Inlägg av Sim

Inlägg som Sim har skrivit i forumet

Fan vad jag är glad att jag inte är en 'riktigt' gamer
Måste ju göra ont att vara så skitnödig hela tiden.

Gör varken spelen eller namnet sämre.

Skrivet av Mikael Berg:

Studio låter generöst! Det är väl Tom Francis som gjort spelen själv, mer eller mindre?

Studion bakom Gunpoint och Heat Signature, Suspicious Developments

Ser väldans mycket frammemot Animal Well och Rogue prince of persia men spelet som varit längst på min önskelista är Nine sols så det fick min röst.

Ett till spel jag ser frammemot som rätt nyligt fick ett Maj datum, Gestalt: Steam & Cinder, släpps 21a Maj.
https://store.steampowered.com/app/1231990/Gestalt_Steam__Cin...

Förutom perspektivet så är ju No rest verkligen inte en diablo-like.

Skrivet av Fatherbrain:

Det är ju väldigt olika sorters spel, en Diablo-like som "No Rest" kräver ju väldigt mycket mer i form av balansering och lootdrops i rätt mängd etc. Så Early Access kan nog hjälpa väldigt mycket i utvecklingen av ett sådant spel.
Sedan är det ju säkert också så som många skrivit innan mig att det kanske behövdes mer finansiering under resans gång.

Klarar inte folk av att läsa beskrivning eller Steam sidan så förtjänar dem inte att kritisera något.

Skrivet av MaxWarp:

Publicerar dom spelet och dessutom tar betalt så är det fritt fram att kritisera.

Holedown och Subpar Pool.

Är det inte rätt att om ett filmbolag anlitar en så kallad armorer för en inspelning att dessa tar på sig ansvaret att vapnen är säkra och riktiga att använda i inspelningen?
Nu ska ju Baldwin också ställas inför rätta för avlossningen, så frågan är ju om han också kommer bli dömd för det.

Skrivet av ZF:

Jo, men nånstans måste ju till sist det yttersta ansvaret ligga. Som i Baldwinfallet. Tydligen så får nu nån vapenansvrig ta merparten av smällen ! för att "ha varit ensam ansvarig". Är det ingen som anställer säkerhetsansvariga liksom eller ska de i sin tur hyra in medansvariga?

Gäller samma för resten av teamet. Producenten anställer A-foto som hyr in B-foto och denne i sin tur C-foto.

Nja.. fejkvarianter ska ju vara märkta tydligt. Men det kan ju vara ett problem vid filmning, så kanske fixas detta senare, varpå de blir lättare att blanda ihop dem.

Läste i Resetera tråden (som jag nu självklart inte lyckas hitta) angående Baldwin inspelningen så ville vapenansvarige avfyra vapnen de hade med på instpelningen efter arbetstid och missade att kontrollera vapnet igen efteråt, vilket hon blev dömd för, "involuntary manslaughter"

Skrivet av Hipshot:

Jag undrar mera varför man måste ha riktig ammunition i närheten av vapen på en filminspelning... eller är det så att ibland så trillar det ner en riktig en bland alla fejk i fabriken?

Outcast är med två gånger i listan.

Biomorph släpps inte förrän i April.

Har sett så frammemot the möbius machine så jag remotade in för att köpa och ladda ner det från jobbet och så har jag helt missat att det är en twin-stick shooter, så efter 10 min blev det avinstallation och refund.

Fick bli en röst på pepper grinder, till det också visar sig vara twin-stick ..

De ville släppa emulatorn till försäljning/nerladdning (vet inte om de tänkte ta betalt för den) på Steam. Det stoppade Nintendo genom att kontakta Valve.

Skrivet av Sphere of No Form:

Försökte Nintendo göra något liknande med emulatorn för GC/Wii, Dolphin?
Var det inte också något/några spel som bara fanns under begränsad tid på Nintendo eShop. Inte konstigt att folk söker upp andra källor om Nintendo tar bort det lagliga sättet att köpa dessa.

Nintendos vägar är outgrundliga.

Ni borde kika på hans förra spel Islets, om ni inte har.. Sidescrolling metroidvania, riktigt kul.

Skrivet av LancelotSwe:

Det här kan vara något för dig kanske?

<Uppladdad bildlänk>

Crypt Custodian

Oj. Vilket fantastiskt spel, räckte med 15 min för gilla det. Räcker nästan med startmenyn, en ståtlig katt med en sopborste framför en mäktigt staty, what’s not to like?
Du spelar en katt som dött och kommer till livet efter där du nu ska bli dömd efter dina handlingar, ska du få leva lyckligt i palatset eller för alltid straffas för dina synder och förvägras att komma in i palatset? Med en dialog som faktiskt fick mig att skratta högt kom vi självklart inte in. Fick ett extra straff att bli städare i efterlivet för resten av vår tid. Beväpnade med en sopborste går vi vidare.

Det här spelet inte bara ser riktigt bra ut, det har en fantastiskt bra känsla också. Det är kraft i slagen, dodge-funktionen fungerar perfekt och när du tar skada är det helt och hållet din förtjänst, du har inget annat att skylla på. Utöver detta är musiken mysig.
Spelet presenterar sig som ett metroidvania där det kan säkert bli en del fram och tillbaka när man kommer till ställen där det krävs att du låser upp nya förmågor för att ta sig vidare. Kartan är tydlig och enkel att följa.

Det är ett toppenspel helt enkelt, kan varmt rekommendera det!

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Oj, jäklar! Såg fantastiskt fint ut. På flera olika sätt. 😍

https://twitter.com/austin_walker/status/806390745330499586?l...

Skrivet av Siegfried:

Tittar inte på indie film eller lyssnar på indie musik heller. Tycker indiespel har kännts så mycket hemmasnickeri.

Gjorde du detsamma på din router?
nu tar jag för givet att du sitter bakom en router?

Skrivet av SoL:

Nu gjorde jag en ipconfig/release och fick en ny ip, hur går det ihop om vi delar på samma ip i hela lägenhetshuset? Jag byter ju inte ip för hela byggnaden. Säg t ex att min adress är 170.140.10.10 borde inte dom som bor i huset ha 170.140.10.11.. 10.12.. 10.13 osv osv, när jag fixade ny ip så ändrades alla utom dom tre första siffrorna alltså 170.
Efter att ha läst lite om iknowwhatyoudownload så tror jag inte riktigt den är legit, kanske finns en del som stämmer men mycket är nog lurendrejerier.

ditt wan är enbart internt, ditt ipnummer du får från din leverantör kan delas av hela huset om du bor i ett lägenhetshus som exempel.

Skrivet av SoL:

Yes jag har en dynamisk ip adress och den har jag fått av min internetleverantör, det är jag medveten om. Men frågan kvarstår, hur kan det laddas ner filmer genom min ip adress under tiden jag använder den som jag har fått av internetleverantören när inte jag laddat ner filmer överhuvudtaget. Min wan ip adress är väll unik dvs att det endast finns en av den?

Var inte Arkane Lyon studion som gjorde Redfall.

Skrivet av MammaMuu:

Roligt att nyheten bara nämner Dishonored och Deathloop när deras senaste spel var Redfall och också handlade om vampyrer. Men man vill väl inte tänka på det skräpspelet när man kan kolla tillbaka på tiden när dom faktiskt gjorde bra spel istället

heh kallar dem det verkligen för Citizen CON?

Gör en sökning på forumet här och Sweclockers.com, så många som kräver 4k60 från Nintendo nästa generation är skrämmande..

ALLA begär att Nintendo släpper mer spel i deras spelserier än någon annan spelmakare.
Självklart är dem omtyckta, men mycket av det är ju att de tar tid på sig.

Skrivet av Freakon:

Kan inte alls hålla med om det du skriver. Bättre batteritid än 4-6 timmar är rimligt att önska, samt 60 fps både dockat och bärbart. 4k är det ingen normal som begär, men uppskalat till 4k i dockat läge är däremot önskvärt och rimligt.

Ingen vill ha eller begär så många Zelda eller Mario, det hade garanterat dragit ner på kvaliten dessa spel har. Men nog är det rimligt att vilja har mer än ett rejält Mario spel per generation (nästan 7 år i detta fallet)?

Zelda och Mario har ofta varit just banbrytande, det är en stor anledning varför de spelen är så älskade. Varför är det konstigt vilja att det fortsätter så?

Rätt intressant att läsa ryktes trådar om Nintendos hårdvaru framtid, finns nog inget företag det ställs samma krav på... den får inte vara dyr, men jävlaremig om den inte klarar av 4k 60 handhållet med MINST!!! 24 timmars batteritid, annars är det ju bara skit, den ska ståta ännu mer prestanda i dockan ut på en tv, men den får inte vara för dyr!

Nintendo släpper aldels för få spel, spotta ut minst nya 4-5 zelda's och mario spel om året, men förFAAN de måste ju vara banbrytande på alla sätt och vis!

Kära Arkane, gör INGET av det i det citerade inlägget.

Skrivet av jontebula:

Hoppas dom kommer med något nytt och inte dessa tråkiga spel dom haft tidigare. Mer action och storry vore trevligt.

Sägt om ett nytt skräckspel lite likt allan wake eller Resident evil?

Pray eller Disonored är ju inget som flertalet idag gillar ju. Så då är ju t.ex Resident Evil mycket större idag. Dom måste ju komma med något helt nytt nu och lägga ner sina äldre tittlar. Våga satsa som med Redfall tills dom hittar rätt

Bästa vore ju ett Far Cry typ fast helt i skräck så ska man lösa en massa och döda i FPS 👍🏻❤️ då hämna på något coolt ställe istället för en ö som i Far Cry.