Inlägg av Artifactor

Inlägg som Artifactor har skrivit i forumet

Fantastiskt kul spel, njutit i fulla drag. Hoppas klara av det i helgen.

Riktigt trevligt! Njuter i fulla drag!

Prestanda åsido, vilket givetvis kunde vart bättre, så är det ett rikigt härligt och bra spel i mitt tycke. Njuter för fullt.

Lite intressant detta, fick mig tänka lite på hur jag själv reagerar i spel. Spel är spel, de är där för underhållning och få en upplevelse, det är så jag ser det (och för att göra bra ifrån sig och vinna såklart, men det är inte prio 1 för mig).

Det var en gång när jag körde Battlefield 1 som jag för en sekund eller två fick en lite dålig känsla. Var nere i skyttegravarna, gasen var tät, hade gasmasken på mig och jag stormade fram och stötte på en tysk som jag tog med bajonetten medan det exploderade omkring mig. Då, för en sekund eller två, kände jag ett lite lätt obehag, något jag inte känt alls innan. Allt detta, tillsammans, skapade en upplevelse som jag inte var redo för. Efter någon sekund så försvann känslan och jag körde på och hade jättekul, men just denna upplevelse har stannat i mig sedan dess (flera år sedan nu). Och har blivit lite mer.. inte försiktig, men mer uppmärksam på vad jag gör?

Känns som det finns en del av hjärnan där empatin sitter som blivit supercharge:d på något sätt. Jag kan, men vill absolut inte skjuta oskydliga i spel, såsom civila NPCer, hundar, poliser etc. För det känns inte rätt, även ifall det bara är ett spel. Något sätter stopp för det i mig. Är jag mestadels ensam om detta? En genuin fråga, och ingen dömmande fråga, men har tänkt på det en del.

Eftersom jag älskade The last of us part II, så hoppas jag de håller sig rätt väl till källmaterialet. Jag tror det kommer bli toppen!

Trevligt.

Härligt! The last of us part II är lätt ett av de bästa spelen jag spelat. Ska bli kul och se det på TV!

Får hoppas han får ett bra nytt jobb och någon trevlig person tar över på BioWare. Lycka till, till båda.

1. Baldur's Gate 3
2. Homeworld 3
3. Star Wars: Jedi Survivor

Nice, detta ska förbokas!

Själv är jag bara glad han är involverad i Warhammer 40,000 showen. Synd han inte längre var kompatibel med Witcher folket (av vilken anlendning vill jag inte ens spekulera om när vi inte fått någon info från trovärdiga källor), och att han inte fick Superman rollen som han hade hoppats. Trots detta hoppas jag på en bra framtid för Mr. Cavil! Fortfarande osäker hur jag ska göra med Witcher serien, vet inte om Säsong 3 kommer vara något för mig, hade lite svårt redan för Säsong 2. Men, hoppas han får en riktigt bra avslut!

Kan bara hålla med. Fantastisk story, och fantastisk storytelling.

Som en Warhammer 40k fan i några årtionden, samt en Henry Cavill fan, så är detta riktigt trevliga nyheter. Får fira genom att fortsätta måla mina Space Marines!

Patch day! Hoppa in och röj!

Wow, ser bra mycket bättre ut, och mer dialogier och exposition i början, Kul! Ska spelas.

Jag och mina kompisar har riktigt roligt. Redo att öppna plånboken för coola cosmetics så fort de lanserar något jag gillar!

Fantastiskt kul spel, speciellt med några vänner.

Skrivet av FuzioN:

vem har ens godkännt den looken? ser förjävligt ut benen uppbyggnaden hjälmen.... även om den är cartony så får man ju gärna hålla sig inom ramarna vilket går.

jisses detta är hädelse!

Det är så dem ser ut.

Vad kul! Spelmusik och grammy! Häftigt det tas på allvar, spelmusik är riktigt härligt.

Var faktiskt inte så farligt som jag trodde.