Inlägg av LindrothTobias

Inlägg som LindrothTobias har skrivit i forumet

Skulle vilja veta hur många som privatkopierar till konsoler från första början. Lär väl nästan gå att räkna på en hand.

Kan inte vara lika dålig kvalité som på PS4-kontrollerna, speciellt den första versionen. Har fem stycken varav endast en fungerar.

@anon_306295: I dag anser många arkeologer att pyramiderna i Giza inte byggdes av slavar. Så storverk kan nog uppnås ändå

F1 2019 är roligt och kan nog fungera för alla åldrar. I spelet är det dock även lite strategi genom däckbyte och bränslenivå vilket går att förenkla genom inställningar.

Ser nästan ut som Pumas racingstrumpor som Vettel körde med något race för två år sedan har jag för mig.

https://www.amazon.com/PUMA-SF-Driver-Evoknit-Replica/dp/B01L...

Har inte testat Scuf men vill passa på att varna för Nacon Revolution Pro (version 1) till PS4 som också har extraknappar på baksidan. Uttaget för hörlurarna/mikrofonen skapade eko, inträffade både på min och en väns kontroll den första veckan. Var också svårt att ställa in en bra känsla i styrspakarna, vilket gjorde att jag fortfarande var bättre med standardkontrollen.

Razer Raiju har också en kontroll, dock väldigt dyr.

https://www.fz.se/recension/272620-test-razer-raiju

Aldrig varit särskilt aktiv på FZ med att skriva i forumet vilket är lite konstigt eftersom jag i perioder har varit aktiv på flera andra forum. Är främst en passiv besökare som läser nyhetsartiklar och kollar på youtubeklippen.

Har för mig att jag blev medlem för att delta i utlottningen av spel vilket till och med har vunnit en gång.

Det jag gillar med FZ är att det är en familjär sida med en relativt hög nivå på kommentarerna. Min favorit just nu är Fräcka fredag som jag tycker blir bättre för varje gång. Det är kul att se hur Calle, Jocke och Gurra med tiden har blivit riktiga proffs framför kameran.

Håller generellt sett med Bennii, att skriva en recensera ett spel är ingen exakt vetenskap. Tycker ni på FZ gör ett bra jobb och sidan har varit min främsta informationskälla gällande spel i 13 - 14 år nu.

Tycker det är viktigt att man i texten motiverar varför man tycker någonting är bra/dåligt så att jag själv kan bilda mig en egen uppfattning. Något som recensenten tycker är tråkigt/dåligt kan för mig vara något jag inte lägger särskilt stor vikt vid eller till och med uppskattar i ett spel.

Föredrar en femgradig betygsskala framför en tiogradig, eller ännu värre en hundragradig skala. Anser att det räcker gott och väl för att rangordna spel. Om jag blir extra osäker eller intresserad av ett spel så läser jag självklart fler recensioner eller kollar på filmklipp själv på youtube för att bilda mig en egen uppfattning av spelet.

Däremot brukar jag börja i bakändan av recensionen och kolla på betyget tillsammans med plus- och minuslistan. Är ett bra sätt att få en överblick, förstår dock anledningen till att den ligger i slutet och ingenting som stör mig.

@Json_81: Nej blir alltid en övergångsperiod när ett nytt betygssystem/läroplan införs. Det var likadant 2011 när vi fick den senaste läroplanen. Namnen på läroplanerna är alltid döpta efter vilket år de infördes.

Bra jobbat!

Såg förresten Table Tennis, utvecklat av Rockstar, på listan med en fyra i betyg. Har för mig att det var en av de första gångerna jag besökte sidan, var då tolv år. Jag bytte in mitt Xbox och 20 spel i utbyte mot en Xbox 360 och Table Tennis på grund av recensionen. Sedan dess har jag varit en återkommande besökare.

Skulle inte sitta helt fel! Annars är en av mina personliga favoriter The Warriors, uppföljaren till den lades dock på ner.

650 dollar. Mer än vad jag trodde på grund av att jag knappt spelar PC-spel utan främst på konsol.

Kommer "War mode" till Black Ops 4? Tyckte det är det roligaste spelläget i ww2 på grund av att man slipper killstreaks och belönas för att samarbeta med varandra och inte enbart försöka få så hög K/D-ratio som möjligt.

De första spelen jag fick var "Tuffa Jobb" och "Kalabaliken med de gröna musikmössen" på en hemplockad pc från pappa. Har för mig att jag var ungefär fem år gammal och satt hemma och spelade för fullt med min tvillingbror. Tog även tillfälle att spela Super Mario World på storebrorsans SNES varje gång tillfälle gavs.

Ett av mina starkare minnen är däremot att min fem år äldre bror krävde 10 kronor av mig (sin sjuåriga lillebror) för att spela Tony Hawk's pro skater 2 för att han skulle kunna gå iväg och köpa två drickor till sig själv. Var dock välinvesterade pengar.

@kebbe: Du återger den andra tabellen felaktigt. Det framgår ju tydligt i "How welcoming are online 'neighborhoods' to men and women?" att spelvärlden uppfattas som mindre välkomnande för kvinnor än män, medan du skriver att det är tvärtom.

Brukar spela NHL med mina bröder på julafton. Tror nog vi har gjort det i över tio år nu.

Varierar väldigt mycket hur länge jag sover eftersom jag är student och för det mesta kan välja när jag ska kliva upp. Skulle gissa på att det för det mesta ligger kring sju timmar per natt, har inga större problem att sova mindre så länge det inte blir för många nätter i sträck.

@kLIMAX_: Så läsare får reda på att nycklar endast har delats ut till utvalda recensenter och kan ta det i beaktande.

Självklart förstår jag att de har reklam på för att tjäna pengar. Min poäng med kommentaren var snarare att jag tyckte det var lite småkul med tanke på den här artikeln.

@kLIMAX_: Tycker det är bra med information om att endast några har fått tillgång till spelnycklar.

För övrigt är det lite ironiskt att FZ just nu pryds av en massa Wolfensteinreklam! Hedrande att ni ändå kritiserar.

Som student får man nog nöja sig med Thrustmaster T150 ett tag till!