Inlägg av Thorne

Inlägg som Thorne har skrivit i forumet

Det hade varit bättre om manuset varit färdigt till den första filmen! Den var dötråkig. Och ingen kemi överhuvudtaget mellan skådisarna.

Blodpudding med salt.

Fiskpinnar och potatismos sprinklat med aromat.

Pannkakor med aromat.

Godis med ananassmak.

Godis med fizzysmak.

Lakrits.

Svagdricka.

Öl.

Snygga färger. Ska helst se ut som en upplyst saftblandare i regnbågens alla färger.

Trocadero är gott. Julmust är ännu godare. Trocamust - bleh! Helheten visade sig vara mindre än summan av två goda komponenter.

*gäsp*

Gothic 2 och 3.
Witcher
Bioshock
Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider

Och så kan man ju inte glömma Myst!

Magert men så kunde jag bara Witcher-frågorna eftersom jag inte spelat Cyberpunk ännu.

Det var fel på tangentbordet. *hic*

Svarade rätt på frågorna jag inte kunde och fel på de jag borde kunnat.

"Inside" - En pusslig platformer i dystopisk miljö. Jag är inte mycket för plattformsspel men den här är riktigt bra. Den känns inte som ett plattformsspel.

När jag och min polare knäckte "Riddle of the Sphinx" på Atari 2600 tidigt 1980-tal. Spelet ansågs så svårt att företaget utlovade en belöning på $10.000 till den som klarade av det. Vi blev besvikna när vi såg i tidningen Joystick att nån nörd i USA redan hade hunnit före oss.

"Doom 2" och "Dark Forces" framkallade enorm glädje och jubel i pojkkammaren när man klarat av dem.

Att få Time-Lost Proto-Drake i "World of Warcraft" kändes som en stor seger. Det var väntan, väntan och evig väntan till plötsligt en tidig morgon en explosion av adrenalin när den dyker upp vid sämsta möjliga tillfälle (skulle ta 4-åringen til dagiset). Flyg, leta, slakta och loota. Mina händer skakade fortfarande på kvällen.

Microsoft, the underdog.

Första gången jag hade alla rätt och i det enda quiz jag verkligen ville. Alla år med rollspel på 1980-talet var visst inte bortkastade.

Var det inte Dice som hävdade att "ingen ville spela single-player kampanjer längre" när de släppte Battlefront? Här står vi sex år senare och det som gjort succé bland Star Wars-spelen är... single-player kampanj?

Dark Forces,

World of Warcraft utan vidare, upptäckarglädje och äventyr i varje riktning.

Gothic 2 och 3 likaså.

Horizon Zero Dawn, vackert med ett stråk av vemod efter katastrofen som avlivade mänskligheten.

Witcher 3 och Skyrim står fortfarande på bucketlistan.

"DOOM" från 2016. Trots visuellt bländande slakt har jag inte tagit mig igenom första nivån. Kan vara att det finns ett ljud i ljudbilden jag uppfattar som ett miljöljud men egentligen hör till ambientmusiken. Blir skitirriterad varje gång jag hör klickandet och tror att ett monster är i närheten och så är det ingenting, INGENTING!

Näven har man väl drämt i tangentbordet några gånger men det var ganska länge sen nu. Slog sönder en kaffepanna en gång (länge sedan) efter att blivit dödad på löpande band under pvp i Alterac Valley i World of Warcraft.

Ferengi Rule of Acquisition #1: Once you have their money, never give it back!

Ett koncept som känns alldeles för bekant inom gamingbranschen.

Death Stranding: Layer after layer of weirdety!