Inlägg av Hexon

Inlägg som Hexon har skrivit i forumet

Började precis lira det igår på Playstation 5 för första gången och stötte på tre buggar på den första timmen jag spelade. Två av buggarna var att jag direkt i början kunde trycka fram världskartan fast att man blir presenterad den först när man kommer till Hogwarts. Trodde att det var nått fel på min kontroll när jag senare inte lyckades få fram världskartan igen efter att ha stängt ned den. Men misstänkte att det faktiskt inte skulle vara meningen att se den förrän senare. Och på startknappen lyckades jag få upp hjulet med olika saker att välja som också blir senare.

Den tredje var värre att när jag kommit till slottet i början och bli introducerad fast travel så ska man trycka sig fram som det visar i spelet, då kom jag inte vidare i storyn hur mycket än jag tryckte på x och kunde inte backa ur heller. Så då fick jag reloada en save och efter det så fungerade det att komma vidare.

Hideo Kojima gjorde testet på min telefon. Gick juh så där.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Vi har inte hittat några tecken på det, nej. Ett bra lösenordstänk är dock alltid av godo.

Skönt o veta. Byter lösenord nu från mamma till pappa. 😏

Men våra lösenord är inte på vift nu? Ni har alltså inte haft nått intrång? @fz

Förklara så pedagogiskt ni kan så man slipper ligga i fosterställning inatt😳😏

Bf2 allt annat efter är en ovärdig kopia av cod mw

Nu kommer man absolut inte flytta sig från soffan när man har fritösen nära till hands😆

Nu går jag emot mig själv om att jag tycker synd om dem. Men var bara tvungen.

Vad vi väntade oss

Vad vi fick 🤣

Skrivet av Tomas Helenius:

Det har varit mycket negativt nu, det har du rätt i. Vi får försöka gräva tag i lite fler positiva grejer också. Jag nämnde ju hotfixen i denna nyhet i alla fall. Tack för feedback!

Det var väl egentligen i synnerhet ingen känga till er, även om det kan verka så och att jag skrev lyncha var väl kanske o ta i lite. Klart att det är högst relevant och skriva om det då det är en riktigt het gröt i dagsläget. Men man matas om hur dåliga cdpr är på alla slags sidor man är i och läser så jag kan inget annat än och tycka lite synd om dem.

Ni gör annars ett ypperligt jobb och det ska ni fortsätta med.

Skrivet av Tomas Helenius:

Att rapportera om att ett företag gjort ett dåligt jobb är inte att lyncha det. Om de gjort ett spel som funkade bra hade det funnits färre negativa saker att skriva om.

Jag är helt med på det. Men varann artikel handlar i stort sätt om samma sak.
Vi är väl medvetna om alla vid dagsläget att det inte går nått vidare bra för cdpr

Jag tycker det finns hur mycket bra som helst att skriva om spelet.

Kan vi sluta lyncha detta stackars företag nu. Finns dom som är värre än dom. Ta tex EA.

Jag har kört spelet i 40 timmar på ps4 PRO och njuter av spelet. Visst har den en hel del buggar. Den tråkigaste är dock flytet när det blir för mycket på skärmen. Men i övrigt så är det riktigt bra.

Iofs. Jag tänkte mer på spelet i sin helhet😉

Skrivet av Bojkott:

En next gen-polerad version av Death Stranding får gärna komma till Xbox Game Pass

Kan ett redan mästerverk bli mer polerat menar du👌

När tar 2020 slut 😩

Skrivet av WonderBoy:

Spegeln i lägenheten, fotoläget och Inventory-menyn. Fotoläget kommer du åt genom att trycka in båda spakarna.

Jo det med spegeln upptäckte jag senare. Har dock en bugg där. Min gubbe har hår. Och ser väl ut nästan som den manliga V. Men när jag tittar mig i spegeln så är han flint. 🤣

Hade ingen aning om fotoläget. Ska absolut testa detta. Tack för tipset.

Hur gör ni alla när ni kan ser era karaktärer i 3dje person? Tänker på dom som tagit bilder. Spelar på konsol. Men det kanske inte går att se utanför fps på konsol?

Ändrar ray tracing även hur karaktären ser ut eller har jag missat nått?

Ni som fått det tidigare också och spelar, har ni samma problem med att spelet laggar ibland, musiken försvinner ibland och att spelet låser sig ca 20-25min in i spelat på samma ställe nästan varje gång? Savefilen blir också korrupt? Eller är det bara mitt ps4?
Förstår att det kommer komma en dayone patch. Men är mest nyfiken om det är min konsol eller om spelet är trasigt att det inte går att spela i dagsläget.

QTE

Skrivet av Yabba:

Tror knappast att CDPR känner sig hotade av något jrpg.

Nått jrpg? Detta är inte något vanligt jrpg detta är Final Fantasy. Tror tyvärr Inte du vet hur stor fanbase FF har. CDPR passar säkert på så klart och finputsa sitt spel till release. Men det är ingen slump att dom låter meddela att deras spel blir försenat dagen efter SE meddelar att dom flyttat sitt.

Kan tyckas konstigt. Men det låter bra i mina öron då man kan njuta lite längre av FF7. Tro absolut att FF har nått med förseningen och göra.