Inlägg av powerbuoy

Inlägg som powerbuoy har skrivit i forumet

Etta spela detta på nästa långflygning!

Nice! Men jag köper / hyr (film) aldrig något utan att kolla mina streamingtjänster först ändå. Inte som att jag handlar såå jävla ofta att jag inte har tid att kolla upp det.

Är ingen analytiker, men känns som att MS har ett sjukt bra erbjudande jämfört med sist, plus folks förmodade sämre ekonomi pga Covid-19 samt sannolika fördröjningar i tillverkningen av samma anledning gör mig inte direkt sugen på att sätta pengar på detta.

Skrivet av robbis:

Witcher 3 kan ju rulla på typ en vic20 i 100fps så tror inte Cyberpunk kommer kräva speciellt mycket. Det är som vilken fps som helst, inget extra liksom. Eftersom cd projekt rekommenderar 1060 kort, minimum är 760 eller nåt så känns det väldigt lättdrivet.

Jag tror du har fel men time will tell. Säker på att det GÅR att spela på ett 760 men jag vill inte köra på low, 1080p och 30fps.

Skrivet av Shadee:

Kraven för Cyberpunk var rätt så mediokra så undrar om du får ut så mycket mer av ett 3080 just på release. Nu vet jag i och för sig inte vad du har, men rekommenderat är minst ett 1060.

https://www.fz.se/nyhet/284440-har-ar-systemkraven-for-cyberp...

Vill man köra det på ultra med rtx i 1440p eller mer och 60fps så lär ett 3080 behövas gissar jag. Kraven sa ingenting om vilka inställningar, upplösning eller framerates man kunde förvänta sig.

Skrivet av ecHo!:

Är i samma situation. Har ett par spel som ligger och väntar på nya datorbygget där ett 3080 är kronan på verket. Enligt det preliminära datum som jag fått från inet så blir det cyberpunk i januari 2021 Den som väntar på något gott

Ja får roa mig med BG3 tills vidare. Förhoppningsvis lite mer lättdrivet och när fulla spelet kommer har man förhoppningsvis hunnit få sitt kort.

Synd att det verkar stört omöjligt att få tag på ett 3080. Vill inte förstöra det här spelet genom att genomlida det på medium i 30fps. Blir väl att vänta till nästa år 😩

Så man får inte visa sina tatueringar på film då heller? Eller foton för den delen?

Skrivet av Alexraptor:

Jag tycker det är dags att skrota GDPR. Det är en fin ide men den är helt orimlig i sin utformning och har gjort allt från att göra nätet mindre användarvänligt till segregering, där man i princip nekas åtkomst till mycket av det som finns utanför EU.

Ja jag får nog hålla med. Som webbutvecklare har den försvårat mitt arbete och som webbanvändare har den förstört mycket. Kraven borde ställas på webbläsarna istället. Så man kan bocka av cookies (vilket iofs pajar sjukt många sajter) och bocka för "do not track" etc vid första uppstart. Att lägga bördan på varje enskild sida är befängt imo.

Shit vilka fina spelhörnor folk har här! Här är min "cave". Lite under construction än så länge men;

Jag skaffade Game Pass för 10kr för att spela spelet. Tycker det är riktigt kul så kanske blir ett köp senare. Tycker dock även Game Pass är sjukt prisvärt så kanske bara stannar kvar där.

Gillade ettan men orkade inte spela klart tvåan. Önskar det fanns NÅGOT annat att göra än att döda orcher. En fredlig by här och där bara.

Skrivet av kebbe:

Är ingen bugg, det är spelets hopplösa kamera som orsakar det.

Skulle säga samma sak. Otroligt påfrestande att kameran byter plats precis hela tiden. Om man snabbt siktar så hoppar den tillbaka iaf men Aloy springer ju åt olika håll beroende på var kameran befinner sig. Hoppas det kommer en inställning eller mod som låser kameran i samma position och gör att hon alltid springer dit man siktar.

Skrivet av Nomman:

Jag har spelar några timmar och märker inte av några tekniska skavanker överhuvudtaget. Spelet flyter superfint med jämna 60 fps, och då spelar jag 1440p med alla reglage uppdragna till High. På ett 1080 ti, i7 6700k och 16gb. Installerat på ssdn

Men trist om det strular för somliga. Mitt råd är ändå att köpa spelet, särskilt om man inte har spelat det förut. Det är så pass bra att man inte ska låta några tekniska betänkligheter komma emellan.

Du har inte märkt att munnar hackar fram i cutscenes? Eller att allt möjligt hoppar omkring när en cutscene byter kameravinkel? Eller att när man springer rakt fram så springer Aloy åt sidan istället? Eller att man får bättre prestanda i ett snyggare spel som RDR2? (för att inte tala om Death Stranding som dessutom kör samma motor) Eller att skillnaden mellan lägsta inställningarna och högsta inställningarna påverkar FPS med typ 8% (kontra 75% i bra gjorda PC-spel) eller att anisotropic filtering inte fungerar överhuvudtaget?

OK att det inte kraschar eller hackar för dig (det gör det för många andra dock, inklusive mig) men det ovannämnda räcker för att kalla porten för katastrofal.

Sorry om jag låter bitter men såg sjukt mycket fram emot detta och blev gruvligt besviken. Man får bara hoppas de drar en Arkham Knight.

Men suck. Första riktiga Playstation-exklusiva spelet som släpps på PC och det är en skit-port. Nu lär det väl sälja dåligt därefter och Sony anse att PC-marknaden inte förtjänar fler spel...

Jag hade köpt det på epic men är lite rädd att det ska komma moddar eller andra saker som bara funkar på Steam så vill nog ha det där.

Skrivet av Bill:

Titanfall 2 hade ju också 2 ”versioner” av världen som man på ett klick kunde växla emellan. Det var current gen har jag för mig.

Ser intressant ut om inte annat

Jo men de renderades inte samtidigt. Det är just det som är så tungt. Samma sak med speglar eller realistiska sikten som i Insurgency.

Skrivet av grollo_92:

Är det fortfarande Möllenöx bakom rodret lr lämnade han och skapade egen studio? Minns inte riktigt

Det är ju Forza-teamet som utvecklar iaf.

Skulle inte Intel släppa en GPU? Eller la de ner det? Blir en uppgradering när 3-serien kommer iaf. Mitt 980ti hänger inte med längre.

Inte ultrataggad på Ghost of men kan bli ett köp beroende på recensionerna. Death Stranding verkar mest segt. Blir nog köp under torka. Men ska bli kul att köra de nya SkaterXL-kartorna iaf.

Om man får drömma önskar jag att de återupplivar Medal of Honor som en realistisk, taktiskt FPS ala Insurgency. Ingen HUD, öronknäckande ljud, brutalt och köttigt och extrem TTK. Och Skate 4.