Inlägg av Tor

Inlägg som Tor har skrivit i forumet

Känslan när man äntligen får gå ut och fiska:

Skrivet av marsson90:

Gör du något annat än att trolla här på fz?

Skrivet av Molotov:

Tycker det är barnsligt/löjligt.
FF serien har vissa märkliga saker, typiskt japanskt.
"Får gå" tack vare spelen är bra

Det tillhör tonen lite, vi har trots allt en fjärrstyrd skottsk katt med megafon som rider på en gigantisk mooglenalle som en av karaktärerna också.

Trevligt med ett nytt legends, förra var otroligt mysigt att spela

Skrivet av norrby89:

Säg inte det, dom har gjort ett uttalande att exlusiviteten är 3 månader för final fantasy rebirth.

Absolut var det väll "at least until May 29", vilket kan tolkas som att det är en kort exklusivitet men det lär inte gå så fort i verkligheten.

Ser fram emot detta, ser ut som en mysigt familjespel som lär gå varmt på switchen här hemma

Snufkin ser rätt mysigt ut, perfekt familjespel för oss här hemma.

Suget är stort nu asså men det går ju ingenstans. Ser fram emot att sätta tänderna i detta när pc-porten och eventuellt dlc kommer

Alldeles för tidigt och så nära släppet av Eiyuden, tragiskt. Suikoden 1 tog mig in i jrpg-träsket en gång i tiden. Tack för alla minnen och timmar i dina världar Murayama, jag ser fram emot att uppleva det sista verket snart.

Yoshitaka Murayama som gav oss Suikoden 1 och 2 samt scenario writer till kommande Eiyuden Chronicles har avlidit 55 år gammal.

https://www.kickstarter.com/projects/rabbitandbearstudios/eiy...

Det börjar bli jäkligt svårt att låta bli att köpa en ps5 nu asså 😬

Skrivet av Issue:

Den där jävla marmorstenklumpen asså! Ett flak Coca cola och en årsförbrukning navelludd för rasket? Kan du leverera det till Skåne också? Mvh

Är i grunden otroligt sugen på Ses of stars men baldurs gate 3 året upp min häst och mycket av min vinter. Kanske blir att vänta tills dlc kommer om jag kan hålla mig

Skrivet av MickeV:

Lottar ut spelet som kom på plats 6 i årets spel!
Star Wars Jedi: Survivor
Fick det av AMD på moderskeppet2.
<Uppladdad bildlänk>
Säg till om ni vill ha chansen att få det, så kör jag ett spinn på wheelofnames.com

Enda kravet är att man ska tycka om Star Wars och inte sälja vidare det om man inte ger pengarna till barncancerfonden.

Trevligt, är gärna med i utlottningen

Hade varit kul om det blir bra men jag känner lite att dagens bioware inte har världens största förtroendekapital så hypen infinner sig liksom inte längre. Andromeda var kul rent mekaniskt dock, det får jag ändå ge det.

Skrivet av Sunstalker:

Jag spelar mest med Pro Controllern, den är tyvärr också svindyr dock. Och eftersom vi inte vet om den kommer fungera på nästa Switch så är det inget jag hade köpt nu heller.

Billig begagnad Switch kan såklart vara värt det men då kan du nästan räkna med att Jon-cons är hyfsat slitna särskilt om barn har spelat på den.

Själv sålde jag min gamla och köpte en oled i somras, sisådär någon månad innan de utannonserade Switch 2. Tänkte lämna igen den på öppet köp men sonen protesterade

Det är bara att köpa en 8bitdo för en hundring typ så kan man använda ps4 eller Xbox kontroller. Personligen använder jag en 8bitdo med en gammal wiiu pro Controller som har bizzart lång batteritid

Skrivet av ClockWise:
Skrivet av Slashgibber:

Blir en flaska bubbel, McDonalds och gratis game pass samsung tv-streaming ikväll till fredagsmyset för att fira. Äntligen är det över!