Inlägg av Tonysunshine

Inlägg som Tonysunshine har skrivit i forumet

det är ganska roligt till switch, lätt att få frags då det nog bara är små kids och newbs som lirar! haha

<3

Tycker du som skrev recensionen verkar överdriva. Ska spela det tänkte jag. tack ändå!

det är sig likt dock

jag spelar på steam(pc) mitt steam user name är "Vita" .. ok testar att lägga till dig forcer85

hade varit sjukt nice om det kommit snart!

tack

okej tack! perfekt! tråkigt du ej spelar mer. jag gillar spelet dock. har spelat mååånga online spel men Destiny e lite ny mark för mig. tack igen

Destiny 2

Tja! Någon som spelar aktivt? Söker folk o spela med. Är ganska ny men kan aima någerlunda bra.

Har iof inte testat med RT. Väntar på att det ska komma 6800xt kort till butikerna. Samt ps5. Men kan köra allt på max i CP med mitt 5700xt. Dock stör jag mig mer på buggarna i CP när jag vet att dom gör allt för att fixa till spelet. Har snart en hel bok med SS av buggar.

1an är ju så jäkla bra spel

Fast då är shadow of tomb raider ännu vassare i grafiken. Här är en bild ingame från Rise of the Tomb Raider--https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?i... ... Grafiken i CP är jäkligt bra den med. Men den slåss med många andra titlar

CP2077 vs RE 3 samt Tomb Raider: Rise of the Tomb Raider

CP2077 ..Cp Tomb Raider .. TR RE3 .. RE3 ... Tycker inte CP2077 är snyggare än dom två spel jag listade. Och känslan i RE3 o TR är tusen gånger bättre än CP2077. Är det fler än jag som inte får feelings för CP2077?

Peace out

tyvärr!

Jag vill verkligen att jag ska tycka cyberpunk är riktigt grymt spel, men nää... efter många timmars spelande, ihopp om att hitta känslan för spelet. Spel som RE2 o 3, ff7 remake, samt dom två senaste Tomb Raider spelen. Är Spel som för mig verkligen levererar allt jag behöver för att känna känslan. Men inte CP

Bra tanke!

Jag tror inte dom har tänkt till innan dom släppte det till ps4/xbox. Tror verkligen inte att dom försökt lura folk. Blir lite sne på advokaten som försöker glänsa lite. Förstår att folk är arga.

Hej! Bra skrivet! Har själv samma ratt och du är mitt i prick med "- Sömmen i lädret vid tummarna" Haha! Jag har förhårdnader vid tummarna pga av det.

Skrivet av jbx:

Fick 3/10 av GR, men jag gillar alla tidigare Dirt så kommer köpa de direkt till Ps5 Day One.
Vad spelar du på?

Jag kör på PC. intel9900k amd5700xt. Det är dock låst till 60FPS på pc? Men ligger runt 55-60fps med max settings. Kommer Dirt5 vara med ray tracing på PS5?

DIRT 5

Kört Dirt 5 Hela natten! Sjukt roligt spel. Någon mer än jag som gillar det? Dock går det ej att köra med ratt o pedaler ... fast dom ska släppa en patch i slutet av månaden som fixar det. Hoppas på höga poäng i recensionen som jag hoppas kommer

Säger vi!

tack för recensionen! trodde inte det skulle bli någon =D ... rättvist betyg gav ni med! har ej spelat multiplayer än. men singelplayer är en 3a helt klart!

var är FZs Recension? tycker det är många spel som ni missar!