Inlägg av Hukkie

Inlägg som Hukkie har skrivit i forumet

[K] Assassin's Creed III Connor Kenway Figurine

Är intresserad av att köpa en alternativt båda de existerande statyetterna som kom ut med spelet för några år sedan (På en av dem sitter han på en sten, den andra i ett träd) till ett realistiskt pris.

Har ni en/båda och vill bli av med dem så hojta till så kan vi snacka pris.

Är definitivt intresserad till ett realistiskt pris, och är nyfiken då på vart i Sverige den finns etc (Så man kan lista ut hur lång tid det tar att skeppa den till Umeå där jag bor, samt fraktkostnad etc).

Skulle vara villig att ge 350 ungefär efter att ha kollat hur priserna ligger på ebay och andra sidor.

Skrivet av creepy:
Skrivet av Hukkie:

För det första, sakerna i din datorn tappar värde sekunden du bryter plasten.

För det andra, du köper en likvärdig dator för 3000:- mindre NY.

För det tredje, windows...? Win8 kostar 500:- ungefär, inte precis pengar ifall man köper en hel dator.

Sätter du den på blocket eller liknande kanske du landar på max 8000:- för den, och sätter du den på något forum där folk kan datorer blir det lite mindre än så.

Jag hoppas verkligen eventuella köpare läser tråden först så de inte blir grundlurade här.

du har rätt i att han bör sänka priset men 8000? realy? 10000-12000 är ett lagom pris
där är trotsallt i7 och dubbla 580s

Problemet är begagnad och 580, även i SLI är det förra generationens kort och därför tappar de mer värde. Jag bygger en dator med likvärdig prestanda för 10-12 som då dessutom är ny.

Så varför skulle någon betala ett brutalt överpris för en dator med gammal hårdvara, och tappa viktiga saker som garanti / support om någon skulle gå fel, när de kan köpa en likvärdig eller bättre dator där garanti / support finns för en liknande eller lägre summa pengar.

För det första, sakerna i din datorn tappar värde sekunden du bryter plasten.

För det andra, du köper en likvärdig dator för 3000:- mindre NY.

För det tredje, windows...? Win8 kostar 500:- ungefär, inte precis pengar ifall man köper en hel dator.

Sätter du den på blocket eller liknande kanske du landar på max 8000:- för den, och sätter du den på något forum där folk kan datorer blir det lite mindre än så.

Jag hoppas verkligen eventuella köpare läser tråden först så de inte blir grundlurade här.

Catch-up fanns, tro mig ^^ Körde iofs på högsta svårighetsgraden så kan ju vara det, men det borde ändå inte få existera.

Jag minns speciellt en bana mot slutet, som jag fick köra om säkert 10+ gånger för att på målrakan då jag skaffat mig en ledning (I min Koenigsegggggggggg CCXR eller hure nu stavas) och pressade nära maxfart, dvs strax över 350 km/h och sedan kommer det en bil och FLYGER om mig, det var inte en långsam stadig omkörning utan han var förbi på ett ögonblick.

Det slutade med att jag fick lov att anpassa min hastighet så att jag hela tiden låg ett par billängder före så jag slapp effekten, och hoppas att han inte tog en milimeter bättre line ut ur sista kurvan än mig och körde om....

Efter det la jag ner spelet, vart bara besviken ^^

Äntligen

Däremot förstår jag inte klagomålen på driftingen då GRID hade större problem. Till exempel slingshot-effekten på motståndarna, då ifall du körde ifrån motståndarna för mycket de plötsligt kom farande i en bit över 400km/h och tog kurvor perfekt i samma fart för att "det blir så tråkigt ifall man drar ifrån för mycket". Vet inte hur många race jag förlorat då jag blivit omkörd när jag själv ligger nära maxfart i en CCX.

Ja, PC leder alltid i utvecklingen, konsoler är stenålder jämfört med datorer samma dag de släpps

Tanks!

Tror att hatet mot Razer är något överdrivet, visst saker kan gå sönder, men det gäller väl alla produkter. Jag har personligen haft problem med de 3 senaste mössen jag ägt från Logitech men tror inte att alla deras produkter är värdelösa bara för det.

Jag äger en rad saker från Razer, mus, musmatta, tangentbord och headset. Haft sakerna varierande länge, äldsta är 1 år ungefär och nyaste ungefär 6 månader, och inget har gått sönder eller uppfört sig problematiskt på något vis.

Men till ämnet. träffar man av m4 och m5 som albin skrev när man ska trycka på shift så är det snarare ett användarproblem då jag aldrig råkat ut för det, avståndet mellan de knapparna är mer än nog.

BlackWidow är inte plastigare än något annat tangentbord som faktiskt är gjort av plast, det väger dessutom en del och känns väldigt stadigt och solidt när man håller i det/använder det. Anledningen att många tycker det SER mer plastigt ut är för att det är blankt vilket de flesta tangentbord inte är, och därmed syns fingeravtryck väldigt bra (Det är en nackdel, inget snack om saken, men rent kosmetiskt enbart).

Tangentbordet låter en hel del, cherry MX blue switcharna är sådana och gillar man det inte så är det helt klart en dealbreaker. BlackWidow är väldigt bekvämt att skriva på, jag har ägt en hel del tangentbord genom åren och detta är helt klart min favorit, men det är ju väldigt personligt vad man gillar också. Jag gillar ljudet från tangenterna, och finner det inte störande över huvud taget.

Vill man komma undan ljudet då är det nog bäst att skaffa ett tangentbord med röda switchar istället då de är mycket tystare.

Skulle nog tro att du blir nöjdare med ett MK-50 då det verkar uppfylla mer av de kriterier du söker efter, macro-knapparna kan man definitivt leva utan, jag har inte funnit någon nytta av dem som är make or break så att säga.

Lycka till med ditt köp, kasta ut en tråd när du bestämt dig och berätta vad det vart och ifall du är nöjd vetja

Även med WoW kan du ha det inställt så du bara behöver använda det ibland, samma inställning borde finnas för D3. Skulle vara lagom förvånad ifall det inte gör det.

Kanske vore en tanke för dem att införa något liknande Steam Guard, som låser användandet av kontot till en specifik dator. Vet inte ifall det skulle fungera i det här fallet men det kan ju inte göra saken sämre iaf.

Flugsaft det kommer få ett sämre betyg på konsol, och det handlar inte om Rockstar, det handlar om hur Max Payne ska vara. I Max Payne ska man kunna springa och hoppa in i ett rum i slow motion, sätta 5-6 raka headshots innan man landar, rulla upp på fötter och fortsätta i en aldrig slutande skur av slow motion och blyregn.

Att spelet handlar mer om cover i den här recensionen är för att analog-sticks är värdelöst skit som inte kan hantera precision eller snabbhet på den nivån. Dvs du måste sitta som en tomte bakom en chest-high wall och ta dem en och en.

Spelet får säkert inte 5/5 på PC heller, men 4/5 garanterat.

RPG: Många olika, men det som verkligen fick mig helt såld på genren, mer än någon annan genre, var Vampire the Masquerade: Bloodlines, trots alla dess buggar och problem vid release.

FPS: Doom / Wolfenstein 3D

MMO: World of Warcraft (Ända MMO'et jag spelat så inte så konstigt)

RTS: Warcraft Orcs and Humans

Adventure: Grim Fandango

Hack'n Slash RPG: Diablo 1

Jag håller med Neatherblade, det känns som ett vettigt steg framåt.

raefzm88, att påstå att spelet fördummas av att man slipper healthpots och manapots, scrolls etc stämmer, men det är inte precis en stor grej, ingenting som kan få spelet att stå eller falla.

En sak däremot fick mig att le, att du påstår att det fanns strategi bakom pots och scrolls (Du angav inget annat exempel så därför kommer jag utgå ifrån att det var just det du syftade på) är inget annat än skrattretande. Pots användes, visst, men kom igen, det finns ingenting "strategiskt" eller "taktiskt" med dem över huvud taget.

Att sedan påstå att någon har "begränsad kapacitet" bara för att de föredrar ett spel på ett sätt du inte håller med om betyder snarare att du är den begränsade, som med det påstår att ditt sätt att se på saken är mer rätt.

Spelets förändringar nekar ingen till.... men fråga dig själv ifall de exempel som du angett verkligen spelar någon roll i det stora hela. Slipper köpa pots, helt betydelselöst, en mindre bekvämlighet möjligtvis.

Slipper köpa scrolls, lite större bekvämlighet, men fortfarande inget som spelar någon större roll.

Den dagen folk slutar gnälla som skolflickor över småsaker.... få saker jag längtar mer efter.

Nu har jag personligen inte testat betan, jag avstår från att ens kolla videos från spelet förens jag ser dem första gången jag spelar D3, så jag har ingen "konkret" information att ge här.

Däremot, så har jag många vänner som spelat betan intensivt... och jag har aldrig hört någon klaga hittils, visst en del buggar men vafan, det är en beta. Den som klagar på att Normal är lätt borde seriöst tänka om, den svårighetsgraden ska alla kunna ta sig igenom utan problem, och både D1 och D2 var löjligt enkla genom de första bitarna.

D2 fram tills Andariel var kaka, med undantag för Blood Raven, efter det var det en sommarpromenad fram tills Duriel. Act 3 var dryg eftersom man fick springa runt så mycket men kom igen, inte ens Mephisto var en utmaning. Act 4.... tja Diablo var väl lite tuff men förutom det kunde man ju sova sig igenom det. Act 5 i LoD var lika simpelt fram tills Ancients, Baal var kaka.

Notera att jag pratar Normal nu, och inte hade något problem med svårighetsgraden så detta är inte klagomål

Ska vi gå till D1 då? Visst svårighetsgraden var något svårare men helt ärligt inte mycket, allt fram tills Lazarus var ingen enorm utmaning.

Skrivet av Freywiind:
Skrivet av Hukkie:

100 megaton har aldrig funnits, tsar bomba var DESIGNAD för att vara 100 megaton, men de gjorde den bara med 50, och bara 1 dessutom, den som testsprängdes på Novaya zemlja.

Developed by the Soviet Union, the bomb was originally designed to have a yield of about 100 megatons of TNT (420 PJ), but the yield was reduced to 50 megatons in order to reduce nuclear fallout.
Nigga plz i can my nukes

"Only one bomb of this type was ever built and it was tested on October 30, 1961, in the Novaya Zemlya archipelago."

http://en.wikipedia.org/wiki/Tsar_Bomba

"Developed by the Soviet Union, the bomb was originally designed to have a yield of about 100 megatons of TNT (420 PJ),"

Den utvecklades först för att vara på 100 megaton men den versionen har aldrig tillverkats, som framgår av länken. Och dessutom så reducerades den ända tillverkade bombens kraft från 100 till 50 megaton av anledningen "to reduce nuclear fallout", inte för att planet hade problem att lyfta den.

På det kan vi tillägga att den endast tekniskt sett var kapabel att bära en laddning på 100 megaton, det har aldrig testats i verkligheten då nerskalningen av bomben skedde före man tillverkade den som testsprängdes.

För övrigt var bomben på sin tid fullständigt idiotisk då den var värdelös i krigs-synpunkt, planet som fraktade den var modifierat kraftigt genom att man tog bort de extra bränsletankarna samt bombluckorna för att ens kunna lasta bomben. Utan extra bränsle, plus att planet drog mer än det skulle göra då bombdörrarnas avmontering ökade luftmotståndet gjorde att det endast kunde ta sig mycket korta distanser så fanns ingen mening med hela projektet. Det var dessutom omöjligt att fästa bomben på en ICBM då den vägde för mycket för att raketen skulle kunna lyfta (Och flyga långa sträckor var verkligen helt omöjligt).

Anledningen att det finns flera casings till bomben utställda är att man planerade att bygga fler men det vart aldrig av.

Så du har fel

100 megaton har aldrig funnits, tsar bomba var DESIGNAD för att vara 100 megaton, men de gjorde den bara med 50, och bara 1 dessutom, den som testsprängdes på Novaya zemlja.

Assault: AEK-971 - Frontgrip, Holographic/M145, Suppressor/Heavy Barrel (Valen beror på bana)
Engineer: M4A1 - Frontgrip, Holographic, Heavy Barrel
Recon: M98B - 12x Scope, Straight Pull Bolt
Support: Inget speciellt, spelar det aldrig i princip
Pistol: M1911 utan attachment (Inte bäst, det är M93R men M1911 är en klassiker utan dess like)

Jag köpte mig nyss en 120gb intel 520 series SSD, och jag måste säga att det är ett av de bästa köpen jag gjort på länge. Visst de kostar en del men det är värt det, att datorn startar blixtsnabbt och att de spel som ligger på disken inte har några som helst loadingtimes (BF3 iofs tar några sekunder att starta en karta i MP på, men va fan, det e snabbt!). Det låter kanske inte så viktigt med kortare loadingtimes, men när man väl får uppleva skillnaden så förstår man direkt.