Inlägg av Dyppe

Inlägg som Dyppe har skrivit i forumet

Skrivet av Methodzlim:
Skrivet av jimbow1234:
Skrivet av Methodzlim:

Finns noll poäng att ens äga en nextgen konsol utan ett medlemskap i någon av formerna. Har man inte råd med det kan man lika gärna hålla sig ifrån att köpa då man missar det roliga i ett konsol ägande

Tror faktiskt många köper konsol för att spela exklusiva singelplayer-spel. Jag köpte PS3 enbart för Uncharted och God of War och har endast testat lite onlinespelande.

Ja absolut men betalade du över 4 000 för ditt ps3? Hade du varit smart hade du köpt det ganska nyligen och betalat hälften av det priset. Notera att jag skrev Nextgen inte Currentgen

Ja jo för det är smart att vänta 6-7 år med att köpa konsollen för att få ett lägre pris

Vad säger jag som läsare?

"....so?" Det är väl inte värre än H&M

Skrivet av Remus:

Jag sa ju dom skulle släppa Caspian Border när dom sista dagarna närmade sig betan!

I'm a genius!

Din svenska är dock inte genialisk :<

Förlåt, jag kunde inte låta bli

Synd är det ju att det är så mycket strul med 64pers-servrarna, och att 20 av 32 på var lag står o väntar på flygplanen

Hajjar inte riktigt, senaste halvåret (?) så har det varit mycket "sex-relaterat" på fz. Hänt något nytt i redaktionen? Känns lite pinsamt och det är inte vad jag kommer till FZ och letar efter..

Hade föredragit en lista Med videoklippet som alternativ!

skön

lycka

mitt EA master account innehåller inga siffror utan endast bokstäver, men får en varning som säger "saker du inte får ha i ditt användarnamn..." typ

nyheten skrevs 13:37, gulligt

Får ursäkta mig, men är det inte "ni no kuni"? Vet ju inte om de valt att ändra på namnet för en lansering i västervärlden, japanska titeln är dock Ni no Kuni.

Dräglar över filmen :o!

Skrivet av c0rn:

Jag skulle först och främst vilja tacka Dyppe för redovisningen. Med tanke på din level så är du nog den med störst erfarenhet som skrivit ett inlägg.

Glad att någon uppskattade det

Tog Europas första (ej bekräftat, dock första på Perento) fort i övre delen av Abyss ikväll, det var ungefär så endgame pvp som det kan bli, och vi hade där ett helt gäng ~40s.

För att hänvisa till artikeln, det blir mycket grind från och med ca 38, då de quests som finns inte räcker till för att ta sig upp i nivåerna.

Köerna är borta, vare sig det är tillfälligt eller permanent vet vi dock inte, men det är knappast något lagg, även under prime-time, så min gissning är att det förblir som det är nu.

Personligen så har jag haft väldigt roligt genom hela spelet, ändra fram till endgame, då det blev ännu roligare. För tillfället är det främsta problemet att det inte direkt finns många spelare runt 50, så det slutar med att vi springer runt i samma grupp, inte mycket variation. Blir intressant att se hur det blir för de lite mer casual-inriktade spelarna när de börjar närma sig slutet på spelet.

Utöver det, level 40-50 tog ungefär lika lång tid som 1-40, något att se fram emot!

edit:

Skrivet av Einerud:

Ekonomin i spelet är helt trasig på grund av alla botar och guldfarmare. Har aldrig sett något liknande, botarna är överallt och det är inte bara guldfarmare som använder det utan även vanliga spelare. Fuskfest ftl. Blir ingen andra månad i Aion för mig.

De är i full fart med att banna dem, det har gått väldigt bra på Perento, och ekonomin är god. Det sagt, det brukar inte finnas mycket till vettig marknad vid ett så pass tidigt läge, jag väntar med att dra något slutsats tills priserna har stabiliserats och majoriteten börjar närma sig 50.

Skrivet av jkw:

Jag har kört en Assassin till level 20 nu och här är min resencion:

Minus
- Obelisk systemet
- Otroligt få flights
- Crafting
Tar lång tid, du kan misslyckas och förlora material, du kan enbart crafta i städer.
- Otroligt dålig ekonomi
- Broker (Auction House)
Du kan bara lägga ut ett visst antal items, du måste söka med gemener versaler exakt för att hitta items, hjälmar står som accesories.
- Statiskt UI (Går ej att ändra något.)
- Röster i combat
- Dyrare än de flesta mmo's (månads fee)
- Vingarna känns värdelösa eftersom man inte får använda de på quest-areas.
- Quest-miljöer är trånga och smala.

Plus
- Character Creation
- Grafiken är strålande
- Ljudeffekter
- Musiken

Mitt betyg: 4/10
Har jag fel angående något så rätta det istället för att aggera som en barnunge tack.

Jag går punkt för punkt:
1, Ingen kommentar, du får utveckla lite
2, Vid 25 når man the Abyss, ett område där du alltid kan flyga, så länge flight time tillåter.
3, De flesta brukar fortfarande bara crafta i städer, kan inte tänka mig att en smed skulle bygga ihop en sköld ute på fältet, under tiden att hans grupp slåss (:D)
4, Ekonomin stabiliseras när majoriteten når en rimlig level, just nu är den väldigt begränsad, och jag springer runt som en fattiglapp även på min level...
5, Att man endast kan lägga upp 10 items i taget stör mig, versal-historien är på väg att ändras, och hjälmar räknas som accessories i Aion (sorcerers kan använda "plate"-helmets, tex), hjälmar är inte en del av den "vanliga" armorn.
6, Addons har blivit populärt på sistone, tack vare WoW, gissar jag. Saknar själv en del funktioner på det gränssnitt som för tillfället används, det är dock inte allt för hemskt. Väl beprövad struktur, trots allt.
7, Dessa går att stänga av, Options>Audio>spell incantations
8, ingen kommentar
9, Se punkt 2
10, Beror fullständigt på vart du questar!

11, Sannerligen en av de mest välutvecklade karaktärs-skaparna, ja! Tyvärr inte riktigt nog med anledning för att vilja spela spelet, då det händer 1 gång per char

Måste lägga till att level 31 var tillfället då jag verkligen kände.. "Herregud, det här är bland det roligaste jag någonsin spelat." Vid den tidpunkten var jag i full fart med att slakta min väg genom Abyss, då jag precis fått mina nya fina spells. Fanns tyvärr inte många asmodians där just då, men det var nå sanslöst vad roligt jag hade det när jag väl mötte någon!

Drog mig till 36 på första veckan (ding söndag kväll, 27e sep), sedan 38 på måndagen, tyvärr tog min ledighet slut och jag har inte spelat sedan dess, två veckors uppehåll och resten har kommit ifatt ;| Tacka vet jag rested exp nu dock!

edit; Almisaela & Drno är på Votan EU.

Det var inte tack vare eastern kingdoms & kalimdor som pre-tbc, vanilla, var grymt, tyvärr...

tveksamt... lite risigt med onyxia en gång till, även om det är nostalgiskt!

Sedan, även om det omöjliga inträffar, så är det inte troligt att varje person som köpt spelet känner till detta "erbjudande".

Skrivet av Kuci:

Sämsta MMO jag har nånsin spelat.

Som någon sa, Generic Asian MMO.

EXTREMT irriterande "skills" system. WoW är så mycket bättre på nästan allt än Aion.

Jag tänker då anta att de MMO's du spelat är just Aion & WoW. ;o

Spana in trollkarlarna i Aion

Jag hade fått intrycket av att denna information redan var tillgänglig, sedan releasen i Korea & Kina, och även ett tag innan dess?

Rörelsesensorer som fungerar som de ska vore verkligen läckert, svinga svärd ordentligt, där även hastighet räknas in, istället för att vinkla på handkontrollen med handleden för att kapa någon vid midjan ;x

Större delen av de engelska röster FF har haft har varit lagom svåra att lyssna på, vi _behöver_ originalet!

Vilken är denna spelserie som är så okänd hos oss?