Inlägg av Artifactor

Inlägg som Artifactor har skrivit i forumet

"About STAR WARS™: Squadrons:

ALL WINGS REPORT IN – Plan skirmishes with your squadron in the briefing room before taking off to the evolving battlefields across the galaxy. Compete in intense 5v5 multiplayer dogfights or unite with your squadron to tip the scales in monumental fleet battles. Together, you’re the galaxy’s finest.

MASTER LEGENDARY STARFIGHTERS – Take control of different classes of starfighters from both the New Republic and Imperial fleets – including the agile A-wing and the devastating TIE bomber. Modify your ship, divert the power between its systems, and destroy your opponents in strategic space dogfights.

GET IN THE COCKPIT – The cockpit is your home. Use its dashboards to your advantage and – with just a thin hull of metal and glass between you and the perils of space – feel the intensity of combat from a first-person perspective. Take off in thrilling multiplayer modes and a unique single-player Star Wars story, which covers a key campaign near the conclusion of the Galactic Civil War. Immerse yourself in the pilot’s seat completely with the option to play the entirety of Star Wars: Squadrons in Virtual Reality on PlayStation 4 and PC.

THE MISSION IS CLEAR – Star Wars: Squadrons is a fully self-contained experience from day one, where you earn rewards through play. Climb the ranks and unlock new components like weapons, hulls, engines, shields, and cosmetic items in a clear path for progression that keeps gameplay fresh and engaging."

Var flertalet fel i denna artikeln. Skickade en rättelse så förhoppningsvis behöver ni inte spekulera så mycket om den går igenom!

Går imot mig själv här lite, då jag bestämt mig för att inte läsa så mycket negativa Anthem nyheter, då jag själv har väldigt roligt i spelet och vill inte bli "nerdragen" i humöret av negativa kommentarer. MEN.. blev väldigt positivt överasskad. Det verkar som den flesta här i kommentarerna verkar ha kul i spelet, och de är inte ensamma om man kollar på upvotes på kommentarerna. Kul! Jag och mina vänner har det väldigt trevligt, och de enda jag pratat med IRL som verkligen hatar Anthem, är de som inte spelat det.

Jag tycker Battlefront II är riktigt välgjort och är riktigt kul att spela, personligen. Så har absolut inga problem att fortsätta spela EA publiserade Star Wars spel.

Att det är "mainstream" att hata EA kan vara en del av saken, men flera har legitim kritik, bara att de har lite svårt att uttrycka det på ett bra sätt. Men för varje person som hatar EA och allt de gör, finns det många mer som verkligen gillar EA och spelen de släpper, det får man inte glömma i denna "outrage culture" tiden existera nu (och inte bara i gaming). Jag blir själv lätt irriterad på folk som blir arga bara för att bli arga (det känns bra att vara arg på stora företag, men ta gärna ett steg tillbaka och ta en funderare ibland!), men det är bara och ta ett djupt andetag och försöka gå vidare (kommer t.ex lämna FZ, mycket pga av denna växande kultur. Så med denna post vill jag säga hejdå och hoppas ni får det riktigt bra. Don't get too mad, be happy!).

Håller tummarna för mer bra Star Wars spel. Bra DICE spel. Bra BioWare spel. Jag tycker framtiden ser bra ut och vet jag har många bakom mig som tycker precis samma sak och, som mig, väntar med spänning på nya spel från EA, DICE och BioWare. Peace out!

Skrivet av Xyborg:

@Artifactor: Själv kan jag känna att du därmed "både vill äta kakan och ha den kvar" som man brukar säga. Antingen använder du sidan och gör rätt/betalar för dig genom att tillåta reklamvisning - eller så tycker du inte sidan är värd priset: då går du inte in på sidan.

För mig så är det här samma diskussion som vid piratkopiering. Folk vill inte betala för spelet, men de vill ha spelet. Antingen är produkten värd priset - då betalar du för den och får den. Eller så är den inte det, då behöver du inte betala - men förvänta dig inte heller att få ta del av produkten.

Det är i alla fall vad jag tycker

Känns faktiskt som du har helt rätt, så det blir att sluta besöka sidan. Det är ju faktiskt det mest moraliska och bästa. Jag slipper irritera mig och jag känner inte jag "snyltar" eftersom jag tittar på information gratis. Bra du håller mig hederlig, Mr Xyborg! Jag får helt enkelt gå någon annanstans för mina spelnyheter.

Först, tack för alla svar och för den goda tonen.

Skrivet av Bennii:

Jag blev också nyfiken. Vill han blockera annonser för att annonsen i sig upprörde honom. Eller var det något FZ skrev som upprörde honom, och annonsblockeringen är för att straffa FZ. Intrigen tätnar.

Det har inget med kommentarer att göra, kan jag säga! FZ ansvarar inte vad folk skriver, och det finns en rapporteringsknapp om någon dummar sig. Inte heller något med annonser, de jag sett tycker jag är relevanta för mig som gamer, så bra jobbat där. Det är lite saker som skrivits som jag har haft svårt för. Inte åsikter (det måste man få ha!), mest att jag tycker vissa saker har främjat "outrage" kulturen lite väl mycket på senaste tiden.

Men, det sagt, så har jag rätt låg toleransnivå för sådant och jag tror att många helt enkelt inte bryr sig. Istället för att skriva ett långt inlägg och tycka synd om mig själv så tar jag helt enkelt och gör så här för tillfället!

Hur tar jag bort reklam på FZ?

Hej!

Jag ser att jag har ett litet hjärta bredvid mitt namn som säger att jag tillåter annonser på FZ, och på så sätt sponsrar de. Efter att ha läst några saker som tyvärr gjort mig lite irriterad (behöver inte gå in i detalj), så kände jag att jag gärna skulle vilja ta ett break från denna sponsring. Finns det någon inställning att få bort annonserna på FZ hemsida (jag verkar inte kunna hitta det), eller är det adblock och andra tredje-partsprogram som gäller?

Tack för svar, för vad jag vet är ett något känsligt ämne!

Härligt att se att de fick så bra respons och att det finns en massa som gillar det. The more the merrier!
Jag och mina vänner gillade det skarpt också. Vi har förbokat och är redo när det släpps. Kul!

Jag och mina tre vänner gillar det skarpt och kommer börja spela, helt klart. Kul och se BioWare och EA verkligen visa framfötterna!

Har personligen inget emot loot lådor, och vet att jag absolut inte är ensam med detta. Vi får se hur detta spelar ut sig.

Har inget emot att lägga bra med pengar på riktigt bra hårdvara, men detta vart lite för dyrt till och med för mig. Får invänta sänkning (men klarar mig bra med 1080Ti än sålänge!).

Jag var inte övertygad 100% innan jag spelade det själv, men nu så är jag redo! Var riktigt trevligt!

De gångerna jag kom förbi den oändliga laddningsskärmen så hade jag bra mycket roligare än vad jag trodde det skulle vara. Lägg till några kompisar, och BioWares storytelling, så har jag börjar länga rejält!

Giftiga kommentarer tar väldigt mycket plats. De syns, är mitt i ansiktet och verkligen provocerar; det är det som de används till. För att folk ska må dåligt, eller att personen bakom skärmen på något sätt känner sig bättre?

Jag försöker dock komma ihåg att majoriteten faktiskt inte är sådan här, även ifall den majoriteten oftast är tyst. I en runda Battlefield V så kanske två-tre personer börjar munhuggas, snacka skit och skriva hemska saker. Resten av oss 61 personer säger GG, eller ignorerar de eller bara är artiga. Som sagt, giftiga personer tar väldigt mycket plats, men man får inte glömma de trevliga personerna som faktiskt finns.

Det sagt så är en nolltolerans för sådant här hemskt uppförande något att sträva efter, och att ignorera det "för att de flesta är snälla" inte heller är optimalt (initiera dialog med dessa giftiga spelare, speciellt in-game, brukar dock inte ge mycket). Därför tycker jag det är bra att sådana här stora lag faktiskt sätter ner foten. Det är INTE ok att hålla på på detta viset, hur mycket än den nya moderna kulturen faktiskt rycker på axlarna för sådana här händelser. Jag gör likadant! Jag ignorerar de, spelar med folk jag gillar, men jag vet också att det inte är OK och jag accepterar det inte (om något håller på med toxic behaviour i min vänskapskrets så sätter jag ner foten!).

Så bra jobbat. Kämpa mot sådant här!

Skrivet av DitroX:

*Han heter Jhin och inte Bard.

Ja, som sagt, inte insatt, men tack för rättelsen.

Är inte mycket insatt i LoL, men när den där Bard karaktären i slutet bugade sig inför fienden fick jag rysningar. Snyggt gjort.

Kul och se Mass Effect 1, 2 och 3 fått max betyg. Gillar de spelen skarpt!

Spelet kanske helt enkelt var riktigt dåligt. Team:et kanske inte hade någon bra story eller koordination. Därav att det tog alldeles för långt tid att komma någonstans.
Väldigt lätt och hata när man inte har all fakta. Verkligen en "knee jerk reaction" som de säger. Det är dock väldigt lätt att följa strömmen och vara dommedagsprofet!

Inse att vi inte har all fakta och om det kommer mer uppgifter så kan man på ett lugnt och moget sätt prata om den information vi faktiskt har och kanske komma fram till den slutsatsen folk faktiskt har nu (eller en annan slutsats, om informationen visa på detta). Antaganden som presenteras som fakta är döden för en informativ disskution.

Fantastiskt hur mycket negativa kommentarer det kan komma på en sådan positiv nyhet. Ibland undrar jag vad det är för folk som befinner sig på FZ kommentarssektion. Men det kanske såhär det är nuförtiden och jag helt enkelt får flytta mig åt sidan för skeptiskt/cyniskt tänkande, och leta upp andra forum. :/

För mig har det blivit mycket Battlefield V och Pathfinder: Kingmaker.