Inlägg av Scream112

Inlägg som Scream112 har skrivit i forumet

Skrivet av Kyraal:

Man behöver ju inte vara aktieexpert i det här fallet. Vad spelar det för roll om marknaden ser det som en bra idé och tror på initiativet? Hur kommer det hindra att de som driver dessa tre kör dem i botten och tankar aktien igen? Värdet på en aktie är inte direkt kopplad till hur bra företaget faktiskt är, utan bara hur folk tror och att gissar det kommer utspela sig i framtiden. Tänk lite.

Det enda du säger är ju att du av någon outgrundlig anledning har mer "rätt" i din analys av att det bör ses som negativt och oundvikligen kommer att gå dåligt åter igen på sikt, medans "marknaden" som man säger, ser det som positiva drag samt tror på att det kommer bli bättre framåt på sikt.

Vem har rätt, vem har fel, återstår att se. men så som du skriver så pratar du ju ner på andra här på ett översittarsätt, som om det du säger skulle vara korrekt. När det snarare är ren gissning även från din sida. Det vi KAN säga med säkerhet är att fler tror på Embracers drag på sikt, än vad du gör, annars hade det alltså inte gått upp på börsen.

Du har helt korrekt i att du inte är en aktie-expert då du inte verkar förstå detta. Istället för att tänka, bör du nog läsa på lite börskunskap.

Skrivet av Rhymst:

Spelade demon och gillade Stellar Blade väldigt mycket men jag tycker att grafiken såg konstig ut? Grumlig på något sätt som var svår att titta på men det kanske är en tv inställning som jag har som inte passar alla spel då Final Fantasy Stranger of Paradise grafiken såg lika konstig ut. Men demon var så pass bra att Stellar Blade fick bli min första förbokning detta år

Det skall ju tydligen ha ett sådant "Tv-filter" som tyvärr en del spel har vilket BRUKAR gå att stänga av i inställningar. (Något som inte gick i Stellar Blade demot enligt den youtube jag tittade på).

Grain filter eller liknande har jag för mig det heter, skall av någon anledning ge spelet en känsla av att man ser på en bio-film. vilket är sjukt störande och något jag aldrig hört någon föredra över att stänga av skiten

men det är fullt möjligt att det är det som du stör dig på, då det låter så på hur du beskriver det.

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Åh nej, ett företag som gör i princip som precis alla företag i världen; de lockar med något "exklusivt" som man får betala extra för. Det är frapperande att man ens bemöter detta med kritik 2025. Spelet kommer ju kosta runt 150:- om två år om man inte har något emot att vänta lite.

tråkigt att du inte klarar av att se skillnad på vad det exklusiva de lockar med är för något, och kan därför ha en nyanserad åsikt. tråkigt.

Jaaa men dååå sååå, vad skönt att dom förtydligade att man valt att begränsa innehållet för de som inte betalar extra. Sicken tur, och att man gör det med vinkeln "att vi hört många tror man inte får träffa Jabba de hut". Ah nej detta spelet blir vare sig förbokning eller day 1 köp. Hoppas flera röstar med plånboken, även om jag är rädd för att folk har svårt att motstå ett star wars spel just nu.

Skrivet av robbis:

Det ligger i min personlighet att vara negativ mot allt och alla. Hatar positiva människor.

tragiskt.

Skrivet av yoggi:

https://www.youtube.com/watch?v=_mNacGlEWBs

Nejtack. Girigheten vet inga gränser. Fy fasen vad vidrigt av dom. Usch! Bojkott!

får hålla med, tyvärr vill jag nog spela spelet, men tänker jag låter recensionerna komma ut, och skippar helt enkelt förbokning och allt sånt, så har man ändå visat att man inte accepterar de sakerna. sen får vi väl se om man köper det efter release eller väntar på rea. om det ens får bra betyg som spel.

Skrivet av robbis:

Blizzard är ju ett prakt exempel på det... Dom läser av marknaden fel varje gång. Tyvärr så spelar ju folk fortfarande deras spel. Man tycker att dom borde lärt sig av overwatch 2, diablo immortals, diablo 4... Wow classic är ju typ större än "vanliga" wow... Iaf av dom jag känner. Slutade själv spela innan det släpptes (trött av alla betor)

Oh boy, do I have bad news for you...

Diablo Immortals skall ha genererat sådär 500 miljoner dollar bara första 11 månaderna. Om något så har det varit en av de bästa intäckterna för Blizzard. Jag vet att det suger för oss som vill ha "bra spel" men tror inte att Blizzard är färdiga med mobil-spel.

Skrivet av Dunder:

Ja man får väl hoppas att "betala för fast travel" dör ut rejält snabbt...

vilken tur att ingen tagit betalt för det än då

Skrivet av quadratis:

jag har i stort sett slutat spela för att jag fick reda på att runt 15 timmar in så har jag redan sett alla fiender som finns i hela spelet. storyn är 100% ointressant, fighterna är roliga, men känner inte för att fortsätta slåss mot exakt samma mobs i tiotals timmar till.

så, större fiendevariation är vad jag vill se.

intressant take, vad var det som lockade dig med spelet till att börja med?

Skrivet av Zerkish:

Har sänkt 80+ timmar i spelet och precis kommit till Battahl. Bortsett performance issues i vissa städer är spelet över förväntningarna. Trickster känns dock som ett misslyckat experiment. Casters känns lite fattigare med 4 abilities och ingen dark magic.

Annars är jag helt såld på spelet, extremt vacker väldesignad värld, gillar grafiken mycket och questandet mm känns för en gångs skull intressant i ett open world spel.

Vet inte hur end game/post game etc är än. Jag hade gärna tagit en direkt portning av Bitterblack Isle, och sedan någon expansion med helt nytt content.

Det behövs nog en mindre content patch med hard mode eller någon ny boss i tiden mellan, lite som DD1.

Det sägs att "true endgame" som kräver att man gör en viss grej i slutet, skall innehålla ett par helt nya fiendetyper och bossar som skall vara av högre svårighetsgrad, till skillnad mot ng+.

Skrivet av Gaara:

Det gick innan oxå om man orkade läsa en guide på hur man tar bort savefilerna.

Hur gjorde man det på konsolerna? Eller vet vi det?

Oavsett låter det som en dålig ursäkt, eller håller du inte med om det?

Det sista som överger en är väl hoppet som man säger.

Hoppas innerligt på något som kan leva upp till hur jag kände för den första trilogin. Det är för mig något av det bästa äventyr jag personligen spelat/upplevt. Älskar hela den värld som dom skapade, som enligt mig kan mäta sig med Star Wars i att dom har så mycket dom kan bygga vidare på och skapa, men så skall det ju göras bra också.

Hoppas innerligt på mer Mass Effect, som blir bra upplevelser.

Edit: #First

så detta kommer bara till PS5? hopp där vart ju mitt intresse noll.

Skrivet av baxtex:

Körde några minuter av SV, fattar inte grejen? Det är som vilken farmville kopia som helst med lite mer djup bara? 😂 Jag pysslar hellre med riktig odling. 😂

Bara ett av världens mest sålda PC-spel, men visst, inget djup, farmville kopia. ROFL!!

Förstår att inte alla behöver tycka om samma saker, men det är mer löjligt att försöka vara "edgy" och "rebellisk" enbart för något är populärt. Megatöntigt faktiskt.

Skrivet av WolfGrin:

Jag har lagt ner närmare 3k$ men skulle knappast dominera en server med dom skeppen jag har fast mitt dyraste ligger på 1k$. Men visst jag har fördelen att kunna hoppa in i dessa skeppen direkt istället för att grinda ihop dom på det vanliga sättet vilket i den nuvarande ekonomin i spelet är löjligt enkelt om du bara joinar någon med tex en Reclaimer.

Bara för att det är fullt möjligt att man som val (whale) inte "dominerar" andra efter man köpt sig saker med sina pengar, exempelvis för man inte är fullt så skicklig, eller slarvar osv. Så tar inte det bort det faktum att det är så kallad "P2W" i ett spel.

Varför du skall klyva hårstrån och göra hjärngymnastik, eller "dö på den kullen" som man säger på engelska, förstår jag inte.

Men ändå glad att man kan tjäna ihop till "penga-skeppen" via ingame, vi får ju se när spelet väl släpps, hur mycket grind och "lätt vs svårt" det kommer vara att få fatt de "bästa" och fetaste skeppen som vissa kunnat eller kan köpa direkt. Förhoppningsvis är spelet bra trots P2W.

När det väl kommer.

Skrivet av Maddox:

"Examensarbete"

Är det inte enklare att enbart erkänna att det är per definition P2W i Star Citizen, men att du är OK med det?

OM spelet någonsin släpps i fullvärdig version så kommer jag absolut att testa, då conceptet intresserar mig, men att påstå att man inte kan köpa sig till bättre saker med pengar aka. P2W, är ju att ljuga för sig själv.

Skrivet av Gaara:

Notera att spelet är kostar ungefär lika mycket som en häst-skin i D4....

Skrivet av robbis:

Ja sist jag kollade så hade dom en miljon andra grejer som behöver fixas i detta trasiga spel innan dom låser läpparna hångelscener

Då är det kanske dags att du kollar igen eftersom du legat under en sten och inte sett hur dom fixat ditt överdrivna antal sandra saker.

Skrivet av pazu:

Bra. Nu kan de människorna jobba med något mer givande till samhället. Vi har mer spel än vad som behövs.

vad jobbar du med om man får fråga?