Inlägg av Shrudder

Inlägg som Shrudder har skrivit i forumet

Skrivet av PFC Hudson:

Hehe känns faktiskt lite så.

Det här tolkar jag mer som att Sony oroar sig för att MS ska plantera in buggar i slutet av spelet och på så vis få folk att sälja sin PS och köpa en Xbox. Känns otroligt långsökt. Tror MS tänker köra taktiken: 800+ för att spela på PS eller så ingår det med GP på Xbox.

De kanske kör Rysslandstilen och anklagar alla andra för att göra fulspel eftersom de själva gör det.

Skaffade precis en Xbox Series X och det är sjukt skönt när man bara vill lägga sig i soffan och spela. Visserligen kan man koppla upp datorn till TV:n och hålla på och mecka, men det är värt varenda krona att det bara är plug and play

Om Battlefield 2042 är en tunna med skit så lär väl nästa spel vara likadant, fast utan tunnan.

Skrivet av Neverwild:

Folk gnäller på alltid online men hyllar Xbox för streaming där det krävs bra internet anslutning.

Som sagt senaste 2 åren så är det populärt att hata Sony medans Xbox inte kan göra något fel.

Ingen har någonsin hyllat Microsoft för streaming. Tror du missuppfattat vad Xbox Game Pass är för något,

Skrivet av realcyngken:

Kritik för att ett företag vill tjäna så mycket pengar som möjligt... vissa fattar inte vad ett företag är, det är profit som är meningen. Ifall de är för giriga så köper man inte spelet istället för att gnälla som en unge i trotsåldern. då kanske de ändrar sina priser, själv regulation.
Pinsamt, vissa borde inte få använda sin mammas kreditkort pga av menlöshet.

Då borde man få välja att få pengarna tillbaka varje gång det släpps en patch, som i det här fallet.

Skulle vara intressant att höra från någon med insikt i DICE för att få reda på hur de lyckats köra ner serien i skiten så hårt. Det här var ett spel de la extra år på för att få det extra bra men så var det den största dyngan de någonsin släppt. Storhetsvansinne? Toppstyrt?

Hade jag haft en PS5 så hade det nog varit GT5, för Horizon 5 är det spel jag spelat mest nu under vintern än så länge. De andra spelen har jag knappt koll på - skulle vara att testa på Elden Ring i så fall men brukar inte riktigt vara min typ av spel. Nästa vinter blir det STALKER 2 i alla fall.

Kikade snabbt på den nedlagda versionen till Xbox 360 och den såg inte dum ut alls, så om det blir något sådant fast ännu bättre så kan det bli en riktig hit!

Blev några gissningar men ibland ska man ha tur!

Då kanske man äntligen kan spela Pro Skater 1+2 utan att ge djävulen pengar

Skrivet av Shadee:

Fast CS:S släpptes väl i samband med HL2? Innan HL2 släpptes fanns endast CS:S som beta som man var tvungen att ha köpt något specifikt grafikkort eller köpt CS:CZ för att få tillgång till.

"On August 18, 2004, the beta was released to owners of Counter-Strike: Condition Zero as well as those who had received a Half-Life 2 voucher bundled with some ATI Radeon video cards.[6] The game was included with Half-Life 2 bundles, which were released on November 16, 2004."

Spelade aldrig CS:S (1.6 ftw!) så kan inte säga med säkerhet att wikin stämmer, men så tolkar jag det som står i alla fall

Bästa är ju att gå direkt till källan själv, kikar man på butikssidan för CS:S så står det att det släpptes 1 november 2014.

Hade som flera andra fel på första frågan om Counter-Strike kontra Half-Life 2. Definitionsfråga där om man räknar att Counter-Strike inte krävde Steam när det släpptes då det inte fanns då. Oavsett så är ju Half-Life 2 fel då Counter-Strike: Source släpptes tidigare (Osäker om Condition Zero krävde Steam men det släpptes ju ännu tidigare fast efter Steams lansering).

Brukade som många andra fuska hur mycket som helst förr i gamla lir som GTA San Andreas och så vidare. Tog mig en funderare varför jag inte ens kan komma ihåg sist jag använde ett fusk och det slog mig, jag spelar mest multiplayer nu för tiden och det har inte kommit något roligt sådant där typiskt fuskarspel på länge, GTA V börjar närma sig 10-årsjubileum.

Ska bli intressant att se hur de lyckats baka in en massa mikrotransaktioner i dessa

Ganska säker på att de redan haft kontor där?

Kul med Valparaiso och 1942 men det är ju 2142 man vill ha mest av allt.

Nästa Elder Scrolls, och då helst en läcka om preliminärt lanseringsår.

Skrivet av fp:

Normandies stränder, det är uppenbart....

Battlefield + 6 + juni.... hur kan man missa det?

Fast Indokina hade varit intressant, men det är nog inte populärt nog. Något som skulle locka mig är nåt med kalla kriget, tidigt 80-tal, med Nato vs Warszawapakten. Annars kan de ju prova nytänkande och ta oss till stenåldern.

Om det nu ska heta 6. Själv gissar jag på att de droppar siffran den här gången alternativt kör på årtal igen.

Vad sägs om Battlefield 1984?

Har väl ~60-70 spel installerade just nu, och utrymme för mycket mer än så. Lagring är billigt och tid är dyrt

Håller med flera andra om att första Dirt var en fullträff i mixen mellan arkad och ett mer seriösare spel. De behöver verkligen göra en revival av det konceptet till nästa spel.