soldat ur MEC-styrkan köra en bensinslukande muskelbil från 70-talet vet man säkert att striderna har kommit till McDonalds förlovade land. Man skall inte heller bli förvånad om det kommer en kines farande i en rejäl amerikansk lastbil.

0

Everglide MouseGlidez

Två bekännelser: Jag använder en väldigt sliten MX500 och min musmatta är gjord av lackad björk och är en del av skrivbordet. Min hårda musmatta är det inget fel på men musen däremot är sliten och en av tassarna undertill har lossnat vilket gör att den inte jämt glider lika lätt. Återstående fötter är rätt slitna efter fyra år av flängande. Kan Everglides MouseGlidez hjälpa mig?

0

Red Orchestra: Ostfront 41-45

Red Orchestra är vad man kallar en framgångssaga, det som startade med ett gäng hobbyutvecklare är idag ett fullfjädrat företag med en egen produkt på hyllorna. FZ hade inför premiären möjligheten att provköra spelet och detta är våra upplevelser.

0

Battlefield 2: Euro Force Booster Pack

Jag har alltid varit en bekväm av mig. Jag gillar idén att man kan man köpa något online och få hem det på en gång utan att behöva röra sig utanför ytterdörren, speciellt nu när det är snöstorm varannan dag. Nu har EA börjat vandra på den väg Valve redan stampat upp och det intressanta blir om det håller i längden.

0

Battlefield 2: Euro Force Booster Pack (English)

I've always been somewhat convenient. I like the idea of buying stuff online not having to leave the warm comfort of my home when blizzards haunt my neighborhood every other day. Electronic Arts has begun walking the same path already laid out by Valve - and I think a lot of people besides me want to see more of this common venture into the world of digital snugness.

1

Thalia Headset

Kommunikation är något av grunden till samhället. Med det verktyget samordnar vi det mesta med våra medmänniskor och i spel är det inte mindre viktigt. Vi tittar närmare på ett kommande headset från Speed-Link.

0

Battlefield 2: Special Forces

EA har länge marknadsfört BF2-expansionen Special Forces, vars utveckling blev känd kort efter att Battlefield 2 kom ut. Länge har man kunnat läsa om änterhakar, hänglinor och chockgranater. Så hur är det att spela?

0

TOCA Race Driver 3

Racinglir kan det i min mening aldrig komma för många av, förutsatt att de håller måttet. Det inträffar inte det så ofta som jag önskar mig. När jag fick testa första Race Driver blev det lite av en besvikelse vad Codemasters hade gjort med spelet. Det var därför jag skyndade mig att öppna brevet innehållandes en förhandsversion av Toca Race Driver 3, klar till 75%.

0

Om banpaketet till Battlefield 1942

Den som följt de så kallade Community Updates som EA då och då släpper ifrån sig har nog noterat att ett paket med kartor är på väg ut till det snart 2,5 år gamla Battlefield 1942, i ett försök att liva upp spelvärlden en aning. Det är inte utvecklat av DICE som man kanske kan tro från början, utan av ett gäng eldsjälar som fortfarande brinner för spelet. Jag fick en pratstund med två av dem, Kristian 'Lakrillo' Widén och Björn 'Zara5ustra' Sundell.

1

Counter-Strike - det ultimata spelet?

Fenomenet Counter-Strike är egentligen ganska underligt. Spelet är oerhört gammalt, med speltekniska termer mätt. Att folk än idag, efter fyra år, fortfarande i så stor omfattning spelar det är förvånansvärt.