Inlägg av ruva

Inlägg som ruva har skrivit i forumet

Skrivet av ace84:

Gta san andreas back in the day älskade jag.
Idag star citizen

1. GTA San Andreas var ett fantastiskt OW-spel på sin tid. Inget senare har slagit den känslan för mig.
2. Far Cry 2 var härlig att spela med sin vackra natur och solnedgångar. Problemet var bara att man hela tiden blev nerskjuten.
3. Just Cause 2 (bugg gjorde att spelet inte gick att klara 100%), Far Cry 3 (sedan blev uppföljarna kopior) och Crysis.

Mindre och mindre. Är alla intressanta forum och YouTubes fel.

Jag får allt nöja mig med mitt 2080Ti jag köpte för nio månader sedan för 13 000 kr istället för att köpa det lite starkare 3070 för 5600 kr. Sånt är livet när man köper tech och vill ligga på topp och hamnar på botten.

Skrivet av trickeh2k:

Inte för att jag är för att Epic får in ännu mer slantar och växer sig större, men samtidigt så är det ju på hög tid att något sker. Att tvinga folk att använda deras betalningssystem som de tar 30% av alla inköp för är ju galet. 30% av alla intäkter rakt ner i fickan hos Apple, eller så får du inte ha någon betalfunktion alls.

Ska bli intressant att följa detta, men det är uppenbart att de gått och väntat på detta länge. När Apple nu redan hamnat under luppen är det ett ypperligt tillfälle för att få mer uppmärksamhet och stöd för att få andra att granska deras skurkfasoner.

Apple måste ju ha in pengar så de kan bygga sitt skrytbygge som ser ut som ett gigantiskt rymdskepp. Såg även att Huawei byggt enorma duplikatorer av olika städer och tror, vet inte, att Samsung har för sig samma saker. Mobilanvändare är bra på att föda vissa företag och betalar och är nöjda med vad de får. WinWin för alla

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Historien förtäljer inte hur grabben fick tag i pengarna, det har ju hänt att barn helt enkelt tar föräldrarnas kort.

Självklart ligger huvudansvaret på föräldrarna i sådana här lägen men skit händer, och att Twitch inte ens bemödar sig att svara tycker jag är väldigt oproffsigt.

Ett problem tror jag också är att många barn kan mer än sina föräldrar. Kom ihåg när jag arbetade hos en familj och pappan hade köpt något på CDON Online och sparat inloggningen inklusive kontokortet i webbläsaren. Tog inte lång tid för hans tre barn att upptäcka det och de beställde hem massa skräp för flera tusen. Men idag har vi lagstadgad ångerrätt på Internetköp undantaget hygienprodukter som öppnade BT-lurar så idag hade familjen kunnat fixa till det efteråt.

När jag läste artikeln kom jag på att jag inte startat min Xbox One på ett tag. Får gå upp och göra det nu så att jag, när jag får lust att använda den, slipper vänta lååååång stund på senaste uppdateringen. Alltså det kan ju ta upp emot en upplevd timma ibland. Känns som Windows 98-tiden.

Skrivet av Pretorian24:

Jag har Xbox och saknar såna här spel. Finns det något liknande för mig?

Har heller ingen Playstation så kommer heller inte spela 2:an.

Faktisk enda mp jag gillat. Men jag är rätt ensam.

Kollade lite på https://youtu.be/6u-pUjigfLs och vad jag förstår är inte spelplanen jättestor.

@jehuty: Tur då att man tröttnade spela spelet efter 10 minuter på sin PC.

@ivanhoe68: bjuda eller?

Inget spel för mig. Det första man skulle göra i demon var att leta rätt på folk och prata samt svara dem utifrån 3 val. Ingen stor fan av det upplägget så avinstallerade efter 2 minuters spelande.

Tommy Körberg? Vad har han med spelet att göra.

GTA 6 Vice City.

@Mortaigne: Försökte det men det stod att det inte gick från Xbox One-butiken. Därför jag misstänkte att spelet bara gick att köra från skiva man köpte. Kanske är dum men tycker att Microsoft är rätt otydliga och röriga där.

Blir ett köp då. Har spelat HL2 med episoder några gånger på PC och ska bli kul igen på konsolen. Fast just nu går spelet inte att köpa. Slut på licenserna?

Går det köpa digitalt så man slipper skiva i Xbox One?
Går inte köpa direkt i konsollen så man får gå genom Edge till microsoft.com och där står det bara: ladda ner till din Xbox 360. Tycker Microsoft ska vara tydligare än att "Köp det på Xbox.com eller Xbox 360. Du kan inte köpa det på Xbox One."
https://www.microsoft.com/sv-se/p/the-orange-box/bshpn3sz2tb4...

Skrivet av Tomas Helenius:

@SID 6.7: Du har rätt. Xbox One-versionen funkade förträffligt, men pc-upplagan var rätt trasig. Text uppdaterad.

Tycker dock att det var väldigt stor skillnad på grafiken till PC fördel även om Xbox One x hade HDR vilket PC versionen inte bjöd på.

Ingen strålspårning?

Hh, nu får inte alla som inte har råd eller lust att köpa rtx-kort få avundsjuka spel och spy över ny teknik