Inlägg av Birchoff

Inlägg som Birchoff har skrivit i forumet

Mycket prestige i den här tråden. Jag fick råspö i Daemons Souls till PS3an men klarade Bloodborne med massa svärande. Jag får inte en kick av att vinna som mäter upp till den nivå av irritation jag får när man kör om bossarna 3-20 ggr. Det är inte kul att vara sur över ett spel när man har två småbarn (dom var väll 1år och 3år på den tiden jag spelade ut Bloodborne) som inte förstår varför man är sur. Och jag har ingen lust att riskera att man blir lika sur igen, så CO-OP låter trevligare.

Skrivet av Dex:

...
Skojar lite här då det med största sannolikhet snart kommer dom stora spelen från Microsoft också, men än så länge har dom ju inte släppt någon större release fast dom har så många studios nu för tiden!

Men ja det lär ju komma sen dom köpta upp Zenimax framför allt så klart

Var så man sade om X-BOX One också, men nu känns det som dom i alla fall har lättare att genomföra det med alla studios dom köpt upp. Jag ägde aldrig nån XBone då det aldrig kom nåt dragplåster för mig samtidigt som PS4an hade massvis (varav Horizon är ett av mina favoritspel genom tiderna).

Skrivet av FejkFejksson:

Jag kan också slicka din armbåge

Jag gillar vart det här är på väg

MKBHD kommer nog bli glad över Cosmic Red

Skrivet av Gl4s:

Hej,
När fick du besked om att den skickats?

Igår

Jag hämtade min efter MediaMarkt-utlottningen idag!

Hämtade precis min! Måste först jobba klart och sen städa undan så man får plats med den dock...

Fick mail från MediaMarkt idag med om att det skickats och det är reggat i postnod-appen som nån tidigare sa

Skrivet av Sussi1984:

Hej! Fick också kod hos MM men när jag ska göra beställningen står det fiktivt pris 99.9000 typ och att priset ska ändras när jag kommer till kassan.

Någon som hade likadant & att priset blev rätt till slut?

Det står i mailet exakt hur man ska göra så innan köpet gjorts så kommer det riktiga priset stå ovanför slutför-knappen

YES YES YES! Jag fick en från MediaMarkt, så nu är den beställd.

Elgiganten kommer öppna upp för utlottning över måndag-tisdag nästa vecka och utlottningen kommer ske dagen efter på onsdagen, om jag inte hörde fel på streamen.

Skrivet av Veonz:

Mediamarkt har en utlottning för kundmedlemmar idag(22/4) för chansen att få köpa en PS5. Anmälan stänger 23:59. Det är PS5 med två handkontroller och skivspelare för 6789kr som gäller.

https://www.mediamarkt.se/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelClubHome

Tack! Jag och min sambo reggade sig för att dubbla våra chanser

Skrivet av renod:

"Säg ett datum!! vilket som helst! "

#bildtext

29e maj? *kvävs*

Skrivet av Petro:

Är det automagiskt som menas? Bland min familj, vänner och kollegor är det inte alls ett ovanligt uttryck

Samma här, jag lärde mig det när jag började jobba som utvecklare för ~11 år sen och används flitigt av typ alla utvecklare (plus fler såklart) jag stött på. Det känns lite mer nice att säga, rullar lite lättare på tungan.

Det där måste vara den roligaste gif jag sett på länge

Älskade spelet! Har själv kollat på gameplays på senare tid och vill verkligen ha en remake.

Det här är det tidigaste jag kommer på just nu som jag lirade på vår 386a. Så satans kul, men vågar inte prova idag.

EDIT: Jag såg precis att artikelns bild också var North & South

PS5...

Monster Energy Absolutely Zero

Master Chief har varit Master Chef för länge och gått upp hundra pannor sen han startade restaurang. Han trivs i sitt lugna (relativt) liv som kock men plötsligt stormar Covenanter in i foajén. "Shittos pommes frittos" tänker han - "Jag orkar inte ställa mig". Han kollar runt i köket efter hjälp men hans undersåtar är hemma och inga gäster pga covid. Han försöker ställa sig upp men ramlar av stolen som han suttit i sen han vaknade. Hans ben sov fortfarande. Han tänker snabbt och ser kylskåpet, "Jag behöver frukost" och glömde direkt bort inkräktarna. Han krälar sig fram som en smidig boa samtidigt som benen vaknar till liv så han kan ställa sig upp och öppna kylskåpet. Han tar tag i handtaget precis när ett ljud avslöjar att nån smyger utanför köksdörren. "Just fan", tänker han besviket. Han är för hungrig för att fightas så han öppnar kylskåpsdörren försiktigt och letar snabbt upp nåt med snabb energi. Han ser och rycker till sig en "Monster Energy Absolutely Zero" och sveper den snabbare än ett pistolskott lämnar pipan, snap! han förvandlas direkt till sitt forna jag på direkten och samtidigt smäller köksdörren upp och en Grunt skjuter hej vilt mot Master Chef. Chef är redan förbi och bakom Grunten, greppar tag i hand picka och smäller till honom så hårt i ryggen att han flyger in i ugnen på andra sidan köket "Supersnabbhet och superstyrka, vad va det i det jag drack egentligen". Bakom honom stormar flera Grunts mot honom samtidigt som Chef kollar på burken som han fortfarande håller i, "Zero sugar" (surprised pickachu face). Han duckar ifrån ett skott som ven mot honom samtidigt som han vänder sig och rusar mot dom andra Covenanterna. Allt känns som det går i slow motion så han gängar ner samtliga på under sekunden. Äntligen lugn och ro. Han tittar in i kameran, "Dags för en julskinksmacka med russinvört". YYYEAAAH *CSI Theme*

Demon's Souls till PS3. Har fortfarande kvar det och äger ingen PS5a än så kan inte testa remaken. Jag var inte beredd på hur svårt det skulle vara och jag kom knappt nånstans alls på första spelomgången. Hatade spelet, försökte ett år senare och klarade första världen/kapitlet/området eller vad det nu heter men sen tog det stopp för alltid för mig. Jag har klarat Bloodborne dock (knappt spelat nån Dark Souls) vilket var svårt, men där kom jag framåt stegvist i alla fall.