Inlägg av Jaxz

Inlägg som Jaxz har skrivit i forumet

769 kr för standard, 1200 för gold eller 1400 kr för ultimate. Ja men tack som tusan att folk är upprörda...

Blasphemous 1 och 2

Då får det bli Horizon Forbidden west istället

Hur ser det ut med ultrawide stöd? Tänker främst på 32:9.

IV, VI, VII, VIII, IX, X och XIV för min del. Väntar fortfarande på XVI. Spelade nyligen FF7R och vilket bottennapp det spelet är. Tråkiga strider, stonk och stön och sen att allt ska dras ut på.

Tog dem 10 år att lyckas med detta...10år...

Dock kommer D2 stora utmaning i sommar då The Final Shape ska avsluta historien och sen lyckas hålla kvar sina spelare. Jag kommer bara vilja se slutet sen är det tack och bock.

Tyvärr tråkigt för de som fick gå men ibland har man anställda som har någon konstig roll, tex ett svenskt företag vet jag har runt 20 personer vars uppgift är att komma på ett sätt att göra en produkt bättre när produkten de säljer inte kan förbättras eller kunderna vill ska ändras, vilket leder till 10Mkr per år på att komma på att inget behövs göras

Skrivet av kebbe:

Gult kort till läsarna för 2020-resultatet.

Tyvärr är VR en nisch fortfarande vilket gör att för få spelade det jmf med cp2077, men nu går det ju att spela utan VR iaf.

Jag fick samma julklapp i år som förra året. Covid...

Helt okej spel dock förstörde en av karaktärerna storyn för mig då karaktären gick mig på nerverna med hur hen betedde sig i alla situationer. Under en ganska lång sekvens är karaktären inte med och då var spelet riktigt bra.

Svingar i mörkret med Ski Resort Tycoon?

Metroidvania och prince of persia, detta är ett givet köp.

Efter över 2000h i D2 tog säsongerna ut sin rätt. Vill älska spelet men grinden för ingenting vettigt är inte värt det. Sen kom Lightfall och där dog spelet helt för mig. Ett enormt snedsteg när det gäller story som för mig vara det som dragit mig till spelet. Finns inga nya vapen att jaga som är värt att jaga om man nu inte vill köra samma dungeon om och om igen och bli besviken.

Sen att allt coolt ska ligga på eververse eller att ens kunna göra allt i en seasonal event kostar pengar. Detta är helt på ledningen av Bungie som gjort att alla ska kosta pengar. Att spelet ens klassas som f2p är ju ett skämt då man inte får något av spelet om man inte betalar. Kolla på FF14 som gör f2p rätt. Du kan spela hundratals timmar innan du ens behöver lägga in en krona i spelet.

Hur får man vara kvar som chef om man missar målet med 45%? Men efter år och år att inte "overdelivering" så är tyvärr som det händer.

Företag tror att att man kan känna oändligt med pengar vilket är omöjligt men de försöker ändå...

Älskar control men inte förtjust i skräck så AW och AW2 känns inte som något jag skulle gilla men det lockar

Ja och Nej

Skulle klara ut bg3 men får spendera tiden på chained echoes efter ha blivit inlagd på sjukhus över helgen.

Telefon, usch

Skrivet av arkhanari:

Du har ju hela Creche och Underdark i Act 2 - gott om uppdrag där.

Dessa två tror jag tillhör akt 1 men kan ha fel

D4:s framtid är på väg se bara på overwatch 2 och detta...