Inlägg av Werzion

Inlägg som Werzion har skrivit i forumet

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?pu=812688
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?pu=3199060

Prisutveckling på Thrustmaster T500 RS är ju minst sagt "intressant", så för en lax extra (om frakten ligger på ~500 kr!?) så får man ovanstående Fanatec (och det är ingen bundle, skiter jag i GT3-ratten och tar en bundle så är jag nere på 5300 kr exkl. frakt)...

Min magkänsla säger att köper jag något billigare/sämre än Fanatac för tillfället så blir förutsättningarna för att uppskatta simracing sämre än vad de behöver vara, och gillar man det så kommer behovet snabbt bli att införskaffa Fanatec-produkter i vilket fall som!???

Tillägg
Vad gäller Fanatec så är det jag är sugen på från dem följande:

Wheel Bases:
CSL Elite Wheel Base - 319.95€

Steering Wheels:
CSL Elite Steering Wheel McLaren GT3 - 179.95€

Pedals:
CSL Elite Pedals - 89.95€

Total: 589.85€ (~6000 kr)

Ratt & pedaler (PC)

Har under väldigt lång tid varit sugen på att införskaffa ratt och pedaler till min PC och är mer sugen än någonsin just nu.
Frågan är dock vilket set man bör köpa.

Fanatec verkar vara bland de bästa utan att gå helt bananaz prismässigt, men samtidigt ser jag på YT många "proffs" som kör Logitech eller Thrustmaster...

Min setup i övrigt är en 27" gamingskärm samt har en 24" gamingskärm, men troligen kommer jag köra på bara 27".
Är riktigt sugen på att skaffa VR-hjälm när StarVR eller motsvarande kommer ut (Gen 2 av Oculus/Vive).

Det jag är ute efter är ratt a'la Formel 1 främst, möjligtvis en rund ratt, paddlar (så inte växellåda) och två pedaler - sen kanske i framtiden jag utökar det hela med kopplingspedal, växellåda osv. Time will tell.

Vad säger ni med erfarenhet??

Jag har inte spelat spelet, men kollat några timmar på YouTube... och det känns inte mycket till att man upptäcker planeter...

"Överallt", i princip varje planet (100% av vad jag har sett än så länge) så existerar det redan (några otroligt få) byggnader och/eller aliens på planeterna som spelarna "upptäcker".

Grind grind grind...

Feministiskt Initativ bildades i april 2005. Nu, lite över elva (11) år efter det så vågar de nämna att alla män kanske inte är överlyckliga och har det perfekt och är miljonärer med inkomst från kvinnoförtryckande verksamheter yada yada yada....

Det är ju inte små saker som tas upp i originalartikeln:

"Att män lider av att växa upp i ett patriarkalt och ojämställt samhälle är väl belagt. Män lever kortare och mer ohälsosamma liv. De presterar sämre i skolan, är mer utsatta för kriminalitet, begår fler brott och fostras in i en macho- och våldskultur.
Män lever också i högre utsträckning i socialt utanförskap. Av alla hemlösa är ungefär tre av fyra män och alkoholism är ett större problem bland män än kvinnor. Enligt Folkhälsoinstitutet har 16 procent av männen riskabla alkoholvanor.
Framförallt är män mycket mer ensamma än kvinnor.
De har färre sociala kontakter och nära vänner."

Jag säger inte att de gör fel nu, men låter inte ovanstående saker värd fokus och problemlösning för elva år sedan också? tio? fem? tre?...

Och när ska de våga stå upp mot kvinnoförtrycket i våra förorter? Äcklas av den dubbelmoralen att så fort minsta misstanke finns om att förövaren inte är en vit, heterosexuell, köttätande, medelålders man, så tystnar de - speciellt om individens religiösa tro är Islam...

"Definitivt annorlunda" (FZ på Facebook)

Really? Really really?
Tycker vi är hyfsat många som ser detta mer som ett skin till BF4, som nästan var BF3 - med hästar istället för motorcyklar som största skillnaden

Men samtidigt förstår jag Dice, Battlefield är en riktigt bra och lyckosam spelserie, varför förändra det som uppskattas av så många som möjligt och säljer som smör?

Någon mer än jag som haft problem med stuttering?

Förstör känslan totalt...

Skrivet av Ankh:

Något för arga feminister så det för utlopp för sin ilska

*going femi-retard*

Varför är det bara vita kukar?
Var är mångfalden? Var är de svarta kukarna, och när de lanseras (inte om, utan när, såklart) kommer de bara styrka stereotypen att de är större än vita?
Varför är det bara hårlösa manliga vita kön? Varför har inte vissa hår?
Varför har asiatiska kukar åsidosatts?
Varför representeras bara erigerade kukar? Är det för att spä på stereotypen om att killar alltid vill knulla?

SOMEONE PLEASE THINK OF THE CHILDREN!!!!

Två fel av två möjliga, vilken jävla tomte.

Det handlar ju såklart om att det har SKAPATS nya tjänster som fyller målgruppens behov och önskemål, i detta fallet Netflix och Spotify (bland andra). De levererar smidiga och hyfsat billiga lösningar som är "skrämmande" lika de olagliga tidigare alternativen.

Och att han dessutom lägger till "tjänar väldigt mycket pengar". Hade han kunnat grundläggande matematik och haft en internetuppkoppling så hade han vetat om och förstått att Spotify ALDRIG gått med vinst, och mycket troligen är Netflix i nuläget inte heller någon stor vinstmaskin då man marknadsför, producerar och framförallt investerar i att expandera/nya marknader...

Pontén, SKÄRP DIG din barnunge!

Solider of Fortune, släpptes 2000, alltså funnits ute i snart över 15 år. Visst var det kontroversiellt, men alla som ville prova det kunde. På den tiden släpptes det ju även gratis demos att prova på.

Skjuta bort en skalle med hagelgevär, JA!
Blåsa upp en mage så tarmarna trillar ur med en Desert Eagle, Nytänkande!
Skjuta loss kroppsdelar på lik, Strålande underhållning!!

Dead or Alive, drar ju dock på galenskaperna lite för långt, "vackra tjejer och strandklädsel", DET GÅR INTE!!!

Logik? Nein!

Hur står sig detta gentemot Arma 3? Svårt att se något spel lyckas bättre än Arma 3 när det kommer till realism och hela upplevelsen.

På en skala mellan Battlefield 4 och Arma 3, vart befinner Squad sig?

mjölka mjölka mjölka...

Hur fan kan skatten på 658 000 kronor blir 470 000 kronor!?
Visst att det är straffavgift inräknat också, men va fan, är den mer än själva skatten som ska betalas in?

Vilken jävla rån, r*vkn*llad av statten, helt lagligt

Inflik: Det heter rullstolsburen, inte rullstolsbunden.
(Jag själv har sagt fel i hela mitt snart 30-åriga liv, tills en kompis storebror som sitter i rullstol påpekade mitt omedvetna ordval)

Rainbow Six: Siege

"någonstans i gränslandet mellan gamla Resident Evil, Counter-Strike: Global Offensive och Battlefield"

Inget köp med andra ord.
Rainbow Six va och bör vara mellan Battlefield och Arma 3, men det är ju visserligen inte iochmed Siege som spelserien blivit kokt i bajs...

Skrivet av Kimpur:

Typ BF4 med starwarstema?

Om det ser ut som en anka och låter som en anka... då är det troligen en anka

Skrivet av Prixm:

Detta är bara turneringspengar också. Pengar från streams, donationer och lön ger nog en hel del fickpengar också.

Reklam/Sponsoravtal icke att förglömma!
(Michael Jordan tjänade t.ex. mer på att göra reklam än själva basket-spelandet i sig, även under sin aktiva tid)

Skrivet av eatem:

Ärligt talat. Det känns som om någon fått storhetsvansinne? Företaget går som tåget. De säljer spel och DLC som smör. Aktien har typ tripplats på ett par månader.

Då vaknar vd:n en morgon och...
http://www.latostadora.com/generados/tiendas/2302/dibujos/246...

Jaja den som lever får se.

Jag skulle tro att de suttit med det här i mer än tre månader (då aktien låg på ca 6 kr, numera är det A-aktier och B-aktier så historiken i diagrammen verkar inte stämma längre, inte för Nordnet/Shareville iaf)

http://www.starvr.com/
Kollar man där så har det jobbats på detta sedan 2011 och Starbreeze varit inblandade sedan 2014.
Totalt sex andra samarbetspartners dessutom.

Skrivet av Ercarret:

Ska bli intressant att se hur Starbreeze tror sig kunna konkurrera med giganterna på fältet. Det känns som att deras produkt kan försvinna helt i bruset när Facebook, Sony och alla andra megaföretag som utvecklar VR, väl vevar igång den slutgiltiga marknadsföringspushen inför sina respektive släpp.

Att vara det bättre alternativet!?
T.ex. 100-110 grader FOV (Oculus Rift DK1 & DK2) versus 210 grader när en människa ser 180 grader

Bara en sådan grej att deras två 5.5 tum skärmar är vinklade utåt gör ju MYCKET för att kunna bredda synfältet istället för att ha två skärmar som både täcker upp varandras fält i mitten.
Samtidigt ska det väl i ärlighetens namn balanseras emot hur väl man ska kunna skapa 3D-effekterna också.

Men fasen, bara 100-110 grader synfält, utan att ha testat själv så är ju det i princip ett handikapp från datorskärmarna, att man helt enkelt tvingas se hela världen genom ett toarulle

Saken är den att jag har inget förutom en någorlunda kraftfull PC.

Senast jag hade ratt var nog 15-20 år sedan. Rattutslag var inte ens ett helt varv, var plastig, knarrig och av allmänt kass kvalité (dock helt normal kvalité för sin tid om jag inte minns fel). Pedalerna ska vi inte prata om (dessutom bara gas och broms)

Så dels är jag fortfarande i stadiet att jag är fascinerad av hur mycket teknologin och ambitionen har gått framåt när det kommer till bilspel och realism och i tillbehören. Rattutslag på 1080 grader/tre varv. fasta paddlar, byta ratt med eller utan paddlar som följer med ratten. H-formad växelspak, sekventiell spak...
pedalerna... helt nytt universum även där

Men visst, jag kommer nog avvakta 1-3 månader i vilket fall som, men Logitech och G-serien känns lite sämre kvalité, lite sämre materialval och mer gammaldags design. Jag lägger nog gärna någon tusenlapp extra för en T500.

Finns det något större svenskt bilspels-community?

*EDIT*
Googla lite på Logitech G29, och jo fasen, det ser inte så dumt ut alls!