Inlägg av zemion

Inlägg som zemion har skrivit i forumet

Rymdsniglar och pirater, tillsammans med enastående miljöer, utgör bara några av de fängslande äventyr vi upplevde när vi i Asgard utforskade det ökända Pyro-systemet. Följ med oss på en resa genom Pyro, där vi utmanar våra gränser i strid både i rymden och i atmosfären. Vi dräper en spanjor, och senare hamnar mitt i en intensiv PvP-strid där oddsen är emot oss. I Pyro är det normen att skjuta först och fråga senare. Så titta på oss när vi vågar oss in i Star Citizens mest farliga solsystem – Pyro!

Vi Asgard mötes IRL i stockholm för att titta på citizencon tillsammans. var väldigt kul att träffa någar av våra medlemmar

Nu börjar det

Skrivet av Jonny Myrén:

Starkt jobbat! Hoppas att ni lyckas knipa segern.

Tack! Hoppas det med dock kommer motståndet vara stenhårt. Men vi kommer att göra vårt bästa

Star Citizen, Sverige och Finland i Final!

Den 2:a september är det FINAL! Då är det dags för ett av årets största Star Citizen evenemang! Då kommer ATMO esport att stå värd för den stora FINAL-turneringen i Star Citizen: Fight or Flight – en intensiv 2 mot 2 Dog Fighting-turnering där hela 60 lag har tävlat.

Bland de lag som har deltagit kommer du att hitta några av de mest skickliga PVP-organisationerna, som är redo att kämpa för ära och priser. Bland lagen ser vi LIBERTY'S REAPERS, RAMMING DEPARTMENT, Shadow Moses, PAX MORTI och AVENGER SQUADRON. Där den kända PvP-piloten AvengerOne spelar.

kvalifikationen inför finalen genomfördes genom att alla 60 lagen delades in i fyra grupper: Grupp A till Grupp D. Där det deltagande lagen fick strida mot varandra för att ta sig framåt i turneringen. Videon ni kan se nedan visar striderna i Grupp A. För att se alla som del tog och de som är kvar klicka gärna på länken nedan som tar dig till turneringssidan

Länk till turneringssidan: https://atmoesports.challonge.com/FightorFlight2953/groups

Sverige och Finland
I grupp B finner vi det nordiska laget bestående av deltagare från både Sverige och Finland, som enades för att bilda det svensk-finska laget Aurora Borealis (AB). Jag, Zemion, representerar Sverige och kommer från den svenska organisationen Asgard, medan Oelman representerar Finland och är en del av den finska organisationen Marskin Nyrkki. Namnet Aurora Borealis valdes för att hedra den starka alliansen mellan Asgard och Marskin Nyrkki, och det är även namnet på vår gemensamma allians.

Tillsammans med min finska partner och vän, Oelman, har vi besegrat FFK Team III (FLEET OF THE FAITHFUL) och till och med ett av de fyra lagen som deltar från AVENGER SQUADRON, där två av deras skickligaste piloter gick via lag namnet AVS - The Detectives. Med vår seger mot dem står vi nu inför finalen! (Vi började i rånd två tack vare vår starka prestation i en tidigare turnering.

Striden mot AVS - The Detectives var den tuffaste 2 mot 2-striden som både jag och Oelman någonsin har stått inför. En av det 3 striderna kan du se nedan (Alla striderna kommer du kunna se på Asgards youtube kanal efter turneringen är över https://www.youtube.com/@asgard3758 )

Vi står inför en enorm utmaning
Med endast åtta lag kvar, vet vi att ännu större utmaningar väntar oss. Finalen närmar sig snabbt den 2 september! Vårt första match kommer att vara med de ökända Shadow Moses, som är bland de främsta piloterna i spelet. Har vi det som krävs för att besegra dem? Det återstår att se.

Se Finalen LIVE
Om du vill följa Fight or Flight eventet den 2 Sep 21.00 kommer du att kunna göra detta på ATMOs Twitch:https://www.twitch.tv/atmoesports

Spela med svenskar. Spela med Asgard!
Om du är intresserad av att lära dig hur man blir en stridspilot eller om du skulle vilja ha några erfarna stridspiloter som kan bistå dig när du är ute på uppdrag eller minar, så är du hjärtligt välkommen att ansluta dig till Asgard. Vår gemenskap erbjuder en mängd olika aktiviteter varje vecka. Vi är en organisation för dig oavsett vad ditt intresse må vara i spelet.

Org sida: https://robertsspaceindustries.com/orgs/ASGARD
Discord: https://discord.gg/zs5humSzF7

Vi tar med dig på storslagna strider
Mer en att vara med en organisation med duktiga piloter. Kan vi även ta med dig på storslagna strider. En liknande event som videon nedan kommer att genomföras i September!

Wargame Cold Weather 50 vs 50

Nu är videon äntligen släppt! vårt största event hittills. Som arrangörer av detta event är vi i den svenska organisationen Asgard stolta över att presentera vår största strid hittills. Här kämpar vi tillsammans med våra allierade från den finska organisationen Marskin Nyrkki mot den berömda PvP-organisationen Skunk Works, som har gjort sig kända för sina storslagna strider. För att väcka deras intresse bjöd vi in dom till inget mindre!

Detta är en strid mellan 50 spelare på vardera sida, där båda sidor kommer att kämpa för att erövra 5 olika punkter på slagfältet som utspelar sig vid utkanten av New Babbage.

Vi är en organisation med många förmågor, och här visar vi vår offensiva förmåga. Men oavsett om du är intresserad av mining, trading, salvaging you name it, så är Asgard en plats för dig

Idag är det dags för dig som gillar flygstrid, kom och spela med några av nordens bästa piloter.

Det ni kommer få lära er är grunderna i hur man framför sitt skepp med tanke på att skjuta ned andra spelare och hur man ska agera i stridens hetta för att inte själv bli nedskjuten av motståndaren man bemöter. Vi kommer lära oss vilka inställningar och knappar som är viktigast att hålla reda på, då det kan bli stressigt under tiden som sitt skepp blir beskjutet och man ser att ens sköld sakta försvinner.

Om ni inte har ett fighter skepp så finns det att låna från oss i Asgard.

Missa inte tillfället, vi träffas 19:00 på Asgards discord
https://discord.gg/965rVH5NW8

Skrivet av anon_326114:

Ingen bra reklam för någon med det här skilda världar tjaffset, det är ett spel.

Jäkla löjligt!

Spel eller inte. Jag hoppas att vi kan ha respekt för varandra. Kan var dags för förhållningsregler
mellan oss så att vi inte trampar varandra på tårna 🙂

Skrivet av Blackguard:

Du har inga gränser ICE. Och du vårdar inte den svenska spelar basen samanhållning när du lägger upp en post om eran organisation i våran tråd. Vi gör inte så här mot er. Så gör inte så här mot oss. Vi vill vara era vänner och bra grannar. Vi hoppas att ni vill det också, så jag ber er/dig därför att ta bort ditt inlägg i den här tråden. och visa oss den respekt som vi visar er

Nu är det öppet hus bara att stiga på på vårna disc Asgards Discord: https://discord.​gg/965rVH5NW8

Om ni har något problem är det bara att komma in så hjälper vi er

Star Citizen Free Flight - Öppet Hus

Nu är det dags för ännu en Free Flight för Star Citizen där man kan prova på Star Citizen utan att behöva betala för det!

Men du behöver inte göra din resa in i Star Citizen själv! Denna free flight erbjuder vi dig som inte har provat Star Citizen innan, eller återvänder, till Öppet Hus! Vi i den svenska organisationen Asgard kommer att vara er värd, vi kommer att agera vägledare genom ett universum som är olikt något annat spel vad gäller äventyr och möjligheter, vi kommer att visa dig allt vad spelet har att erbjuda

För att ladda ned spelet följ länken nedan Free Flight startar 17.00 Idag 19 November
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/183...

Öppet hus
Det kan vara tufft att vara en ny spelare i Star Citizen. Vi har därför satt ihop några dagar där vi kan lära dig om allt från hur man kan tjäna bra med pengar i spelet till grunderna hur man blir en skicklig stridspilot.

Vi har planerar fem temakvällar: Generell intro till Star Citizen, Dogfighting, Mining och Trading. Är du nybörjare eller vill ha tips för att bli bättre så är du välkommen in på våran Discord.
Om du inte har tid vid våra planerade tillfällen så kom gärna förbi, vi är ett aktivt community som gärna hjälper till.

Välkommen till vår Discord
För samtliga event kommer vi ha staden New Babbage på planeten microTech som utgångsläge. Man får välja start område när man väl skapar sin karaktär, om ni är osäkra fråga gärna oss innan.
Samtliga aktiviteter kommer att hållas på våran discord så välkommen och stig på.
Asgards Discord: https://discord.​gg/965rVH5NW8

19 November 19:00 (idag) - Intro till Star Citizen
Den första kvällen kommer vara en introduktionskväll för alla nya spelare där vi lär hur spelet fungerar.

  • Lära dig grunderna för flygning och hur man tar sig runt i “the verse”.

  • Vad spelet erbjuder för äventyr

  • Hur du tjänar pengar i början

20 November 15:00 - Intro till Star Citizen
Den andra kvällen kommer vara en introduktionskväll för alla nya spelare där vi lär hur spelet fungerar.

  • Lära dig grunderna för flygning och hur man tar sig runt i “the verse”.

  • Vad spelet erbjuder för äventyr

  • Hur du tjänar pengar i början

24 November 19:00 - Intro till Star Citizen och Dogfighting

Den tredje kvällen kommer vara en introduktion till hur man dogfightar, skjuter ned andra skepp helt enkelt. Inställningar och kontroller kommer att gås igenom lite mera djupare under denna del, då det är en del tangenter att hålla reda på i stridens hetta.

Vi kommer gemensamt att skjuta ned AI styrda skepp i ett spelläge som heter Vanduul swarm, där fyra (4) spelare möter vågor av skepp som man tillsammans måste bekämpa.

  • Lära sig grunderna för att bli en duktig stridspilot

  • Djupare förståelse med inställningar och kontroller

  • Få förståelse för skillnaden mellan de olika typerna av stridsskepp (Light, Medium, Heavy)

  • Vad de olika komponenterna i skepp gör, och hur man kan byta ut dem.

  • Spela tillsammans mot AI skepp i Vanduul/Pirate-swarm

  • Om spelare vill så kan man köra mot varandra för att prova på PvP, då den mänskliga spelaren inte rör sig lika förutsägbart som AI.

27 November 15:00 - Intro till Star Citizen och Mining
Den fjärde kvällen ska vi gemensamt ta an hur man bryter ned mineralerna som gömmer sig bland stenar genom att skjuta lasrar på dem och se dem explodera, i en kontrollerad sort. Vi vill inte utlösa en mindre version på en atombomb, som ibland kan hända.

Vi kommer att gå över de olika mineralerna som man kan bryta ut i spelet idag och deras värde, samt hur man refinerar råprodukterna till slutgilltigt material som man kan sälja för stora pengar, tillsammans kommer vi bli stenrika.

Idag finns det två olika skepp som man kan använda för mining, MISC Prospector och ARGO Mole. Vi kommer i första hand flyga tillsammans i en ARGO Mole som man kan vara upp till fyra (4) spelare i.

  • Lära sig hur man använder miningskepp och deras komponenter

  • Hur man raffinerade mineralerna

  • Hur man tjänar bra med pengar på mining

28 November 19:00 - Intro till Star Citizen och Trading

Den femte kvällen går det ut på att frakta produkter från plats A till plats B för att tjäna pengar. Detta är något av de enklaste sätten och tjäna pengar, men kräver oftast en större investering från spelaren då man måste köpa produkterna för att sälja någon annanstans för att göra en vinstmarginal. Vi kommer lära ut några olika rutter för att börja tjäna sina pengar, där man börjar köpa billiga produkter men med tiden går vi över till dyrare.

  • Vilka skepp som är bra att börja med handel

  • Visar olika bra handelsrutter

Den svenska star citizen podden

Nu är patch 3.15 LIVE! Med detta startar också Asgard igång sin egna podd.

Asgard har nu skapat ett test podd avsnitt med syfte att föra oss svenskar närmare. I denna podd så kommer du få möjlighet att träffa svenska spelare runt om i Star Citizen universumet. Allt från svenska organisations ledare till spännande individer

Vårt mål med denna podd är att samtala med den svenska spelarbasen där vi alla kan få en djupare inblick i vad svenska spelare gör i Star Citizen. Vi kan samtala med allt från svenska organisationsledare eller spännande individer som håller på med något unikt i spelet, Genom denna podd öppnar vi upp en möjlighet att få en närhet och gemenskap mellan den svenska spelarbasen, med hjälp av denna podd så hoppas vi göra avståndet kortare mellan oss svenska star citizen spelare där vi förhoppningsvis kan få en bättre förståelse för varandra

Om du är intresserad av att vara med i podden så släng gärna ett meddelande till mig. Det spelar ingen roll om du tillhör en svensk organisation eller inte, vi är ute efter att samtala med svenska spelare i Star Citizen.

Avsnitt 1
Vår första gäst är ledaren TheBanjolorian, som leder över den internationella organisationen 7Hills Industries. I podden får vi höra om vad det är att vara ledare och utmaningarna som man ställs inför, samt vad man bör tänka på när man bygger en organisation.

Om ni vill spela med andra svenska orgs

Så finns min org Asgard på (454 medlemmar)
https://robertsspaceindustries.com/orgs/ASGARD:

Eller SWEUMB (131 medlemmar )
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB

Skrivet av mackaparen:

Vänstra sidan ser ju förjävlig ut men kan ge vissa fördelar då man ser mer.

Så illa vet jag inte om det är

Skrivet av superlim:

finns det någon kortare summering av det vi såg på citizencon? lyckades missa allt

Skrivet av Nizze Najs:

@almblad Snyggt!!
Man blir riktigt medryckt i berättelsen.

Tack så mycket, uppskattar verkligen att du gillar talet. Jag la en del tid på det. Vi har funnits ett tag nu som org som jag nämnde i videon så kände att det var dags att hålla ett. Det är verkligen kul att se hur långt våran svenska org Asgard har kommit. Och hur mycket kul man kan ha tillsammans runt ett spel.

Om du är nyfiken på hur det var 2018 i patch 3.3 när Asgard ockupera Kareah kan du se det här

MItt tal till ASGARDS medlemmar

Skrivet av anon_326114:

Jäkligt bra jobbat @vbgbasse !!

Riktigt trevlig community du byggt upp, alltid lika kul att spela/tjata med er!

Basse har alltid varit duktig på att rekrytera. Det minns man

Är någon där ute som kan ta mig i PVP? Eller vill strida med mig mot andra?

Jag är en ganska duktig pilot och letar efter någon som vill pang panga. Antingen med mig, mot mig, eller med mig .Sa jag med mig?

Om du vill lära dig så kan Farsan Baloo lära dig allt han kan. Eller så kan du spöa skiten ur mig och vinna! Den som kan slå mig i bäst av tre kommer jag ge aUEC 100000 i patch 3.15.

Om det finns någon där ute som gillar flygstrid skriv gärna till mig här eller skicka ett PM. För att se vad jag går för titta gärna på videon

Jag gör detta som en kul grej och hoppas att någon vill spela med mig och förhoppningsvis kan vi lära av varandra.

Seger!

Asgard har nu bevisat sin offensiva förmåga! Under Lördagen den 5 juni hölls övnings Eventet Lords of Data. Där vi i Asgard mötte våra finska vänner och allierade MARSKIN NYRKKI i strid. Asgard agerade anfall under detta event där vårt uppdrag var att hämta en låda som befinner sig i ett hercules skepp nere på planeten Microtechs yta, där lådan sedan ska tas till rymdstationen Port Tressler.

Under detta event fick vi de prova våran stridsförmåga. Både i luften och på marken och även hur man koordinerar mellan dessa grupper. Vi lärde oss mycket under detta event och är väldigt nöjda med att se vilka framsteg vi har gjort som organisation. Så titta på vår video och se hur vi i Asgard tog oss till seger!

Vill du spela med oss?
RSI: robertsspaceindustries.com/orgs/ASGARD
Discord: discord.asgardgaming.se