Inlägg av The_Calle

Inlägg som The_Calle har skrivit i forumet

Troligen så har Sony flera underleverantörer av fläktar (du vill aldrig som producent vara beroende av en enda leverantör om du kan undvika det) och deras kravspecifikation var troligen något i stil med <45 dB vid x luftflöde vilket båda uppfyllde men en är bättre. Alt så kan det vara så att ena leverantören har sämre QA processer och får högre variation i produktionen.

Pingvinen ifrån Batman, något slags skurk/pingvin- management spel där man endast indirekt styr brottslingar och bygger upp sitt imperium, med Towern Defense mekanik för att hålla fladdermusen borta ifrån sitt gömställe

Ganska säker på att detta har att göra med att du inte kommer att behöva skiva när du spelar den uppgraderade Xbox X versionen, alt att du endast kan uppgradera en gång. Båda skulle innebära att någon kan luras att köpa versionen med skiva begagnat som inte fungerar att spela.

Inte helt bra men jag kan förstå det

Påminner mig om bokserien Alchemy Wars som handlar om robotar slavar/revolution under typ 1700 talet i Holland. Bra böcker och om de får till en story/värld liknande den så kan detta bli riktigt coolt

de där två skalliga krigarna får mig att tänka på Hitman, en Cross-over ?

Tabletop simulator på steam är helt brilliant för distansspelande av brädspel etc. Man köper tabletop och sen hittar man tusentals brädspel gratis i steam workshop och spelar med sina kompisar.

jag måste påstå att jag tycker att det känns mer korrekt att använda early access som activision gör det än som indiespelutvecklare gör det. Det du får är närmare ett beta test. Early access låter snarare som att du får tillgång till en fungerande fullversion tidigare än andra. Varför kallar inte indie-utvecklarna det för beta? Låter som om de försöker få folk att tro att spelen är mer klara än vad de är...

Och är det bara jag som tycker att det är lite dåligt att det inte finns några demos länger? Va ju perfekt att testa spel. Nu börjar det iof komma tillbaka lite med att man kan testa spel i 24 timmar eller för en helg. Mycket bra tycker jag.

Ser fram emot detta!

Några intressanta titlar. En artikel ide för FZ vore att göra en framåtblick över vilka spel till xone/ps4 som kommer att lanseras under 2014. Skulle nog hjälpa många att välja system

bra artikel som alltid, det största problemet med e-sport som karriär är att ett spel har en väldig begränsad livslängd (med några undantag, cs och starcraft t.ex.) medan fotboll kommer att finnas i hela din livstid. nu finns det givetvis mycket talang som kan överföras ifrån ett spel till ett annat men att vara bäst på ett spel gör dig givetcis inte automatiskt bäst på dess uppföljare eller ett helt nytt spel som blivit populärt.

Skrivet av Aresz:

Så dom tar betalt för det som annars är gratis? Känns sådär..

Vad får jag som kund för att jag betalar extra? Webbläsare, skype, streaming? Det har jag redan, gratis i min telefoner, surfplattor, pc-datorer, htpc, så MS, vilket mervärde får jag som kund genom att betala en gång till?

Inspelningen? Den tillhör väl konsolen och jag får således hårdvaran när jag handlar den i affären. Vore märkligt om Panasonic skulle ta betalt för att jag ska få spela in från tvn på min hd-recorder..

Ni som betalar för detta, varför? Som att släppa ett nytt tangentbord, och dom som använder mer än 1000tecken om dagen får lyxa till det genom att betala för fler, jag kallar det för "Tangentbordet med platinummedlemsskap".

Njae tycker också att det är lite ont om unika features och skype ect borde man väl kunna få ändå MEN du betalar för alla deras servrar som de har för att du ska kunna spela online samt att din inspelning sker till molnet så att du kan dela med dig dem. Jag är lite förvånad att det inte är krav på livekonto för att få tillgång till den extra beräkningskraften i molnet fast då hade väl inte spelskaparna andvänt det eftersom alla inte skulle ha haft tillgång att använda det...
Så det är nog också någto som MS använder intäckterna till.

En liten kommentar till BG enhanced edition, Civilization 5 finns redan på platta. (x86 platta) Det fick ett touchscreen mode i förra patchen. Fungerar bra.

kör win8 nu med Start8. Känns som win7 fast med ett annat skin. Behöver inte använda metro alls. någon hundralapp för att uppgradera till ett snabbare och modernare OS tycker jag är en no-brainer. Speciellt när det fungerar att köra "precis" som win7. Fast metro känns som framtiden, mycket möjligt att jag går över nästan helt till metro när det mognat till sig lite.

Jag var förresten väldigt imponerad att det trådlösa fungerade utan att jag behövde installera några drivrutiner. Det klarade inte 7an av.

Längtar!

Hoppas att win versionen också får stöd för touch input så man kan köra det på en Win8 tablet

Kommer att mysas med det här länge! Vet inte om jag tycker att det är så dyrt med 300 kr för en expansion, ett PC spel har väl som listpris ofta 600 kr när det släpps och halva det för en riktig expansion (det är ju inget fjantigt DLC vi pratar om, utan ordentligt med nyheter) är enligt mig inte så farligt. Sen så är det ju precis som med vanliga spel, om man letar lite så kan man hitta det billigare. Tycker att recensionen känns lite fattig på info, mer som en förhandstitt, samt att jag tycker mig känna igen de flesta screen shots, ni hade ju kunnat tagit ett när ni spelade som sverige iaf.

[quote=Cple]

Skrivet av &quot;laxan96&quot;:

Suck! Kan man inte lite på FZ:as recensenter nu mera eller var det bara just den här Viktor.

http://www.vg247.com/2012/04/24/prototype-2-launches-today-fi...

Jag menar så många recensioner kan ju bara inte ha fel och att fz skulle ha rätt. Tror jag inte en sekund på som tur är då jag älskar prototype hehe. vem vet den där VIktor kanske bara haft en lite körig vecka och är lite off nu.

En recension reflekterar recensentens åsikter inte en absolut sanning. Likväl som alla "vanliga" människor har olika åsikter och tycker om olika saker så har recensenter det också, det man får försöka sig att hitta är en recensent som tycker ungefär som du. Sen så finns det ju givetvis en viss önskan om att det ska finnas en viss neutral syn och utvärdering av ett spel men eftersom det är underhållning så måste man ju utvärdera det efter vad man finner är underhållande.

Inget fel på recensionen tycker jag, men det är bara min åskigt

Skulle tro att de inte stänger ner servrarna lika snabbt för populära spel. Servrarna är troligen rätt inaktiva för de flesta av de spelen

Kan nog vara spännande med en kinect, windows 8 med metro och en htpc.

Skrivet av AHTF:

Skön artikel garvade gott åt flera. Nummer 15 vet jag dock inte vad den gör med då jag inte tycker den är speciellt illa eller konstig på något sätt.

Att angripa yttrandefriheten pga ett lite lätt våldsamt datorspel är väl lite hårt tycker jag

Detta gillas, tror att D3 kommer att bli grymt, har varit lite orolig över att det ska vara för "tillgänglig" men det verkar som om att det mesta av "tillgängligheten" finns i normal och att många av de funktioner som gör det enkelt för spelaren begränsas i högre svårighetsgrader. Är dock inte helt nöjd med att de tagit bort så många val (sätta egna värden på styrka ect), visst de har lagt till andra mekanismer som ger möjlighet att modifiera sin gubbe men varför inte ha med alla....
Sen av den infon som finns nu så verkar ett level up efter nivå 30 vara väldigt innehållslöst, inga nya skills, inga nya skillpoints, lite ökad stryka ect men den sätts ut automatiskt... Hoppas att det är något vi inte vet som läggs in där, level up ska vara skoj att få inte bara "jaha...."