Inlägg av anon_276063

Inlägg som anon_276063 har skrivit i forumet

Skrivet av ScorchPipe:

Hur är det med nya UT? Är det fortfarande övergivet?

Jag kör helst med botar, så jag tycker det inte är övergivet

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Minecraft har ganska stor konkurrens av Roblox bland de yngre barnen (5-10), sen är Fortnite hyfsat så dominerade. Enligt min egen omvärldsbevakning av mina kids och deras klasskamrater.

Mjo. Dock finns det barn som bland annat spelar Roblox och som älskar att ha ihjäl folk i spelet, vilket skrämmer mig rejält. Har sett det med egna ögon. Barn ska ha kul och leka med andra barn och vara kreaktiva och nyfikna. Inte sitta framför någon skärm och skjuta ihjäl folk för att sedan skratta åt det -.-

Skrivet av KoP:

Ja, eller för vuxna som vill vara kreativa. Vi är ett gäng 30+ som lirar än.

Jadå. Minecraft är roligt Det är ingen snack om saken.

Jag har ingen aning om det, men jag hoppas verkligen att Minecraft hägrar än. Det är bättre för barnen att vara kreaktiva.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Kolla på ett par ”officiella” gameplay-filmer, från vilket spel som helst, så kommer du se att majoriteten körs med gamepad för att vara mer smoothie.

Mjo. Har tyvärr gjort det Gillar inte att se när mänskliga karaktärer agerar som robotar, som i många fall knappt kan sikta och missar fienden totalt. Är därför allergisk mot sådana "gameplay trailers", inklusive när folk spelar något förstapersons-spel med en handkontroll. Om de dör, skyll er själva. Om autoaim är på, sluta fuska och spela som en äkta gamer

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Det officiella svaret var att de var rädda att folk skulle komma åt debugmenyer och liknande, men min gissning är att gameplay med mus ser betydligt ryckigare och sämre ut.

Möjligtvis på grund av att det skulle se ryckigare och sämre ut? Haha! Alltså. Seriöst... xD Löjligt i sådana fall.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Man fick spela med gamepad, och enbart gamepad. Ge mig mus och tangentbord så ska du få se på HS!

Har aldrig förstått varför alldeles för många utvecklare ska envisas med att inte tillåta tangentbord och datormus till förstapersons-spel i uppvisningar och demos, som i det här fallet. Kan någon förklara detta för mig, mer än att "tangentbord och datormus är bökigare att ta med" eller liknande?

Om anledningen är den som @duchovny säger, så får de väl öka säkerheten runt de som spelar.

Skrivet av Kleptoman:

Varför tycker folk att klippet var bra? Zoomar ju bara ut på olika objekt. Vad är imponerande med detta?

Det kallas för bland annat atmosfärisk scenario. Alla scener i trailern berättar en eller flera händelser, som i sig bygger upp en stämning. Själv älskade jag trailern, då den innehöll ett djup och något skräckinjagande. Jag blev tilltalad i alla fall.

Half-Life är en odödlig klassiker för min del. Spelar igenom det igen på Linux. Har tänkt spela igenom Quake sen också, inklusive Quake 2, men främst ettan.

Skrivet av xarl:

någon mer som hade problem med illamånde i bl2?

"bl2"? Hm. Borderline... 2? Har tv-serien fått en uppföljare? Eller menar du att Ariana Grande har gjort en till Bloodline-låt?

Observera att detta inlägg är ett hat/ironi-inlägg mot de som vägrar skriva fullständiga titlar på spel. Är så trött på det!

Som svar på xarls inlägg: nej. I tvåan kan man ställa in synfältet (FOV). Har dock problem med ettan, där man inte kan ställa in synfältet.

Skrivet av kLIMAX_:

WTF? 1.6 har varit död i nästan 10 år och detta är första gången på 4 år jag läser någon ens uttrycka sig något om det Som tidigare sa; the future is now, old man.

"1.6 har varit död i nästan 10 år". Ta reda på fakta innan du ens uttrycker dig. Bara för att spelet har varit dött för dig under nästan 10 år, så betyder det inte att andra går i samma skor som dig.

"the future is now". Säg det till de tusentals personer som spelar Counter-Strike 1.6 medan du läser det här inlägget.

"old man". Det är inte snällt att kalla ännu unga personer för gamlingar, bara för att de föredrar spel som har en föråldrad grafik. Jag finner grafiken charmig (min kärlek för Half-Life lever än) och på en del aspekter är originalet mycket bättre än vad Counter-Strike: Global Offensive är.

Skrivet av Mathiaaas:

Dags att sluta leva i en bubbla och gå vidare.

Jag är inte ensammen om att föredra Counter-Strike 1.6.

  • Steam

  • Spotify

  • Adobe Photoshop & Lightroom via Adobe Creative Cloud

  • VPN

  • XAMPP

  • GoodSync

  • GitHub Desktop

  • Firefox

Resten har jag i molnet (VS Code, Mozilla Thunderbird, Youtube-DLG, Telegram, HeidiSQL, Bitwarden, windows95, Mozilla FileZilla, OBS Studio, MPC-HC, VeraCrypt, CCleaner, TeamViewer, Lightscreen, med flera).

Skrivet av Mathiaaas:

Dags att sluta leva i en bubbla och gå vidare.

Vissa föredrar originalet. Men detta är off topic, så nu slutar jag.

Lite missvisande, måste jag säga. Trodde det gällde Counter-Strike 1.6 först, innan jag kikade i adressfältet, där det står "csgo" Såg nu att det även stod i titeln; "CS:GO". Hade kikat om det gällde det första Counter-Strike och inte det senaste.

No need to for me. Har "fått" båda spelen genom Humble Monthly Bundle. Vermintide 2 var ett av månadens spel för marsmånad i år, medan Conan Exiles var (vad jag minns) månadens spel för augustimånad förra året.

Spelet är en buggfest! Först startades spelet, men hängde sig vid splash screen-laddningen. Endast Esc fungerade. Efter många omstarter kom jag till slut till "Continue"-rutan. Gick inte att klicka på den - endast på "Quit". Nu kraschar spelet så fort jag startar det; skärmen blir svart och sen stängs skiten ner.

Om inte reperationen av filerna åtgärdar detta och en möjlig uppdatering (såg "Update game" i samma lista som "Repair"), så kommer jag att vänta i några månader -.- Så jävla typiskt EA!

Uppdatering: efter reperationen så försökte jag starta spelet (som är up-to-date, inklusive mina NVIDIA-drivrutiner) - exakt samma fel. Väntar i några månader...

De/han/hon spelar med en handkontroll och har därmed en taskig aim. Nä. Väntar hellre på när någon spelar med tangentbord och datormus. Ser nice ut hur som helst

Skrivet av Loxus:

Bra att du missar text som du t.o.m. citerar.

Woot? Snälla, förklara vad du menar.

Skrivet av Loxus:

Ja? Spellistan ser ju likadan ut, typ Bara lite andra färger.
EDIT: Fast det kanske bara är den kompakta listan som är samma...den är väl lite svårt att ändra på kanske 🤔

Hardly Ens bibliotek var väldigt fattig på innehåll för 14-12 år sedan, då det såg ut ungefär såhär:

Källa: http://forum.plyrics.com/read.php?2,613469,613473

Om man jämför biblioteksvyn från då med nu, så är det en rejäl skillnad.

Skrivet av Loxus:

Har väl sett liknande ut sen starten? Dvs 15 år ^^

Nope. Steam såg ut såhär under 2003 och några år framåt (nostalgi deluxe!!!):

Källa: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=359876...

Hittade även en konceptbild (eller riktig?) på den kommande designen:

Källor: https://www.reddit.com/r/Steam/comments/5rhzkc/steamu_leaked_... & https://twitter.com/SteamDB/status/826888948660191232

Fy helvete vad jag hatar (jo, faktiskt) när de pratar i mun på varann! Man vill ju höra vad den andra karaktären (i filmklippet, Drottning Kristina) säger, men det får man inte, för då börjar hon som kommenterar filmklippet och överröstar - med nästan samma volym!!