Inlägg av baxtex

Inlägg som baxtex har skrivit i forumet

Aldrig i livet lol.

Ja så blir det titt som tätt med småbarn. Svindrygt är det.

Skrivet av Håkan:

Aldrig köpt ett season pass i hela mitt liv, enda DLC jag köpt var nog till Cuphead. Jag vill ju tro att hela spelet medföljer till en början och inte att man blir tvungen att köpa 5 DLCs varje halvår med ett par nya uppdrag och skins i varje.

Samma här, aldrig köpt season, battle eller kiss pass heller.

Fattar inte hur folk har råd? När jag var liten kunde jag köpa ett spel om året.

Detta är väl bara "dlc på skivan" igen? Bedrövligt. Som vanligt gäller att rösta med plånboken.

Jag samlade tappert där kring 360 tiden när man var 12 år gammal. Sen hoppade jag till PC och insåg vilket slöseri med tid achivements är. Har inte brytt mig sen dess.

Härligt, missade förra gången!

Vet inte, aldrig testat.

Skrivet av PontusT:

Flertalet utvecklare från Westwood såg ju detta som en omöjlighet och sa upp sig, och skapade sedan en egen studio. De har gjort spel som Grey goo t,ex

Grey Goo var helt ok.

Skrivet av QuenchedAnger:

Är inte strategi genren död? Svår att sälja skins å hjältar där..

Dota etc tog väl över. Sen finns det väl en hel F2P RTS på mobiler.

Skrivet av brewitz:

Med tanke på att Nintendospel på 90talet kostade 8-900kr så har ju priset stått still men kvalitén gått upp. Men med tålamod så kan du köpa spelen för runt halva priset 6 mån efter release.

Dock har ju annat gått upp så man får prioritera. Tyckte jag såg SW outlaws på epic games för 1300kr? Vad är det för fantasi?

Skrivet av Majoren:

Jag har stannat av sedan länge jag, blir konstant omkörd och är rädd både för att köra snabbt och för sånt som är nytt.

Tycker ändå inte man gör nån nytta av all denna värld man har tillgänglig vid fingrarna, kan ju iofs. vara bara jag, haha. Tycker nog faktiskt det var bättre när det var lite svårare att ta reda på saker, när saker och ting var lite höjt i dunkel och inte bara ett svep bort på mobiltelefonen. Bara en sån sak som att hamna vilse och tillförlita sig på gamla hederliga landmärken och kartor istället för att bara hala upp telefonen med google maps, det fanns en spänning och tjusning i gamla enklare tider.

Tror också vi blir lite dummare och tafattare av all denna enkelhet i vardagen som inte minst vår digitala hjälp-hjärna mobiltelefonen förorsakar oss. Märkte det när jag övningskörde nyligen för ny behörighet, klarade inte längre av att orientera mig efter anvisningsskyltar för jag är så van vid att GPS ger instruktioner om vart jag ska hela tiden.

Ja mitt lokalsinne är helt förstört.

Skrivet av piddau:

Jag saknar nog inte internet som det var förr. Extremt dåliga websidor och erfarenheter generellt. Forum osv var jag aldrig särskillt aktiv på. Minns att jag försökte komma in på FZ eller fragzones IRC kanal och blev hånad så pass att jag lämnade direkt igen. Discord känns som en direkt uppgradering på gamla IRC.

Det är lättare och smidigare idag att hitta all typ av information som finns. Hade den informationen funnits när jag var barn och började lära mig programmera så hade jag varit en mycket mer kompetent utvecklare än jag är idag.

Det finns så klart dåliga sidor med dagens internet också. AI, influencers och informationsöverflöde med mera, men jag tänker att fördelarna överväger nackdelarna.

Ja vem minns inte tiden utan adblockers, sidor med 100 neladdningsknappar så man fick chansa, 500 toolbars i IE, flash, axtive X plugins och all skit. 👊

Men jag minns också blipp.se robot wars, SVT hundparken, fuska.nu, bilddagboken och givetvis Lunarstorm.

Det var en annan tid, på gott och ont. Idag är ju t ex youtube en fantastisk resurs till precis allt. Mecka bilar, lära sig om kvantfysik eller ett nytt verktyg på jobbet.

Älskade remaken! Klarade den förra veckan.. 😃 Dock bara spelat SS2, ej ettan tidigare.

Känns som spelet fått lite dålig support, ej patchat sedan förra sommaren. Var några småbuggar jag störde mig på. Intressant med nytt slut, tyckte också det var det sämsta med spelet.

Skrivet av Sarato:

Visst finns det. Folk sa samma sak om Single Player-RPG:n och där har Baldurs Gate 3 bevisat motsatsen.

Ja men det är nog ner effektivt att kränga skinz till småpojkar.

Jag själv älskar gamla SP spel. Nu senast System Shock remaken var fantastisk.

Finns inga pengar jämfört med MP?

Songs of Conquest ligger på 10 euro denna helgen!

Vill också ha mer Gears! Femman var fenomenalt!

Såg framemot Industria ett bra tag men var sedan lite besviken när jag köpte det. Det var väldigt rough om man säger så. Hoppas detta kan bli bättre!

Nån kommentarer om alla mikrotransanktioner med fast travel etc? Nya höjder av girighet verkligen. Blir inget köp, stödjer inte sånt.

Edit, såg att det kommenterats redan. Nåväl, slutsatsen blir att inte förhandsboka någonting, som vanligt.