Inlägg av draep

Inlägg som draep har skrivit i forumet

Jag skulle bli glad som en lärkaängel

Enda riktigt starka minnet som fortfarande är kvar är "Merry go round" musiken från Rollercoaster Tycoon (Das Alpenhorn?). Fina minnen men man blir lite tokig när den börja spela i ens huvud igen

#jagvillspelabeta

WOOOP!

Puh! Nu har jag läst igenom hela tråden. Det tog ett tag men det var det värt. Tack till alla som delat med sig av sina intressanta åsitker!

Fin

Fin Liftarns referens.

heja svenskbasen!

woho! Tack Fz och Razer!

Heroes iii!!11 wooop

Någon som har spelat Heroes Kingdoms? Verkar ju vara ett bra substitut när man har begränsat med tid för hotseatande.

Kul med e-sports på fz! Mitt svenska terranhjärta tills trots så har jag en känsla av att Thorzain inte når samma framgång som i TSL. Och Naniwa...hmm. Känns ändå som en korean tar hem det här. Vad sägs om July? Hans sätt att spela zerg är ju mycket mer uppfriskande än typ Idra's. Ja. July, han hoppas jag på.

Även jag finner det märkligt med ME så långt ner. Men spännande att se vad som dyker upp på topp 3!

Skrivet av hawk:
Skrivet av Sotai:

Måste fråga om vad det är för mailverktyg ni använder? Ser ut att vara en riktigt bra webmail!

Skrivet av draep:

Jag är precis som Sotai nyfiken på vad det är för mailsystem. Någon som vet?

Jag visste inte på förhand men blev lite nyfiken själv och efter att ha spelat upp klippet igen och försökt spana på adressraden osv så snappade jag upp att det stod "Apple Inc." som namn från SSL-certet (bredvid hänglåset) varvid det inte var så svårgissat längre.

En snabb googling finner t.ex. följande dumpskott: http://www.maclife.com/files/u12635/MobileMemail_main_image.p...

När jag väl visste vad jag jag skulle förvänta mig var det inte särskilt svårt att även kunna se t.ex. "MobileMe thinks this message is junk".

ahh, fint. Tack!

Jag är precis som Sotai nyfiken på vad det är för mailsystem. Någon som vet?

Jag älskar det här, två tummar upp. Frågan är om man ska starta en omgång civ iv nu eller om man kanske ska köra lite mer old school och dra på tvåan.. HMM

Ere bara jag som saknar blod? Big daddyn borrar sönder en snubbe, borde ju fan vara blod överallt... men nej! Inte ens ett enda litet blodstänk. Antar att det har att göra med att trailern ska vara tillgänglig för så stor målgrupp som möjligt, men jag blir lite ledsen i ögat iaf.

Om jag hade gjort trailern hade det stänkt upp lite blod på flickans inzoomade ansikte precis när hon blir räddad där i början....yes

dröminvaderande

Skrivet av Ankan:

Jag hoppas att dom bara ville visa upp nukes eftersom dom verkade "byggas" väldigt snabbt, om det nu är som i SC där man måste ha en CC med nuke tillägg. Det kanske inte är så i tvåan, jag har ingen aning.

Spamma nukes verkade lite väl lätt, plus att han hade en stor armé hela tiden.

Det kan ju vara så, men jag tror inte de mixtrat med sådana inställningar. Svårt att veta hur mycket David Kim (Terran) la ner på att fixa ihop alla nukes han launchade eftersom videon ständigt fokuserade på arméernas rörelser och väldigt sällan kollade vad som hände i baserna. Men David Kim är väldigt bra på SC2, så det ser nog enklare ut än det var att skramla ihop till en så pass stor armé samtidigt som han fixade nukes.

Hur som helst, tycker Psi stormen var riktigt jävla fin, började dregla lite nästan. Överlag känns Protossarmén mer tilltalande rent estetiskt än Terrans. Eller hur ska man säga.. Protoss känns mer Protoss än vad Terran känns Terran, if that makes sense.
Exempelvis Siege tanken känns mer som en byggnad när den är i siege mode... och Thoren. Ja venne, den är cool, men när man ser 4-5 Thors i en klump känns det lite fånigt. En enstaka funkar bra, men när man kan pumpa ut ett helt gäng tar det ifrån av känslan. IMO

Skrivet av Aneo:

Fattar inte charmen med Diablo serien, poppis bara för att det inte finns alternativa, bra spel.

God of War och Legacy of Kain spel räcker inte länge, synd dom slår ju Diablo med hästlängder, Diablo = spelvärldens motsvarighet till Britney Spears, säljer som mjölk men är skiiiiiiiiiiiit.

Britney är ju asbra

Edit: För att säga något vettigare istället, 12 minuter med Monk hacknslashande var nästan för mycket. Ser jävligt ballt ut, men alla effekter o allt dödande blev lite enformigt till slut. Detta är dock bara en kommentar till själva videon, är fullt övertygad om att spelet kommer äga

hmm.. dog tävlingen eller?

tänk om asdfg varit ett par minuter långsammare. Det skulle varit så orättvist och ganska kul