Inlägg av anon2685

Inlägg som anon2685 har skrivit i forumet

Får verkligen hoppas att det släpps tills pc någon gång då detta är ett av dom spel jag verkligen blir sugen på att införskaffa. Om så inte vore fallet så... Jag har ju en gammal PS2 som inte är använd på 3-4 år, kanske man skulle byta upp sig till en trea...

Kan knappt tro att jag faktiskt överväger det då jag är vad man får kalla inbiten pc-gamer, men jag är riktigt sugen på att spela detta. Något måste dom alltså ha gjort helt rätt ;).

Forces of Order och Forces of Destruction är en typ av "öppen för alla" guild som du endast kan vara med i upp till level 15 om jag inte missminner mig helt. Detta för att nya spelare enklare ska få kontakt med varandra, ser inget fel alls med det eftersom det står var och en fritt att vara med eller inte.
Detta är en feature, inte ett försök att fejka något.

Där har du både rätt och fel tycker jag, då det är ett val du har. Antingen väljer du att följa zergen, effektivt ja, roligt nej. Eller så väljer du att tillsammans med guild eller alliance etc göra tvärtom, gå er egen väg i en annan zon eller liknande. Du kommer att märka att taktiker är en stor del av spelet, beroende på vilket sätt du väljer att spela.

Man har alltid ett val, frågan är bara om man vill göra det lätt för sig eller inte.

Nu var det inte klasserna som sådana jag tänkte på, utan mer det faktum att du med hjälp av en guild kan köra scenario premades och organiserad rvr på ett enklare sätt. Givetvis kan man ha roligt ensam, ber om ursäkt att jag var aningen luddig i mitt tidigare svar.

Faktum kvarstår dock att du ensam inte kan göra speciellt mycket av det content som finns, men med det inte sagt att du måste gå med i en guild. Vad jag ville få fram var helt enkelt att du får ut så pass mycket mer genom att spela tillsammans med andra, istället för att enbart köra mot dom. Hoppas detta är mer förståeligt ;).

Skrivet av Ballong:

Testade de här spelet igen efter att Choppa och Slayer släpptes. Levlade upp en slayer till 40 sen blev jag asless igen.
Spelet känns verkligen som ett noob spel, skit dålig optimering, 90 talets nätkod och bara super äcklig kännsla overall.
Delay på allt man gör, animationerna är ruskigt äckliga typ när man kastar spells så hänger ingenting med, man blir stunnad man kan fortfarande vända på sej och hoppa, samma gäller när man blir knocked down.
Vet inte om de har förändrats nåt nu på dom få månaderna som gått efter att choppa och slayer kom, men från att spelet släpptes till att shoppa och slayer kom så upptäckte då jag absolut inga improvements alls.

ett B spel på alla sätt.

Spelet har haft och har fortfarande sina brister, men att det skulle vara så dåligt som du vill få det att framstå som kan jag inte hålla med om. Jag har spelat sen release och inte heller då var det så pass dåligt.

Tilläggas ska att det idag är väldigt mycket bättre än vid release, mycket har förbättrats och iom sammanslagna servrar finns det gott om folk online.

Ni som slutade pga olika anledningar, ge gärna spelet en månad och upplev själva vad som har ändrats. Viktigt är även att hitta en bra guild, WAR är inte tänkt att spelas solo.

Skrivet av Snake:

City Siege förändringarna och Endless Trial är nu live i NA.

Som vanligt är vi i EU eftersatta.

Endless Trial ska nu vara live även i EU, så har ni ännu inte provat spelet är det dags nu ;).

Skrivet av LyktstolpeN:

Är officer i en guild som är helsvensk guild på azgal, dock har den blivit inaktiv pga aion, men har blivit förfrågad om att bli guildleader så kanske kan ta upp guilden igen. Den är level 32 just nu och de som tidigare spelade kanske kommer tillbaka om aion inte passar

Vad heter den?
Är den dessutom gr 32 är det ju synd att bara låta den dö, ni har ju trots allt kommit en god bit på vägen :).

Skrivet av Snake:

@Kompressor
Jaså vad hette den Order guilden? Vet att det fanns helsvenska Order gillen på Norn, men har helt missat att det fanns på Azgal också. De kan inte ha skrivit så mycket på FZ.

Awakened hette den, var väl guildrank 18 när jag lämnade om jag inte missminner mig fullständigt. Tror inte att den kom mycket längre än så då de flesta aktiva lämnade kort därefter.
Skrevs nog inte så mycket här nej, det mesta snacket togs på Sweclockers.

Gjorde ett par försök att få igång det hela på slutet men då inget intresse verkade finnas hos merparten var det helt enkelt inte värt mödan, vilket gjorde att jag och ett par andra bytte till en mer etablerad guild.
Mig veterligen är det idag bara jag och en till från Awakened som fortfarande spelar, vilket är lite tråkigt.

Hur är det med Echo of War idag?

Skrivet av BirkaViking:

Vad folk sitter och hetsar upp sig på musiken, spelar väll ingen större roll vad det är för musik till trailern huvudsaken är väll att spelet är lyckat.

Fast nu är det ju så att en trailer ska få mig att vilja köpa spelet, vilket gör att jag måste få ett bra helhetsintryck. Tyvärr får jag inte det här, vilket helt enkelt beror på att det enligt mig känns väldigt malplacerat med den typen av musik till ett spel liknande det här.

Blir nog ett köp när spelet kan plockas ur en rea-låda någonstans. Detta då jag gillade sp-delen i ettan, men den var alldeles för kort för motivera ett köp till fullpris. Att jag inte kommer att ge detta en chans nu beror till viss del på det, men ännu mer pga hela grejen med dedikerade servers.

Får dessutom passa på att gratulera skaparna till den mest malplacerade musiken någonsin i en trailer, bra jobbat...

Vi hade ju faktiskt vid release även en order-guild på Karak-Azgal, tyvärr fungerade det inte speciellt bra och jag valde ganska snart att gå vidare. Tror tyvärr att det blir svårt att få det att fungera mycket bättre nu, men man ska förstås aldrig säga aldrig.

Ja, spelet styrs med musen vilket fungerar mycket bra. Har spelat igenom demot som Alchemist och kommer definitivt att inhandla hela spelet förr eller senare, även om det inte riktigt är den typ av spel jag normalt spelar! Grymt lätt att sätta sig in i, och verkar riktigt välgjort åtminstone sett till det lilla jag har provat.

Trevligt, det bådar ju gott inför framtiden. Att hoppas på lika mycket folk som vid release är väl knappast realistiskt, men att åtminstone några här och där går tillbaka till spelet vore väl inte helt omöjligt.

Det avgör helt klart saken! Jag kommer imorgon att förnya min sub och ha kul, för att använda Snakes ord! Förvisso spelar jag order, men vem tackar väl nej till en utmaning?

Jag hade egentligen sagt att jag inte skulle ge spelet fler chanser, men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig ;).
Har kört lite andra spel sen sist men jag har faktiskt roligare i Warhammer, trots att det på den tiden inte alls funkade som tänkt. Jag kommer därför att ge det ännu en månad, upp till bevis för Mythic alltså

Skrivet av Wonned:

Helt otrolig matta! Vi är ett kompisgäng som spelar, mestadels CS & BF2 och efter att en av grabbarna i gänget fixat denna och berätta om den nästan som han var lyrisk så gick större delen av oss ut och fixade den! Jag skulle faktiskt påstå att vi alla blivit 1steg bättre sen vi fick den, glidet är helt perfekt och det känns faktsikt MYCKET roligare att spela nuförtiden med den nya mattan, den har verkligen tagit tillbaka spelglädjen som fanns i början av ens spelkarriär! Kan varmt rekommendera!

Mvh,
J

Den var dålig

Skrivet av Håkan:

En till sak.. Musmattan kan nog vara bra när man åker till LAN, kan ju användas som sovunderlag/täcke.
Ska man få plats med den i lägenheten, så får det bli att flytta till en större lägenhet.

Den var bra 8)

Själv har jag en Steelseries som jag är mycket nöjd med, även om det inte står något häftigt namn på den ;).

Först och främst vill får man väl börja med att påpeka att jag precis som många andra gillar Valve som spelutvecklare.
Jag gillar även Steam eftersom att jag tycker det fungerar helt okej, det finns helt klart potential i en sådan tjänst och jag kan inte klaga på tjänsten i sig.

Däremot är priserna väldigt höga som så många andra har påpekat, men det har egentligen inget med topic att göra.

Nåväl, till saken.
Jag anser att han har rätt i det han säger. Ni måste försöka bortse från det faktum att Valve gör spel många av oss gillar skarpt. Så, med det i tankarna kan ni kanske förstå vad hans uttalande går ut på? Detta handlar inte om vilka spel eller vilka utvecklare man gillar bäst.

Riktigt kul o höra, får hoppas det inte dröjer allt för länge :). Det behövs något nytt när det gäller mmo-fps!

Är även jag på gång att börja igen, Order på Karak-Azgal. Har ni inte kommit allt för långt på er server så byt gärna till Azgal, vore roligt med lite folk att spela med! Bara skicka ett pm eller skriv här så styr vi upp något!

Jag köper det inte... Dom får allt komma med något bättre än ett enkelt "Good Bye" för att jag ska ge upp hoppet. Känns bra att snart kunna gotta sig åt alla som gick på detta trick. Inom en snar framtid sitter vi alla och spelar DNF.

Hoppas kan man ju alltid ;).