Inlägg av B-strm

Inlägg som B-strm har skrivit i forumet

Larvigt... Skulle EA som säljer underhållning vara värre än bankmaffian som utnyttjar sin position för att sno åt sig skattepengar i stöd för att sedan ge miljarder i aktieutdelningar. TV/PC-Spelare är jävligt omogna.

Fan ta all form av politisk korrekthet. Låt inte vänsterorganisationerna strypa yttrandefriheten. Spel ska få yttra sig hur de vill, PK-iterna kan spy så mycket galla de bara orkar, det får bara inte leda till borttagandet våra grundläggande rättigheter.

Viktorianska London! Ångmaskiner, tåg, Big Ben, parlamentet, Tower Bridge osv osv.

Hello, govna'! Cherrio!

Ingen annan som börjar bli lite less på generic-indie-pixelgraphixz?

Halva Finlands BNP är direkt ansluten till försäljningen av Angry Birds och dess merchs. True story.

En sak som stör mig med kommentarerna är att man kan tumma upp och tumma ner. Detta leder, enligt mig, endast till så kallad circle-jerking. För de som är okunniga i ämnet så rekommenderar jag att läsa på reddit. Långa och djupa kommentarer som har en annan slutsats än den som den stora massan har får massa tumme ner, medan den som skriver något i stil med: "Spelet ser intressant ut. Ska hålla koll på detta xD" får tummen upp.

Tumme upp/ner-system leder alltså inte till bättre kommentarer utan till "rättare" kommentarer. Där det rätta är det majoriteten tycker.

Skrivet av Skjuludde1:
Skrivet av B-strm:

Den där kartan var nog en av de vackrare skapelser jag någonsin beskådat. Det finns skärmdumpar ute på vift på internet och herre min skapare vad de satsar på grafiken. De måste ha anlitat några nya 3d-grafiker eller något i den stilen.

Jämförelse mellan EU3 och EU4

Jag spelade ettan och tvåan igårkväll, det är rätt rejäl skillnad i jämförelse med trean där
Knappast en serie någon skulle kunna anklaga för att bli utmjölkad

Första gången jag spelade trean tyckte jag det såg riktigt dåligt ut Om man jämför vanilj-EU3 med EU2 så tycker jag tvåan är klart snyggare. Bra 2D > dålig 3D Med alla sina expansioner blir EU3 snyggare dock.

Den där kartan var nog en av de vackrare skapelser jag någonsin beskådat. Det finns skärmdumpar ute på vift på internet och herre min skapare vad de satsar på grafiken. De måste ha anlitat några nya 3d-grafiker eller något i den stilen.

Jämförelse mellan EU3 och EU4

Only in America.

Marvel vs. Capcom Origins utannonserat med trailer

Var är Marvel Super Heroes vs Street Fighter? Det är ju det bästa av vs-spelen!

Skrivet av cute_ninja:

dafuq xD nej tack det enda som skulle kunna få mig att gå tillbaka till pokemon vore en episk 3rd person värld med utforskande, fångande å battlande, å snygg grafik

Samma här. Det enda som skulle få mig exalterad skulle vara en fullskalig konsolversion. Nu med plattan till WiiU kan jag tänka mig att ha stridsmenyn på den och låta TV:n koncentrera sig på att visa min Gyarados göra Hyperstråle på ballast möjliga sätt... i HD!

Tycker dubbelmoralen hos spelare är slående ibland. När Ubisoft vill att du ska vara inloggad för att spela enspelarläge blir det "OMGWTF tänk om det inte fungerar!!??!?!" alt. "JAG BOR I DJUPASTE NORRLANDSSKOGEN MED 22K-MODEM!". När Blizzard gör EXAKT samma sak så håller samma personer käft eller försvarar blizzard med uttryck som "Det har ju bara gått en dag blabla".

Skärpning!

Första persons-Total War. Man är i (och går runt i) sin bas med sin stab och ger enklare order åt sina trupper(typ gå hit, anfall däråt) på en karta med figurer. Dessa ordrar kommer inte magiskt fram på en millisekund, utan en ryttare måste komma fram till bataljonsbefälet som sedan vidarebefordrar den till trupperna. Det är alltså inte möjligt att detaljstyra enheterna som man kan nu och man vet inte exakt hur fienden är positionerade. Man kan skicka ut spejare som kommer tillbaka med rapporter som förtydligar fiendepositionerna och möjligtvis terrängen. Givetvis finns också risken att spejaren stryker med eller blir tillfångatagen och tvingas uppge era positioner. Skulle det sedan gå åt skogen, eller att man vunnit och vill hacka sönder fienden, så kan man sitta till häst med sitt livgarde och rida till striderna. Varpå det blir lite som mount&blade, fast med 5000 NPC:er.

Fick nys om det här spelet för bara några dagar sedan. Vilket kanske är lite sent för ett spel som kommer om en vecka, men man slapp vänta på det iaf. Ser asgrymt ut! Precis min typ av spel.

Skrivet av pippen1001:
Skrivet av DarkZide8:

Ärligt talat hoppas jag att Wii U floppar (kommer inte ske dock). Jag vill inte att Nintendo ska gå under, men jag vill gärna slippa behöva köpa extra-konsoler hela tiden. Nintendo som tredjepartsutvecklare hade varit awesome.

Uhm är du galen eller =P

Nintendo 2.23 miljarder dollar i omsättning 2011
Hela Sony 2.41 miljarder dollar i omsättning 2011

Så om du tror Nintendo nånsin behöver ge sig ur spelet innan microsoft eller sony så tror du fel ^^

Ehm, Sony hade drygt 80 miljarder dollars i omsättning 2011 medan Nintendo "bara" hade 10 miljarder i runda slängar. Vi pratar om ganska stora klasskillnader mellan dessa företag.

För den som är mindre bra på att läsa det äldre typsnittet:

Sköldpaddan brännes med ett hett jern i ändan, hwarwid hon utsträcker sin hals, som då genast afhugges: blodet tages i förwar, och den stora tarmen rengöres; köttet hugges i stycken, lägges i en kastrull och sättes på elden med tillräckligt watten samt wändes tills det blifwer warmt. Då afhälles det blodiga wattnet och friskt pågjutes ånyo. Sedan upptages köttet och lägges på linne, att wattnet får wäl afrinna. I en kastrull lägges ett stycke smör, rödlök samt sköldpaddköttet, hwilket sättes på elden att fräsa, men wändes som oftast, att det ej brännes. Derefter spädes det med kokt watten, hwari det får koka tills köttet blifwer mört. Då silas buljongen derifrån uti en kastrull, der den får kallna, sedan skummas fettet af och ställes på elden i en annan kastrull, med finhackad rödlök och en tekopp hwetemjöl, samt omröres med en wisp tills det fräser, men ej brynes, ty då förlorar det fin smak. Sedan hälles sköldpadd-buljongen derpå samt spädes med annan buljong så, att soppan blifwer lagom simmig. Man häller några droppar brunt socker i soppan, så att den får wacker färg, litet cayenne-peppar samt en butelj madeira, för att gifwa soppan stark smak; den saltas efter smak. Då soppan är färdig att anrättas, ilägges sköldpadd-köttet jemte små frikadeller. Till denna soppa serveras korf, som göres af blodet på följande sätt: Blodet blandas med rifwet bröd, peppar, salt, timjan och ett skedblad socker; det fylles i stora tarmen och kokas särskildt, samt skäres wid begagnandet i tunna skifwor.

Vad? Jag hade tråkigt

Skrivet av Schmoo:
Skrivet av Pettor:
Skrivet av DrD:

Det luktar lite väl mycket mjölkning. Trean fick sig ett värdigt slut, vad mer finns att göra då samtliga gudar borde vara döda?

Jag skulle nog sätta "spolier varning" på det där. Men håller helt med dig. Treans slut kändes bra och borde stanna där. Dock var trean något av det bästa jag spelat så en del inom mig vill verkligen ha en fyra ... fast ändå inte

Kratos kan börja whoopa lite Asar istället.

Om vi ska vara realistiska så är det nog Asarna som whoopar Kratos. Mjölner... rakt i pannan!

Skrivet av skanskan:
Skrivet av Mellansalt:

Skolmat

Japp skolmat är hemskt!

Skolmat är "gratis"! Som högskolestudent har man verkligen retroaktivt börjat uppskatta fiskpanetter med filsås.

Vidrigaste? hmmm... kanske ett glas treolösning när man var liten. Fattar inte varför jag hatade det då, nu är det helt ok, nästan gott.

Förhoppningsvis blir det bra och att det kommer vara möjligt att spela det som de förra spelen. Helt utan att döda någon förutom måltavlorna. Operauppdraget i Blood money är en personlig favorit.

Skrivet av Palpatine666:

Ja det kommer "speculeras" i detta må ni tro..