Inlägg av Palma

Inlägg som Palma har skrivit i forumet

Skrivet av Saltanötter:

MER Innebandy... MER som i festisen, dom släppte ett innebandy spel som var sjukt beroendeframkallande. Tack för att jag fick hjälp att minnas, lär googla om det går att få tag på nu.

Edit. Hittade
https://www.old-games.com/download/3444/mer-innebandy

Haha, jag tänkte direkt på innebandyspelet när jag såg denna tråden. Så sjukt bra!

Köpte Astro A50 till Ps4an som jag kikat på ett tag. Inte typisk black friday-rabatt tyvärr men vad gör man

Jag blev positivt överraskad! Spelar på PS4. Det var väldigt roligt och trots att det är BR så hade det kvar COD-känslan vilket gjorde att det gick snabbt att komma in i det som gammal COD-spelare. Det som störde mig mest är att det tar för lång tid att plocka upp loot. Jag vill kunna plocka upp loot genom att trycka en gång istället för att behöva hålla inne knappen en millisek

Nu har jag bara lirat multiplayer men jag har så jävla kul när jag spelar, även om jag tydligen har blivit totalt värdelös
Det är den "gamla" känslan i spelet vilket jag gillar men grafiken är inte imponerande någonstans. Sedan att man bara hinner spela 2-3 games i timmen för att servrarna är värdelösa är katastrofalt..
Men till det viktigaste. Man har riktigt roligt!

Skrivet av beastN:
Skrivet av 1337Figaro:

Brukade älska att leka med miniatyrbilar när jag var liten. Hade en hel låda full

Jag också men jag kom ihåg att jag bara ville köra med en bil som var röd antar att jag hade sett på tv att röda bilar var "coola"

Ja! Ferrari F40 var fräckaste bilen tidigt 90-tal

Skrivet av Zer0cooL:
Skrivet av Palma:

Noo min martini-henry Helt värdelös nu..

Om du med värdelös menar att du faktiskt måste träffa hs eller övre torson, så. L2aim!

Det stämmer, men då man inte behövt göra det innan så är den i jämförelse. Nu är andra snipers mer effektiva då man kan köra t ex Gewehr m.95 infantry och få iväg 2 snabba skott mycket enklare. Det som gjorde Martini-Henry så rolig var att man kunde oneshotta såpass enkelt. Aimet är det inget fel på hörrö!

Noo min martini-henry Helt värdelös nu..

Lirade på PS2an. Känns som evigheter sedan

Haha som många andra vill jag minnas att det var grym grafik, men ser hemskt ut nu

Riktigt kul spel. Trist med de buggar som finns med t ex medaljer och end of round statsen. Jag lirar på PS4 och om man inte tar Quit innan det är 31 sekunder kvar så kan man inte quitta. Väldigt irriterande då man inte hinner läsa igenom end of game statsen. Sedan kommer man inte in i end of game statsen om man inte tar Continue och sedan backar tillbaka till end of gamestatsen för att kunna se sina stats...

Skrivet av SogeUnleashed:

-Säger vara så här alltså. Är så jävla trött på dessa jävla mobil zombies som nu går runt i parker o överallt. Va ute med polaren i hans bil nyligen på väg mot ett bad när en mobil zombie helt blint vinglar ut i vägen. Vi får tvärnita för att inte köra på honom när han nästan som i trans tittar upp på oss, O typ joggar upp på mitt linjen lite så där halv casual o nonchalant

Vi stannar bilen o öppnar o frågar va i helvete han håller på med, Jag får mer elr mindre hålla i min polare så han inte lyfter upp killen på motorhuven o börjar örfila honnom. Det är en BILVÄG och trottoaren är på sidan så se fan till att hålla dig där, Elr är han så pass tappad i golvet så han inte kan trafik regler. Vi blir fly förbannade och får även andra förare att gå ut från deras bilar som sätt va som skett o säga till Mobil Zombin på skarpen.

Varpå hanns polare kommer springande o börjar säga: Det är lugnt Det är lugnt !
Nej det är fan inte lugnt säger min polare och en av dom andra förarna nästan i kör då han går ut på en bilväg utan att äns bry sig d minsta och riskerar VÅRAT liv och andras. Då är det fan inte lugnt och det är inte bara han. Har sätt säkert 20+ ppl som vinglar runt som zombies o skiter i både regler o vett o etikett.

Varpå hanns polare säger förlåt, O drar iväg sin polare upp på trotoaren o går vidare.
Vi hoppar in i bilen, Tittar på varandra och skakar på huvudet. Fy fan alltså. Jävla sheeple hela bunten. Hoppas dom gräver upp ett stort jävla hål någonstanns i marken och sen slänger ner ett "pok stop" längst ner där. O när väl folk är där nere så täcker man över skiten med Jord

Wow, cool!

Edit: Gillar hur historien började med att ni misshandlade honom så han har öm käke till att ni bara sitter och skakar på huvudet. Gå in på flashback om du ska sitta och hitta på historier. Där gillar de sådant trams.

Skrivet av SebastianV:

Vitamin. Tror inte BF4 är nyttigt för våra barn. xD

Jodå efter uppdateringen så..!

Detta verkar ascoolt! Skjuta hästar och slå folk med spade, kan knappt bärga mig

Skrivet av ivanhoe68:
Skrivet av Striva:
Skrivet av ivanhoe68:

Testade Uncharted 5 igår, men gillade inte den pixliga grafiken, det var liiiiiite för mycket Mario Bros över det hela :/

Du ska nog sluta krydda maten med LSD.

Eller så ska jag se till att logga ut så jag inte blir FZ raped igen

Tog inte den kommentaren så seriöst så fick mig ett gott skratt iaf

Tveksamt att folk kommer fortsätta köpa PS4 år 2019 känns det som..(?)

Deck 16 från UT är en absolut favorit!

Det var en 15år sedan och min kompis pappa brukade sitta hemma och lira med sina arbetskollegor varje fredag :heart:

Han tänker solidariskt kanske att alla ska få ett eget imperium

Skrivet av azynkron:
Skrivet av Palma:

Går det att använda headset för ljudet i PS4 samtidigt som party-chatten går ur högtalarna i TV:n?
Jag tänker när man spelar ett spel där detaljerat ljud är viktigt men att andra i samma rum ändå vill kunna höra vad man pratar om i partychatten.
Jag vet att jag är otydlig men hoppas att ni förstår

Du kommer att får eko och rundgång. Just FYI

Vad trist! Men tack så mycket

Använda headset men ändå få chat-ljud ur TV-högtalarna?

Går det att använda headset för ljudet i PS4 samtidigt som party-chatten går ur högtalarna i TV:n?
Jag tänker när man spelar ett spel där detaljerat ljud är viktigt men att andra i samma rum ändå vill kunna höra vad man pratar om i partychatten.
Jag vet att jag är otydlig men hoppas att ni förstår

10% rea i PS Store troligtvis. yay!