Inlägg av Troll1

Inlägg som Troll1 har skrivit i forumet

Idag är det bara PC och PS. Köper varenda ny Nintendokonsol och spelar Zelda/Mario och sen säljer jag det igen. Xbox har jag hittils inte känt något behov av. Har kört dator och en konsol sedan 8-bitars.

Elgiganten har slutat skicka meddelanden till mig där de flyttar fram leveransdatumet. Det senaste budet var 20 oktober. Tror dom har gett upp

Också sorgligt vad många scalpers det är på tradera. Hur ser det ut hos återförsäljarna egentligen, har personalen förtur?

Nöjen är viktiga, både ur ett individuellt och ett samhälleligt perspektiv!

Gillade verkligen hans bioshock, så håller tummarna!

Om jag inte haft en gaming pc skulle jag valt XSX framför PS5 den här generationen.

Samtida spel jag blivit helt uppslukad av:
FFVII remake.
Bloodborne.
The last of us 2.
World of warcraft.
Path of exile.

PS4-kontrollen till allt. Trådlös med den officiella dongeln. Plug and play för steam. Wowmapper funkar bra. DS4 windows för spel utan stöd.

Finns säkert bättre, men det är bekvämt att använda samma på PC och konsol. Provade faktiskt en Elite V2, som är en jättefin dosa, men bytte tillbaka.

Skrivet av Godhead:

Har du någon specifik butik du köper/säljer begagnat eller är det Blocket som gäller ? Körde själv Gamestop genom alla år tills dom la ner butikerna för några månader sen

Oj, det här svaret missade jag -.- Tradera använder jag, funkar bra!

Jag tror en del kommer bli besvikna på att inte alla spel rullar i 4k60, helt enkelt eftersom utvecklarna prioriterar annat.

All min övertid är gratis så det här lät ju som en bra deal.

Har aldrig ägt ett amd-kort, men det kanske är dags att överväga ett. Min 3080 beställning på elgiganten verkar ju komma tidigast i januari, så att avbryta den känns inte direkt som ett stort steg.

Bara 6 år kvar då

Alltså, att 3090 underpresterar för gaming och bristande tillgång lägger ju lite av en våt filt över min hype i alla fall. Ser ju ut som man får vänta till januari för 3080.

Frågan är ju när xbox gamepass kommer till playstation. Massiv installationsbas utan att behöva sälja hårdvara till förlust. I linje med dera motto att ta spel till alla skärmar oavsett plattform. Kriget mot Apple, för att få sälja sin prenumerationstjänst där och runda plattformens egen butik visar väl att det inte är omöjligt scenario.

Skrivet av Kavakava83:

Trolle såklart.

Nja. Eftersom jag alltid har en gamingPC vid sidan av konsolen finns det fortfarande ingen anledning att köpa xbox. Gamepass däremot kanske blir rlevant framöver.

Omfg.

Även om jag är Sonylägret så tänker jag att microsoft är en bättre ägare än Zenimax.

2020 fortsätter vara ett skitår... Önskar jag hade vetat att de skulle släppa förbokningen.

Satan vilket antiklimax det blev igår:)

Körde aldrig originalet, men det här kanske kan bli nåt.

Skrivet av Earthscum:

Det här ser inte ens ut som Final Fantasy längre.

Exakt. Väntar hellre på FFVII remake del 2.