Inlägg av henrik.hietanen2

Inlägg som henrik.hietanen2 har skrivit i forumet

1

Det är fantastiskt att det finns så många som faktiskt är beredda att betala de begärda priserna. Visst jag kan relatera till föräldrar som blir pressade av sina barn till att få tag i konsolerna till jul men är de så många? Vad får andra människor till att vilja betala så mycket? Lösningen är ju att alla slutar betala överpriser. Då dör marknanden skapligt snabbt men det so. Intresserar mig är hur de som handlar för dessa priser resonerar 😀

Hoppas de lyckas med ett nytt rts spel så att scenen kan växa sig starkare igen. Just nu är det AOE2:DE som håller det hela vid liv i alla fall för min del. Gick nyligen tillbaka till SC2 och spelade igenom single player kampanjen i Wings of liberty. Fantastiskt medryckande story. Ska inhandla expansionerna snarast, de är nya för mig då jag inte införskaffade dem när de kom. AOE4 har man ju väntat på men jag får svårt att ta till mig det om de frångår AOE2 mekaniken för mycket då den ligger mig varmt om hjärtat.

Få fans kvar av genren och de är kräsna.

Verkar som om Serios Sams kultstatus får sig en törn här. Tänk om man kunde få uppleva de huvudlösa skrikande bombgubbarna komma rusande mot en igen som på den gamla goda tiden. Då var det en riktig hit och drog många timmar under Lan när man tillsammans skulle knäcka dem. Synd att den sortens spel inte har tillräckligt med anhängare längre. Numera ska det vara så avancerade rollspelsmekaniker med även i spel som kunde vara underhållande som rena skjutare. Verkar som om majoriteten av dagens gamers sviker de traditionella shooterspelen och de som fortfarande uppskattar dem har blivit kräsna. Ska bli spännande att testa i alla fall. #headlesskamikaze

Sena lvällar några gånger i veckan blir det. Sen känner man av när man behöver lägga sig tidigt nån kväll för återhämtning.

Age of empires 2. William Wallace och Joan Darc var riktigt trevliga.

Jag har alltid varit intresserad av Witcher spelen men aldrig spelat dem och jag har heller aldrig läst böckerna så hur väl serien avspeglar spel/böcker vet jag inget om men jag tyckte serien var väldigt underhållande, tur att man hade läst på förhand att det skulle utspela sig i olika tidsepoker annars hade man inte förstått mycket.

1