Inlägg av denza

Inlägg som denza har skrivit i forumet

Jag köpte faktiskt spelet. Hade pengar att spendera på vadsom. Så jag tänkte att vi kör.

Jag själv spelade välsigt mycket primal, och har kört andra far cry spel. Var ett tag sen, så jag kanske har glömt. Striderna känns inte som far cry 100%, det är mer flyt.

Jag gillar craftingen i spelet. Älskar crafting i spel och ut och samla. Finns hur mycket som helst att utforska av de 3 timmar jag spelade.

Jakt är roligt. Blev attackerad av en grupp köttätare. Dom omringade mig och attackerade från olika vinklar. Snabba var dom. En kunde springa rakt förbi mig, då när jag skulle skjuta den, så blev jag attackerad av en annan från sidan
Så visst har dom lagt lite tid på Wildlife så att säga.

Shot placement är jättrviktigt. Vill man ha pristine skinn så lär man sätta pilen rätt. Gäller även vissa mänskliga fiender. Jag tycker storyn är helt ok. Men som vissa säger så är det lite svårt att fastna för karaktärerna runtomkring. Spelet flyter väldigt bra på series x i både performance mode och quality.

Skrivet av gorbatjov:

Njae egentligen inte.
Släpps det 2025 hade de kunnat släppt trailern 2024 som tidigast i min mening. Vi får se när det bär av helt enkelt.

Rdr2 tog väl 1 år. Det förlängdes minns jag. Så till hösten 2024 kanske.

För 11 år sen så jobbade jag i hamnen här där jag bor..som truckförare och pall-plastare. Vi plastade in paket med kött-tråg som sen kördes till icas verksamhet där dom packar kött i trågen. Det arbetade jag med i 4 år. Sen la dom ner min avdelning.

Som tur var så hade shipping företaget jag jobbade åt, trygghetsrådet. Vid 30 års ålder så betalade dom en intensivkurs för körkort. Jag fick direkt jobb på en biluthyrningsfirma, lärde mig kontor/kundtjänst och rekonda bilar.

Jag fastnade för rekonden väldigt mycket och blev ansvarig för tvätthallen, köpa in medel och se till att vi har allt. Jag fick också lära upp nytt folk. Alla får lära sig tvätta först innan dom blir placerade i kontor eller vart dom hamnar. Jag lär upp i tvätt och lämnar sen en sammanfattning om dom ska få vara kvar eller inte. 10 år och jag trivs fortfarande.

Hörlurarna i och böcker att lyssna på. Självgående och ingen chef som tittar över axeln. Den ända gången chefen kommer är om jag har gjort ett dåligt jobb.

Jag tjänar väldigt bra tycker jag för att tvätta bilar. Så lönen är en bonus. 41 år idag är jag och jag tvättar bilar snabbare än en 20 åring.

Vill dom bygga ett bra spel så är early acess en brq grej. Om man nu jobbar med spelarna som dom säger

Har svårt att se hur det här skulle kunna vara en scam. Vem scammar dom? Dom vet att youtube finns och att content creators kommer köpa spelet och att alla kommer se streams. Inte ett enda öre har dom fiskat från spelarna. Det är ju Inte så att spelarna har betalat för spelet. Dom har inte krävt pengar av oss. Vem scammar dom isåfall. Jag fattar inte. Ingen är väl korkad att dom skulle köpa detta på release. Man följer väl sina favorit streamers först.

Det är väl det här som är försenat som ett "större" spel. Ubisoft har hybris

Min med. Började igår. Flera på flashback har så också. Nån sa byt språk på assistenten och byt tillbaka. Nån hade kontaktat google med ljudfil och screen. Dom hade aldrig hört talas om det, svarade dom tillbaka. Jag skämtade med en kompis. Nu har polisen span på varenda invånare i hela landet haha. Någon IT-noob hos polisen som inte gjort rätt. 🤣

Jag tyckermi se att detta spel är i princip hatat. Vad jag än läser eller tittar på youtube. Kul att se. Blev intresserad nu.

Jag tycker xbox/mocroaoft redan vunnit denna generation. Gamepass ultimate i antale aktiva verkar slå alla. Jag tycker att xbox har steppat upp ganska högt med spencer. Bättre läge var det länge sen dom hade. Men det dår man knappt säga.

Jag har en ps5 som samlar damm just nu. Kommer ju inte ett enda spel som intresserar mig till ps5 mot vad det gör till xbox. Kommer snart sälja min ps5 kanske. Ge bort den till syrran.

Crusader kings 3 på xbox. Jag önskade dock att spiderman 2 var roligt, men jag har testat det. Jag vill ha det där spelet som kan få mig att damma av gamla ps5 bettan. Undrar när det spelet kommer?

Skrivet av Ruffles:

Knasigt att skippa en install base på över 100 miljoner. Men de kanske har gjort analysen att det inte kommer sälja särskilt bra till Switch och att det inte är värt besväret.

Inte så att dom skippar det bara för att det är kul. Något problem kanske? Optimeringen? 100 miljoner säger du. Jag glömmer bort at switch ens existerar ibland. 😀

Read dead 2. Utan tvekan för mig.

Kortare story, men möjlighet till flera hundra timmars spelande. Det är ett perfekt spel för mig. Ac valhalla och starfield som två exempel.

Skrivet av Slimebeast:

Att veta vad folk vill ha. Microsoft har aldrig vetat vad gamers vill ha.

För varje smart grej (en PC-lik första Xbox, eller onlinefunktioner med X360) så gör de minst fem tabbar (samma trötta exclusives, satsa på japanska X360-spel trots lönlöst, satsa på familjespel när trenden redan var på väg ner, göra Xbone svag och dyr, tvinga på folk Kenict, no used games, always online, TV TV TV-satsning med Xbone, döda Ensemble och Age of Empires, göra en lillebror S-konsol som sabbar för storebror X, ösa utvecklingspengar på studios som är på dekis, att inte tidigt släppa ett ursnyggt nextgen-spel för Series X/S, förlora miljarder med Gamepass, att inte matcha en urstark PS5 Pro 2024)

Jag förstår att Xbox är desperata när de inte ens säljer hälften av Playstaion och när nästan varje kommande Xbox-spel inte bara är försenad utan ser ut som skräp, men det är en sån jättetabbe att köpa sjunkande Activision för sinnessjuka 65 miljarder dollar.

Äh. Du är ju ekonom och affärsmän säkert. Du ka ju allt om det här.

RDR2 utan konkurrens. Enligt mig.

Valhalla och odyssey för mig. Jag älskar historia och kan mycket om Peloponnesiska kriget, nordmännen och den där biten. Jag Är inte så intresserad av baghdad som exempel så jag hoppar detta. Men spelet ser onekligen bra ut av det jag sett.

Jag spelar alttid AC där jag själv är historie intresserad. Så när jag spelar ac så fattar jag inget av dom virtual reality grejerna och bakrunden bakom allt. Eftersom jag alltid hoppar vissa AC. Det hänger inte ihop för mig. Jag spelar enbart för att leva ut mina historiska fantasier. Hehe. Nu vill jag ha ett ac spel i sverige där man kanske får lönnmörda teaterkungen och sätta dit adeln för mordet. Haha.

Skrivet av Rhymst:

Låter inte så bra! Om det tex i ett spel utlovas 15tim för storyn och 30tim för 100% så spenderar jag säkert 50tim och är fortfarande inte klar! Så det här med tidspress passar absolut inte mitt sniglande! Har tex över 150tim i Starfield just nu och fortfarande bara gjort 5st main missions 😅

Samma här. 😅

Jag själv gillade vart ubisoft tog serien. Valhalla, odyssey. Denna hoppar jag. Men det ser absolut inte dåligt ut. Blir väl ett köp på nån rea senare.

Jag var 30 år och blev arbetslös. Hade jobbat som lsgerarbetare och truckförare i en hamn. Min arbetsgivare hade något som hette tryghetsrådet. Jag gick dit dag 2 på min arbetslöshet. Dom sa då att jag behövde körkort för att lyckas att få nytt jobb.

Det blev en intensivkurs på 2 veckor, betald körkortsutbildning, Jag hade aldrig kört bil innan. Jag misslyckades pp första uppkörning, men satte den andra vecka 4. Sen var det klart. Att jag blev arbetslös och fick körkort pga det, var nog en sv de bästa sakerna som hänt mig.

AI är lite skrämmande. Inte för att jag tro på att ai ska ta över världen. Jag läste en oroande rapport som ett labb var tvungna att rapportera till staten(minns inte vilket land)

En AI hade skapat nått kemiskt genom att räkna, blanda olika farliga ämnen i ett program. Den skapade flera stycken nya livsfsrliga kemiska vapen kan man säga, som vi inte hade kommit på.

Räcker med att fel land får tag i just den AI och skapar något åt regimen. Det gillar jag inte med ai. Nej ingen konspirationsteori var detta. Det stämde