Inlägg av gike

Inlägg som gike har skrivit i forumet

Äntligen en patch som ger bättre prestanda just när ens dator är sönder och det enda man har är sin laptop. Varför måste jag alltid ha otur.

Ser att det finns många här inne som om 30-40 år kommer att sitta och klaga på hur nymodigheter fördärvar ungdomen. Att klamra sig fast vid ett 9 år gammalt operativsystem är för fan pinsamt.

Det finns inga quest givers pågrund av att spelet är ett snadbox spel där allt är spelarstyrt. Det är inte tänkt att ni ska spela det som ett vanligt MMO.
Anledningen att ni inte blir tillsagda vad ni ska göra är för att ni ska komma på det själv, som i den verkliga världen, tydligen är lite egna val för svårt för folk.

Skrivet av Girre:

Jag tänker då inte betala för att få testa en beta som kanske är kass! ohh nej!

Hur svårt ska det vara att fatta.

Skrivet av Trollafett:

Ni som testar betan, är 5/2 ett realistiskt datum? Har hört att de kommer släppa en buggfest eftersom de är pressade av CBC eller ngt i den stilen. Samma visa som med en uppsjö andra MMO m.a.o.
Och framför allt, är det kul?

Finns en hel del buggar fortfarande, men utvecklarna har redan patchat bort en hel del av buggarna. Inte mycket mer buggar än i andra betatester av MMO. Spelet är dock hittills tillräckligt bra för att man ska ha överseende med det.

Spelet är bra (jag är med i betan) och om man tycker grafiken ser ut som GTA3 måste man vara antingen blind eller ett troll.

För er som inte verkar förstå så är trailern enformig eftersom den bara visar up en sak dvs. partikeleffektern. Så då fanns det ingen mening med att byta vapen, i det riktiga spelet så kan jag garantera att det finns mer vapen än i trailern.

Anledningen till att 360 QL:n på Giantbomb såg bättre ut än PS3 demot kan bero antingen på att du inte har en HD TV eller att bilden är så liten på QL:n att du inte såg miljöerna ordentligt. Jag har nämligen hört att texturerna ska vara lika dåliga på båda.

Sprinta runt och attackera med kniv kunde man i FPS långt innan CoD. Skärp dig och förstå att CoD inte uppfann allt.

Skrivet av Grumbledock:
Skrivet av Drunken_monkey_boxer:

Roande hur du säger att konsolspelare är i princip idioter ur konsument synpunkt.

Nja, skillnaden är väl att konsolspelarna är smarta nog att inse att de får vad de betalar för. Hade de flesta PC-spelarna köpt spel så hade inte behovet funnits av att göra så många spel med konsolinriktning, att det sedan är "idiotiskt" att köpa saker man gillar, är din åsikt. Att sedan gnälla som små flickor på något utan att göra något, det är idiotiskt...

Skrivet av gike:

Haha, för handkontroll är ju såklart mycket mer avancerat än ett tangentbord. Kom med något bättre nästa gång.

Precis, ett tangentbord med design från sent 1900-tal är verkligen så avancerat. Bara mängden knappar gör det till ett överlägsen kontrollalternativ. Lägg sedan till en mus med 24-knappar och du blir spelandets gud... *facepalm*

Jämför med en kontroll som är ergonomiskt designad, och vars yttersta syfte är att erbjuda en bra kontroll när man spelar, inte skriver. Spelen är sedan utvecklade för den kontrollen, varje spak/knapp fyller sin funktion på ett bra sätt. Många spel får bättre kontroller på konsol, just därför du smidigare kommer åt knappar/spakar även i Action-rpg som sacred 2.

Att det sedan är så att alla får samma chans på konsol, och att inte den dyraste utrustningen ger bäst chans att vinna, är nog det som svider mest för pc-talibaner. Inte ens om man moddar kontrollen med "grymt" blått diodljus får man ett övertag. Inga 2000dpi, bara en 10-gradig skala där de flesta ändå kör på 3-5, hemskt. Om man inte kan bli bättre med ny/dyr hårdvara, varför då spela?

Att måste träna egna reflexer samt sin egen skicklighet istället, utan genvägar är ju hemskt. Kan dock påpeka att även jag har en "gamermus" med 2000dpi, tripplefire, grön lysdiod och andra "måste-ha funktioner". Problemet är väl bara att jag aldrig använder tripplefire, och inte kör med 2000dpi när jag spelar. Spelar nog för lite CS för att orka bry mig

Fast vad sa är inte att det är bättre kontroller och mer ergonomiskt med handkontroll, du sa att det är mer avancerat med handkontroll. Att först säga en sak och sedan svara på en annan är aldrig bra för att få folk att ta det du skriver seriöst.

Skrivet av Grumbledock:

PC-spelare sitter bara och gnäller om hur hemskt det är med multiformat, låter som ett gäng avundsjuka småpojkar som inte klarar av att spela med handkontroll, suck.

Haha, för handkontroll är ju såklart mycket mer avancerat än ett tangentbord. Kom med något bättre nästa gång.

Problemet är ju att man inte vet hur mycket PC spel som faktiskt säljs eftersom undersökningarna aldrig räknar med t.ex. steam och direkt2drive. Det gör ju att hälften av allt som säljs till PC faller bort när de ska vad som säljer bäst.

Skrivet av Kapten_burk:

25 Kills - Tactical Nuke tro inte det..... tänk bara att Nuka halva mapen

Du kommer att nuka hela kartan. Alla dör.

Skrivet av lvitriol:

Misstänker CoD fanboys jag menar varför är inte MW2 drabbat av detta.

Kanske för att MW2 sa att de aldrig skulle ha en beta.

Förvånande att så få har hört talas om de tidigare spelen i den här serien.

King of the hill lägen är alltid kul.

Skrivet av Hockey Stick:

Fast HUD:en borde ändå vara justerbar. Eftersom det är ett spel så borde det finnas vissa kompensationer. Som t.ex rate-of-fire och antal magasin. I verkligheten kan jag vrida på huvudet för att kolla sånt, men inte i spel.

Exakt. Vissa saker gör spelet mer orealistiskt när man tar bort, sånt man kan se på riktigt men inte i spel.

Den mest kompletta hittills var nog det löjligast jag hört. Resa har dem kunnat förut, det är säkert rese expansionen till Sims 2 i ny tappning.

Jag tror inte att det kommer att ta över men programmet kan vara bra som komplement.

Att kunna använda program som t.ex photoshop är nog det jag skulle använda det till mest, eftersom responstiden inte spelar lika mycket roll då.

Ser bättre ut än OnLive i alla fall, mycket bättre.

äntligen gör de något åt problemet.

bra fighting spel ska spelas med arcadkontoll