Inlägg av BladeCrazy

Inlägg som BladeCrazy har skrivit i forumet

ritningen som visade folk under vatten tyder nog på att dom kommer ge lite mer frihet i hur man kan ta sig runt i den öppna världen

Mark Meer. Mestadels känd som shepard från mass effect, väldigt kul att få reda på efter man spelat ett spel att han gjort en röst i spelet som inte alls låter som honom.

Hoppas på att valen kommer göra en tydlig skillnad, t.ex. att man ska kunna göra sin karaktär till en skurk genom valen, istället för att det bara ska påverka ifall någon enstaka karaktär dör eller inte

Skrivet av uberpwnage2.0:

Den är ju användbar för att se vad olika personer på sajten gett för betyg till spelet. Det är fortfarande FZ's recensioner men att tycka det är konstigt att två spel får samma eller olika betyg när det är olika personer som skrivit texterna är underligt.

Kanske formulerade det konstigt, men jag syftar mer på att det är konstigt med tanke på hur Dragon Age 2 fick hård kritik, bland annat för lat design, medan Dragon Age 3 fick en hel del beröm samt drog hem GOTY priset för 2014. Även om det var två olika personer som skrev recensionerna så är det underligt hur dom kunde ge båda det näst bästa betyget som går att sätta på ett spel när det ena anses vara GOTY material och det andra långt ifrån det.

lite underligt att dragon age 2 och dragon age inquisition har samma betyg

Ett spel som inte ser ut som ett reskin av deras tidigare spel hade ju varit lite mer intressant

Vad som ser mest intressant ut enligt mig är mod stödet. Ifall dom tänker ge ut sådana mod verktyg med spelet som dom visar i trailern så räcker det bara med lite förståelse för programmerings språk för att modda spelet. T.ex. ska du göra ett eget mob räcker med att kopiera skripten från ett existerande mob och läsa igenom det lite för att lista ut en bra if-sats för att få den till att göra något annorlunda. Ser även ut som att programmet för att göra modeller kommer vara lätt använt också.

@legendofkarl: nej, du behöver bara göra ett konto (behövs bara för större mod)

Bra att dom fick tillbaka karpyshyn i laget, bioware kanske kan fixa ryktet som andromeda teamet i stort sett förstörde trots allt.

Synd att dom inte visade upp deras magi med tanke på att det är en av lizardmens största styrkor

Saltbreaker hade nog varit bättre namn

Dom sa ju från början att ME3 var det sista, innan huvuddelen av bioware hoppade av i alla fall.

Skrivet av Remus:

Jag vill känna rysningar och berörd av en trailer kanske speciellt en launch trailer också. Denna musik var nog den sämsta till ett spel någonsin. Kunde ha varit till vilken video som helst. Musikvideo. Reklam för Volvo. Ja vad som helst.

Oerhört tråkig video och skurken/fienden ser jätte snäll ut. Kolla på de där ögonen t ex....

Han är ju liksom bara en annan varelse och inte någon form utav ren ondska som Sauron eller nåt.

Har inte riktigt sett än vad som gör spelet så bra som kritikernas siffror säger. :/

Jag kan gå med på att dom lägger till möjligheten att ta betalt för mods, men i så fall ska steam och spelskaparna inte få en enda peng för det. 100% till mod skaparen.

Skrivet av Ankh:
Skrivet av Red_warning:

Vikuraj

Låter som ett läkemedel

"Plötslig huvudvärk? Ta 20mg Vikuraj och säg till huvudvärken good bye!" <sjunger VIKURAJ!>

Ja, tekniskt sätt så löser ju en yxa i huvudet huvudvärken.

FZ ger... Årets spel 2016 (alt-listan)!

Jag undrar om cd projekt någonsin kommer använda sig av att ha vunnit goty två gånger med ett spel

Världarnas utseende påminner mig om spore

Körde closed alpha för ett tag sedan, verkade väldigt lovande redan då.