Inlägg av lave

Inlägg som lave har skrivit i forumet

Jag har en samsung galaxy s2, och är väldigt nöjd med den. Skärmen har väldigt bra upplösning, och telefonen är kvick nog för att aldrig kännas seg eller lagga när man går mellan olika program.

samsungs version av android är snygg och lätthanterlig. det tog inte lång tid för mig att känna mig "hemma" bland menyerna. det finns bra sidor där man kan få hjälp (exempelvis www.swedroid.se har bra forum om just samsung galaxy s2). Vad som dessutom är bra med android är att man har många möjligheter att "tweaka" till det så att det blir som du vill, både mindre ändringar och större saker (som att roota telefonen och lägga in helt andra versioner av android än vad som levereras av samsung).

Om det är något jag är mindre nöjd med så är det mjukvaru-utbudet (antal appar) till android jämfört med iphone. Om du är intresserad av spel så finns det många fler till ios än till android.

ÅÅååååå.... Knasen gräddkola var ju bra smarrig. Annars gillar jag banana skids och meiji salty cruch cholkad.

super mario bros 3

Skrivet av Tybalt:

Attsingen! Jag skulle vilja ha detta som ett relax-spel, helt utan tiidsbegränsning. Ja, alternativet att kunna köra i ett sådant läge alltså.

Angående att misslyckas, när jag tittade på dina filmer satt jag och tänkte.. men gräv inte där! Bygg där istället! Vad gör han? Alltid enklare när man tittar på när någon annan spelar.

På sista banan får du leka hur mycket du vill, och du kan skapa hur mycket sand/vatten/lava/vulkaner/tsunamis du känner för...

Min förra tjej lirade mycket WoW, så där loggade vi rätt många timmar tillsammans...

Min nuvarande sambo hatar i princip allt vad spel heter, men tyckte faktiskt att det var kul att kolla på när jag lirade farenheit (vilket heavy rain är uppföljare till). Det är rätt gammalt och fult nu, men handlingen är det inget fel på (nja, till en början iallafall. Det spårar lite på slutet....)

Sarah Kerrigan från Brood War:
"At this point, I'm pretty much the Queen Bitch of the Universe. And not all of your little soldiers or space ships will stand in my way again."

Handlingen i SC2 ligger på en mycket, mycket lägre nivå jämfört med SC1/BW. Jag vet inte om det beror på att manusförfattarna har blivit mycket sämre, eller om det är för att jag är tio år äldre när jag spelade uppföljaren...

Tur att spelet fortfarande är lysande i multiplayer!

Skrivet av Lusen:

Hemskt.
Ang. den nuvarande katastrofen när det gäller kärnkraftverken.
Det där är ett bra exempel varför vi inte ska satsa på en energikälla som kan döda och skada ett stort antal människor.

Vattenkraft har dödat fler människor än kärnkraft.

http://en.wikipedia.org/wiki/Banqiao_Dam

"According to the Hydrology Department of Henan Province,[5] in the province, approximately 26,000 people died from flooding and another 145,000 died during subsequent epidemics and famine. In addition, about 5,960,000 buildings collapsed, and 11 million residents were affected."

Försökt pinch-zooma i en papperstidning.

Jag läser för mycket saker på iPhonen.....

Bah, vetenskap, schmetenskap.

Kolla på "man on wire". Gillar du inte den har du inget hjärta. Och troligen ingen hjärna heller.

likaså en terran walloff, protoss walloff samt zerg roach. (fick stryk två gånger på raken, mmmm sweet hybris....)

det verkar dock som mycket hänger på kartan: stor öppen ramp (typ scrapstation) så blir det bra mycket svårare att försvara än om du har en liten choke (typ lost temple)

counter mot tidig toss 2-3 gate push

hej,

jag lirar på plat nivå. låg länge låst på rank 50, men har på sistonde börjat vinna varje match genom att göra följande:

2-3 gates så snart som möjligt, chronoboosta ut zealots tills jag har 4, sen anfalla samtidigt som jag techar (cybercore, gas, forge, warpgates, en till gateway).

jag har än så länge vunnit varje gång. vad kan man göra för att countra den strategin? det enda jag kan komma på är att scouta den tidigt och sedan turtla/techa upp...

Vanquish!

Demo finns ute nu på marketplace nära dig!

Som en blandning av gears of war och Bayonetta.

HT - varför?

Jag lirar mest protoss.

Finns det någon som helst anledning att bygga HTs?Man vill alltid ha en eller två robotic bays iallafall, och där kan du få antingen anti light (colossus) eller anti armoured (immortals, min favoritenhet i spelet!).

HT kräver en massa research, får konstant slut på mana och kräver en massa micro. Finns det någon tillfälle då de är bättre än vad jag kan pumpa ut från mina gateways och robotic bays?

jag är rankad plat i 1v1 och 2v2.

Några enkla regler:

1) bygg ALLTID bönder.

2) köa aldrig upp enheter

Har du trots 1) och 2) mer än 200 mineraler: bygg fler produktionsanläggningar eller expandera

3) koncentrera dig aldrig på mikro om du inte hinner med 1-2.

dont overdo it.

du har helt rätt. man får +3 i styrka, men endast den rundan man betalat.

För att förtydliga: Beatrice Ask [M] via en debattartikel i Aftonbladet säger att det blir så.

Och på tal om det, här kommer en youtubelänk om
källkritik.

Skrivet av Mikaelh:

Nä, precis. Det här är en tråd om den lagliga drogen alkohol, inget annat.

eh...

1.6. Illegala substanser
Vi tillåter under inga som helst omständigheter diskussioner relaterade till droger eller narkotika, hur laglig den aktuella substansen än må vara.

Dagens boktips för er som springer, för er som vill börja springa samt för er som undrar varförihelvete en sund människa ger sig ut och kutar mer än fyra mil på raken:

Murakami: This is what I talk about when I talk about running.

Mitt första marathon (även Bungies inräknat)... Hade bara sprungit halvmaror förut, och var eg inte tillräckligt tränad. Nästa gång siktar jag på 3:45!