Inlägg av KuShO

Inlägg som KuShO har skrivit i forumet

Tacka vet jag Destiny 2. Det är bra det.

Hollow Knight har jag inte orkat klara ut... Det blir så jobbigt svårt utmed resans gång.

Hur är läget idag då, fortfarande aktiva?

Skrivet av Algustafa:

Jaså? Själv har jag både Series X och PS5 och konstaterar att om spelet finns på bägge plattformar så kör jag absolut helst på Xbox. Mindre ball handkontroll ja men maskinen är helt tyst även när den får svettas, Quick Resume är oerhört bekvämt och maskinen är potent. För 5500 kr som den kostade får man knappt ett grafikkort från Nvidias knatteliga så det är helt ärligt en rätt prisvärd historia om man ska gamea.

Jag har både en X och en S. I och med att jag kör Game Pass så kan ungarna spela det mesta på S'en, men mjo som sagt; det får bli en PC härnäst. Jag är inte missnöjd med Xbox, men jag saknar mycket kompabilitet med mina simracing-prylar som går att få på PC. Så det är många olika aspekter

Jag är helt övertygad om att min Series X är den sista Xbox-konsolen jag köper. Nästa år blir det PC.

Jag har spelat om Red Dead Redemption fyra gånger, är inne på en femte nu.

HL2 otaliga gånger.
GTA 4 + 5 otaliga gånger.

Finns nog rätt många fler men dessa är major omspelning...

Kul med asfalt!

Tror det var första event jag tog mig i mål helt haha glädjen är enorm!

Jag har älskat Xbox sedan 2008 då jag köpte mitt första 360. Har efter det köpt ytterligare ett 360 (det första gick sönder, RROD osv.).

Efter det har det blivit varenda generation fram tills idag, då jag förvisso fortfarande är nöjd med maskinen men börjar mer och mer känna att jag kommer överge konsol i förmån för en stabil gamingdator nästa år.

... så något har ju förändrats iaf. Oklart exakt vad. Kanske mitt spelande. Men Xbox känns inte lika lockande längre helt enkelt.

Skrivet av fishfugg:

Man får lägga om sin approach lite bara, skulle vi köra service efter varje sträcka blir det lite glorifierad time trial av allting.
Nu kan man ju tjäna in några placeringar om man kör lite lugnare tempo och det är många som kvaddar.

Jo absolut, I hear you. Men kanske inte efter varje alltså, men säg att man kör 2 sträckor sen service och så repeat...

Skrivet av lerb:

Hallå vänner!

Femte rallyt för säsongen är avslutat, det var "för många hästkrafter på för smala grusvägar" som var temat och det har skördat sian offer. Jag höll själv på att stryka med ungefär 20 gånger under resans gång

Hur som helst bra kört allihop. Vi säger grattis till @Balkp, @Limpler och @fishfugg som tog hem pallplaceringarna denna gång!

Den här veckan byter vi tema till "framhjulsdrivna bilar (mesigt!) som bara spinner hela jävla tiden med PÅ TOK för smala asfaltsvägar över berg". Plattan i mattan!

i.imgur.com/fOcMrvB.png

i.imgur.com/pZbCB9U.png

i.imgur.com/a88AKSc.png

i.imgur.com/xHNkTK5.png

Men alltså kompis, kan du tänka dig att öka upp antal service till nästa säsong? 4 sträckor utan repairs är rätt drygt bara... det kan jag inte vara ensam om att tycka?!

Jag hinner inte med att spela... med en bebis som krånglar om kvällarna mest hela tiden är tiden för spelande så sjukt knapp, men ska försöka köra klart denna vecka

Fan vad fint! Vilken grej. Synd att jag har cirka 0 tur i sådant här men grattis till vem som än vinner!

Ljudlös med endast vibration!

Jag vet inte ens vad det är för spel.

Jag har sålt en hel del överlag på Tradera. På sistone även en del Xbox One/Series X-spel, men även en dröse med spel till Switch. De sistnämnda går fort att bli av med till bra priser, det är högt andrahandsvärde, Xbox-spelen not so much skulle jag säga.

Jag lägger alltid ut alla mina annonser med utgångspriset 10 kr. Sen får marknaden helt enkelt bestämma vad det är värt. Ibland säljer man för 25 kronor och andra gånger 400. Marknadsekonomi helt enkelt

Blir så fjantigt när man ser annonser med en helt orimlig utgångsnivå där det sen inte säljs, då vill marknaden helt enkelt inte betala det priset.

Skulle säga att Tradera innehåller få "galna" människor som du beskriver, jag har sålt massor även på Blocket och där får man sålla mer. Tradera sitter mycket bra folk på. Lycka till!

Skrivet av Siegfried:

Va? Det låter ju fruktansvärt billigt.

Yes, då kan även mina döttrar spela på deras profiler via Game Pass också. Sjukt prisvärt.

Dessvärre har dom nerfat den dealen, men vad man kunde göra för ett år sedan ungefär när jag gjorde det, var att man köpte 3x12 månader Xbox Gold som man sedan rakt av kunde konvertera till Game Pass Ultimate genom att köpa 1 månad Ultimate, för en dryg hundring.

Idag är det en annan konverteringsratio, så det går fortfarande att lösa det till en vettig peng men inte exakt lika bra.

Skrivet av Emelal:

Har vi någon som är duktig på Whisky här?

Jag är på jakt efter varsin flaska till 2 barndomsvänner som nyligen fyllt 34. De har stöttat mig genom en riktigt mörkt period av mitt liv och jag vill ge dem något som är lite "extra".

Den ena tycker om rökig Whisky och Laphroaig är favoriten. Det skulle vara kul att ge honom något liknande men ändå annorlunda. Allt från medel rökighet till rejält rökigt tänker jag.

Den andre är mer för icke rokig whisky, gärna från Japan. Här har jag verkligen noll koll men tänker spontant något från ett land man i första hand inte förknippar med Whisky.

Budget är 2000:-/flaska och storleken spelar ingen direkt roll. 350 eller 700ml.

Har ni några tips i spannet 500-2000 kr så uppskattas det mycket.

Tack på förhand!

Hej, vilket fint initiativ!

Nu kommer jag att tipsa om vissa som jag inte ens druckit, men flera av dom har jag i min ägo då jag samlar lite.

https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/spirit-of-hven-403... - svenskt är alltid kul, denna tror jag mycket gott om. Den står i hyllan och samlar damm. En vacker dag kanske jag ids öppna den.

https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/highland-park-4370... - även denna står i hyllan men är ej provad, men jag har ju köpt den och jag brukar inte köpa skräp

... och så till det icke rökiga. Här är en som jag faktiskt har smakat och tycker är riktigt bra. Den kostar "bara" runt femhundringen så där kanske du behöver kika på något mer då om du vill komma upp i rätt summa.

https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/high-coast-8237502... - allt jag druckit från detta destilleri håller bra klass, men denna tycker jag sticker ut. Den har vunnit flertal priser.

"Berg är en orökt whisky som har lagrats på bourbonfat en tid och sedan slutlagrats på fat som tidigare varit fyllda med gammal och riktigt gammal Pedro Ximénez-sherry."

Från samma destilleri hittar du även denna oerhört lena whisky som jag också varmt rekommenderar: https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/high-coast-8502102...

Avslutar med en bourbon från USA, som också står i hyllan, utan att ha blivit smakad på. Flaskan är otroligt fin och den är en uppskattad bourbon vet jag.

https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/blanton-s-55701/

Hoppas detta kan guida dig lite!

1600 spänn för 3 år Game Pass, inte värt det? Jorå.

Skrivet av bogani:

Missar jag nåt eller kan man inte se hur långt efter man är vid varje split när man är på sträckan? Testade full OSD men jag ser likförbannat bara mina egna split?

Nä det är tyvärr en försämring jämfört med Dirt Rally 2.0, man kan inte se det helt enkelt.

Skrivet av lerb:

Tjena gänget

Nu är första rallyt för säsongen avslutat, resultaten finner ni nedan! Bra kört allihop och grymt kul att så många dök upp till startlinjen

Extra grattis till @Vickepedian, @Limpler och @fishfugg som knep pallplaceringarna!

i.imgur.com/eM9jolb.png

i.imgur.com/1IUsBBY.png

i.imgur.com/NCl5GDm.png

Kul!

Jag har så jävla svårt o få ihop tid till att spela just nu så jag missade helt att köra, satt igår kväll men orkade inte när det är så många sträckor, så hade ändå inte hunnit köra klart helt.

Får ta nya tag denna veckan

Har också hyllat (och hyllar fortfarande) detta mästerverk till spel. För mig är det mer än ett spel, det är ett förbannat konstverk!

Inser att det är dags för att installera det och spela igenom det för en femte gång! Längtar upp till bergen och att pulsa genom snön i skymningen.