Inlägg av anon3057

Inlägg som anon3057 har skrivit i forumet

Jag säger bara att jag tycker du borde följa de andras råd. Ta det lugnt i spelet och stressa dig inte fram.
Och det är som du säger, detta är ett spel som jag tycker att man ska spela med flera, men man kan även klara sig själv hela vägen.
De är fruktansvärt enkelt att skaffa vänner som man kan prata med och jag har då haft turen med att de hjälpte mig under den tiden som jag var ny.
Lycka till i spelet

Jag minns inte exakt vilken level jag hade men tror det var 25-29
och hade spelat i 200 h. Innan min älskade far tog bort det. Funderar på att börja igen. Men är lite osäker.

Jadu jag har då testat på ungefär alla classer men jag gillar Mage underbart mycket. Man kan ju inte göra någonting annat än gilla dom. ;P

Skrivet av IceMan:

chokland - precis, om man tar en sån sida som tex fragbite, så ligger FZ`s folk igenomsnit 10-20år äldre. (om man tar bort CS forumet )
FZ - av mogna, för mogna (+vi som yrar runt i cyper rymden)

Det låter ju underbart. hihi Det är faktiskt riktigt sant som du säger. men men

Jag tror faktiskt det kan bero på att de flesta killar på FZ inte är så pass omogna och håller på så. Men det kanske bara är en tycke sak från min sida. hihi

Ska väl lägga ut någon bild jag också snart. Känner sig ju nästan mobbad. hihi inga tjejer.

Jag kommer då i alla fall in sörja över att vi har fått alliansen som regering i Sverige. Tycker vi behöver någonting nytt. Man hoppas verkligen dom inte sumpar detta det första dom gör nu bara.

Okej. Ska kolla på det då. Lika bra man kollar på det när man fått spelet också, letar fortfarande. Ska se om jag hittar det nästa gång jag ska iväg till ett lite större ställe än detta.

Jag fattar inte hur folk kan säga att en hobby kan vara slöseri med pengar. Dom som tycker om is-hockey lägger väldigt många tusen bara för att då åka runt och spela på isen (detta tycker dom är roligt). Personer som gillar att rida lägger ner en hel del pengar på att hålla på med det, jag kan ju inte precis säga att hästar är den billigaste hobbyn. Men det är ju fortfarande inte slöseri med pengar för det.

Okej. Då vet jag. Då behöver jag i alla fall inte oroa mig utifall jag har gjort någonting fel.

Tyvärr så vet jag inte vad du ska göra nu för att få tillbaka dina saker. Men jag skulle nog göra så att man gör klart questerna innan man gör det shrinet, på det viset kan du bland annat lägga ifrån dig sakerna och då blir du heller inte av med dom.

Förlåt, mitt ordval blev inte som jag hade tänkt mig. Ska kanske ändra om orden lite då. Är det någon speciell ordning man måste göra dom andra shrine questen? (hoppas att jag skrivit rätt denna gång då så man förstår vad jag skriver )

Jaha? Så man kan inte alltså göra vilken man vill i ingen speciell ordning. Eller? Vilken är det som är sist då?

Själv blev man då bara för förtjust när min pojkvän visade mig spelet. Sedan dessa har jag spelat en hel del, du kan ju alltid fråga honom om saken.

Okej. Det som låter mest intressant är nog Umbra, men jag vet inte riktigt om det andra. Ska väl göra questen till dom där shrinen och sedan se vad som är värt att behålla och inte.

Vad jag vet är då i alla fall huset i Skingrad det dyraste. Och som det låter är det i Imperial City det billigaste.
Vad jag kommer ihåg tror jag att förutom anvil, så är nog chorrol, skingrad och cheydinhal dom dyraste. I alla fall vad jag kommer ihåg.

Har fått några utav shrine sakerna men jag har varken hittat alla shrinen eller gjort alla dom questen. Är det någonting väldigt speciellt som man verkligen vill ha förutom skeleton key?

Skrivet av Jinx:

någon som minns var han hade sitt gömställe? minns inte var det där ihåliga trädet var

Du kan hitta det ihåliga trädet vid fort farragut (ursäkta stavning). Om du inte vet var det ligger går följer du bara vägen som går mot bergen från cheydinhal. Då kommer du tillslut till fortet där du både hittar shadowmere och det ihåliga trädet. Du får nog gå runt lite och titta där, men jag tror du ser skillnaden på träden, tror du vet vilket träd du ska gå in i.

Skrivet av Burglar:

Att levla är verkligen inget att sträva efter i Oblivion har jag surt fått erfara. Till skillnad från Morrowind där det faktiskt gick att stöta på en fiende som var svår även när man kommit upp i level. Jag är level 34 i Oblivion och det är urtrist att lira, då jag inte möter något som helst grymt motstånd längre. Visst jag kan ju alltid slänga min rustning och slåss med händerna, men det är ju inte speciellt lajbans

Något som jag testade efter att ha spelat ett bra tag. Är uppe i level 49 nu. Testade en mod som gjorde att tjuvarna inte hade glass armour när man kanske var ute och red i skogen. Modden funkade gallant och man känner redan att man har någonting att göra eftersom man kan inte bara gå ut i skogen och leta efter en tjuv eller någonting liknande, döda dom och sedan ta deras glass armour. För mig blev det bättre i alla fall, då får man verkligen leta efter saker som man vill ha.

Finns det flera bra moddar än dom som redan ligger framme i forumet? Skulle gärna velat hitta lite fler mods som gör att spelet blir roligare.
En sak som jag hade gärnat velat försöka det är att få en enhörning, men den modden jag testade förut ville verkligen inte fungera. Försökte i omgångar men ingenting hände. :/ Någon som kanske kan förklarar detta för mig?