Inlägg av V!ruS!

Inlägg som V!ruS! har skrivit i forumet

Skrivet av The Second One:

Ta mig i barsen om det inte står på sidan du länkade till. "Intro music if from 'the ROCK' (movie) But I sampled parts from the movie and used the soundtrack from CD".

Jag googlade på det men jag hittade inget, konstigt :P. Tack så mycket allihopa

Låten i början som låter fiolaktig (flummigt ja men det är ju rätt sent), det är den jag försöker få fram namnet på

Vad heter låten i detta spel (Flash spel)?

Ja som topic lyder, vad heter låten i början, inte rock låten i slutet. Har googlat men har inte hittat låten, har hört den många gånger men har aldrig hittat den.

EDIT: Glömde att skicka länk till spelet ... [http://www.newgrounds.com/portal/view/233974]

Det betyder att man ger ett visst inlägg (castors i detta fall) ett poäng, vissa forum har att man röstar på en tumme upp eller på en tumme ner = +1 eller -1

Det låter som att den håller på att överhettas, jag skulle nog lämna in den för att vara på den säkra sidan.

Glad att jag kunde hjälpa till

Prova med att rensa cache och cookies i webbläsaren

Skulle vara tacksam om jag fick en spotify inv , det är till en bekant till mig som har tjatat och tjatat om det så vänder jag mig till er ! PM:a inviten , tack på förhand

Skrivet av HollowMan:
Skrivet av ostmjuk hamster:

Precis.. Nått åt det hållet var det säkert. Förbannade kräk som försöker spä på myten om den svenska rasismen samtidigt som de gottar sig i sin egen antisemitismorgie eller vad det kan vara. Packa in dem i en låda och skicka dem till Israel med en följesedel som beskriver vad de gjort.

Det absolut värsta rasist kommentarerna jag någonsin hört har varit av invandrare och inte svenskar.Dom värsta rasisterna i sverige är inte vanliga svenskar,det är invandrarna själva.Väldigt många av dom hatar oss vanliga svenskar bara för att vi är just svenskar,dom ser ner på färgade på ett sätt jag inte trodde var möjligt med,hur fan skall dom komma in i ett fungerande samhälle med dom åsikterna?

Men snälla du kan inte dra alla invandrare över en kam , alla är inte Rosengård wannabes... Dem i Rosengård å Tensta och whatever är en minoritet , det är fler invandrare som sköter sig.

Spelade inte q2 (spelar dock q3) men mitt bästa minne var när jag såg på när min morbror spelade mot sveriges bästa spelare , och vann och var bäst i sverige i 10 min

Artikeln är skriven av Birger Ollonborg ...:)

How i met your mother - komedi serie , stört skön men inte det du söker men helt klart värd att kolla på iaf.

Du kommer nog få spela på rätt så låg grafik om inte lägsta iaf på Far Cry 2 , gfx är väldigt budget . Jag tror att det är DDR2 minnen du ska ha till din Dell men är inte riktigt säker.

LCD står för Liquid Crystal Display , brukar oftast vara "flatscreen tvn" eller platt tvn

Jag skulle gissa på att den telefonen spelar upp 3gp så det du kan göra är att ladda ner Format Factory och konvertera film filen till 3gp. Länk till Format Factory : Format Factory , använd ej till olagligt nerladdade filmer

Senast spelat: Quake 3

Senast avklarat: Fallout 3

Mitt råd är inte inte göra det såklart ! Men vad är det som han gör som är så elakt då ? Springa idioten i en kvart eller slår han er , det är en stor skillnad nämligen .

Länge nog , du använder inte ens 4 gb minne när du spelar spel .

Nej

Har du någonsin tänkt på något riktigt äckligt och sedan spytt av det ?

Nu har jag det , ingen bra låt ..:p

Använder du ord som t ex lol , omg ,wtf .. i verkliga livet ?