Inlägg av LoffeLuff

Inlägg som LoffeLuff har skrivit i forumet

Det blir farligt när man populariserar en konflikt folk vet lite om. Det är inte EAs uppgift att göra det, men man hade hoppats på immunisering via skolan.

Hur många vet ens att sossarna i Europa var drivande in i och för den meningslösa arbetarslakten för företagarnas marknadsandelar, medan den falang som kom att motsätta sig sedermera blev det som idag kallas kommunisterna.

Vad har den "yngre" "publiken" koll på egentligen?

Idol? Eurovision?

Japp, helt klart av intresse, men alltid rädd för att det är ofärdigt vid launch och att det krävs x-antal DLC först (som bidrar till "deflation" i spelandet, dvs "nej jag väntar på nästa DLC" och när det sjunkit i pris).

Länge höll jag mig i fas med senaste DLCer, men blir hopplöst dyrt i längden. Spelar andra spel medan jag väntar på prisjusteringar istället. Innan regionlåsningen var det mycket rimliga priser och jag köpte allt, inkl krimskrams. Nu är alla förlorare.

Det finns ett nytt Defender of the Crown som är ganska bra, egentligen bara uppdaterad grafik.

Men, här har FZ hittat några guldklimpar. Dessa spel är riktiga spel. Mer konst än marknadsundersökningarnas väloljade massproducerade smörja.

5 millar var ganska billigt också.

Jag har en 980 Ti, men har svårt att se varför man skulle handla en sån för mer än priset på prestandamässigt motsvarande 1070 idag. På ett år måste 980 Ti, tappat 40% av värdet.

Har ni spelat igenom ettan och tvåan också?

Hur orkar ni igenom striderna där?

Är det värt att spela för övrigt innehåll? Köra fusk för att hoppa över fighterna?

Risken är att spelen "populariseras" mer (=neddummas för att säljas till fler). Det är bra för aktieägarna, men dåligt för fansen.

Den typiske aktieägaren skiter i själva verksamheten och är mest intresserad av alla åtgärder som ökar avkastningen.

Hej då! Äntligen! Tibet och Taiwan är Kina!

Läggs på sommarens spelalista

Det är lätt sagt, men i de flesta fallen är det inget egentligt val man gör, man måste. Det finns ingen som tvingar en att äta heller, men man måste om man vill överleva.

Det är inte alls EAs fel. Det är systemet det är fel på. De gör bara vad de måste för att överleva. De har bara varit övernitiska och försökt pressa för mycket, ungefär som när företag skär ner på personal, drar in raster och dylikt i hopp om att bli ännu mer lönsamma, samtidigt som kvaliteten blir lidande och de anställda förbrukas.

Tycker faktiskt det här är ett riktigt bra spel ändå. Klart det finns mycket att göra och lägga till, men fullt spelbart.

Men, alla som gillar genren bör ha spelat Master of Orion 2 i original. Det spelet är oförglömligt.

Kanske blir bra.

Det skadar inte, har kommit så många spel nu att man ändå inte hinner med alla om det fortsätter i den takten.

Master of Orion 2 är fortfarande spelbart och är guld.

Spelar om flyget blir kul och låst till första person. Annars: Rise of Flight !

Problemet är att de sabbat Win 7 också. Det går inte att lita på dem. Därför Linux.

Hur står det sig mot ursprungliga hitman? Är det mer som uppföljarna eller som originalet?

Skrivet av Erocs Engelitz:

Loffeluff

Kan inte du och Åsa Romson bara ta och avgå.. . .

Jag gillar inte heller USA-propaganda, men i det här fallet är det så övertydligt att allt bara är fiktion. Du har nu skrivet en helvetes massa inlägg om detta spelet, och alla är väldigt negativa. Det är nästan så jag får lust att sponsra dig med ett spel. Själv ser jag otroligt mycket fram emot detta spel då det påminner om Saboteur i spelupplägget och lite Deus ex i stämningen. Antar att du njöt i fulla drag när du befriade Paris från de onda nazisterna i Saboteur. Loffeloff.........Detta är ett spel.. Fiktion... Inte verklighet..........

Tro mig, jag hade spelat spelet om det gått ut på att störta den sedvanliga imperiesponsrade juntan - vilket spelet gick ut på från början med lokalisering till Latinamerika. Men få förläggare finansierar såna realistiska men subversiva commiespel som går emot principen för imperiets dominans och deras egna inkomstmodeller. Det är mer gångbart och mindre kontroversiellt så här. Att det är så är en indikation på den massiva propagandaapparaten folk lever i och därför tar för given.

Fiktion måste vara trovärdig och intelligent. Spel med dålig, ologisk eller på annat sätt knasig liberal story är inget jag kan leva mig in i. Inga karaktärer får mina sympatier. Jag kan inte spela spelet. Spelet är en waste som mer speglar sin samtid än historisk verklighet.

Åsa Romson och miljömupparna är på er sida och har inget med mig att göra.

”Nu ropar någon ’antikrist
Ja, där åker en marxist
Isen är blank som en spegel
Och i spegeln han ser
hela världen upp och ner
men vänder den rätt med hjälp av Marx och Hegel”.