Inlägg av high

Inlägg som high har skrivit i forumet

Nu har ju Microsoft haft 8GB i sin hela tiden så ifall det här var orsaken till Sonys ändring i sista minuten så får det ju anses som misslyckat. Verkar snarare vara en efterkonstruktion för att förklara att egentligen så reagerade Sony på ryktena om Microsofts specar.

Jag kan lägga till att valet av namnet på spelet förmodligen har ett propagandasyfte. Sedan 1960-talet har Iran varit i konflikt med många av sina grannländer angående namnet "Persian gulf". Många andra arabiska länder vill istället kalla den "Arabian gulf".

Mer om detta här:
http://en.wikipedia.org/wiki/Persian_Gulf_naming_dispute

Den filmen var lite för lågupplöst för att se i fullscreen. Här är HD versionen:
http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-bioshock-infinite/7...

Skrivet av walter_iego:

Dude, inte ens då hade marsfältet en bro

Se tredje bilden uppifrån på den här sidan:

http://worldheritageplace.blogspot.com/2011/03/eiffel-tower-p...

Det ser ut som att det finns bro som leder till Eiffeltorne där.

Skrivet av emigrating:

Finns det någon källa på tidigare uttalande ang. Zune och Zune Pass (prenumerera på ett visst antal låtar ) funktionaliteten? Vad jag vet är detta inte något som kommer till Sverige?!

Jag är också intresserad av något som bekräftar detta. Vad jag hört kommer Zune Pass bara till ett par större Europeiska länder som England, Tyskland, m.fl. till en början. Tyvärr :\

Final Fantasy XIV till 360 inte borträknat

De håller nog i pengarna.

Skrivet av MrMadMan:

Jag måste säga att det ser väldigt patetiskt ut... Ingenstans får man se något som faktiskt är revolutionerande...

Och du måste säga det fyra gånger också

Skrivet av mr.bear:
Skrivet av TotalCraptastic:

Defense grid rekommenderas varmt, ett av det bästa om inte det bästa tower defense spelet på Live.

Kan inte uttala mig om hur det är som Arcade-spel, men det är ett riktigt fint "tower defense"-lir på PC. Köpte det genom Steam för ett antal månader sedan och kan verkligen rekommendera det om ni gillar den typen av spel.

Någon som vet om man kan lira två eller flera lokalt på det?

Skrivet av Hondulu:

[..], i värsta fall är det ju bara att hålla kontrollen i ena handen om man skulle behöva någon knapp.

Här ser vi en lösningsfokuserad kille till skillnad från vissa andra som hellre väljer att se problem.

Citat:

Utställningen tar upp frågan var gränsen för vad man får säga går.

Detta är ett snyggt sätt att smyga in utgångspunkten att det ska finnas en gräns för yttrandefriheten, samtidigt som man framstår i god bild eftersom man är öppen för hur mycket friheten att yttra sig ska begränsas.

Klassiskt argumentationstrick!

Kudos till Nvidia för detta beslut!

Skrivet av xhosa:

Får det inte heller att funka med vista , funkar dock på min xp maskin

Har ni provat att högerklicka på shortcut:en eler exe-filen och välja "Run as Administrator". Det kan hjälpa äldre program och spel att fungera.

Mer om detta här:
[http://www.walterglenn.com/2006/12/11/run-programs-as-adminis...]

Något som kan vara värt att tillföra debatten är ju att att det går att tillverka diskar som både har DVD och HD-DVD. Alltså DVD på ena sidan och HD-DVD på andra. Detta görs redan idag på vissa filmer. Kostnaden blir lite högre, men detta är nog inte så farligt med tanke på att priset på spel är högre och DVD och HD-DVD-skivor är billigare att tillverka än Blu-Ray.

Skrivet av MulleMeck:

Synd att man köpte ett 360 när det var nytt då :/

Många butikskedjor i USA erbjuder ju folk att byta in sina gamla Xbox:ar när man köper en Elite så jag tror inte det skulle vara omöjligt att få någon liknande deal här om tillräckligt många ville ha det.

Annars kan man ju sälja begagnat!

Smash TV!!

Man kan använda en Xbox 360 som en extender till Windows Media Center 2005 eller (Vista Home Premium). Då får man en väldigt kraftkull Media Center lösning. Har man ett TV-kort i Windows PC:n så kan man också kolla på och spela in TV-program från Xbox:n.

Så det kan vara värt att kolla in Windows Media Center eller Vista Home Premium om ni är intresserade av en sådan här lösning.

Liten demo finns här!

Skrivet av asker:

Nåja, detta gäller bara Nordamerika. 20Gb-varianten kommer fortfarande saluföras som vanligt i resten av världen.

20GB versionen säljs väl inte i Europa va? Hur det är i Japan, Australien och möjligtvis några andra ställen är jag osäker på, men att tala om "resten av världen" känns lite optimistiskt.

Xbox Live 360 Guldkort i 12 månader = 549 kr.

549 / 12 = 45,75 kr / månad

Citat:

UPDATE: We've finally tracked down the Ubisoft representative, who misunderstood our question about the game's support of 1080p. He apologized for the confusion, noting that the game currently supports only 1080i.

Nonetheless, we're still trying to track down the reason for the pre-release review build of Splinter Cell: Double Agent enabling 1080p support on our debug Xbox 360. We expect further updates on this story soon; the original story remains intact below, but is no longer representative of the situation.