Inlägg av R.Persson

Inlägg som R.Persson har skrivit i forumet

Måste säga att det är väldigt provokativt då The Crew Motorfest finns till salu för 739kr i Ubisoft Store. Det lär ske samma sak med det spelet framöver. Väldigt besviken på Ubisoft att de inte gör det möjligt att spela offline, lokalt eller genom att hosta egna servrar.

Skrivet av Baronova:

Jag tror att det enda jag verkligen önskar och hoppas på inför sexan är att körkänslan påminner om fyran.
Tyckte om att det gick långsammare, bilarna hade mycket mer tyngd, och man kunde lätt rulla över om man svängde för skarpt för snabbt.

Word!

Grymt spel!

Det var riktigt kul Samarbetet fungerade för det mesta bra. Däremot hade jag önskat mer vapenalternativ och sikten, t.ex mörkersikte när det är mörkt. Men det kanske kommer, är ju trots allt fortfarande en Alpha

Lite nytänk hade inte skadat!

Vore skönt att slippa alla mystiska varelser, magiker och trollkonster. Ett MMORPG i nutid i grafisk godkänd kvalité hade väckt min nyfikenhet

Skrivet av papaz1:

Däremot att de ger ut ett nytt spel varje år där alla spelare likt flock får följer efter herden gör mig vansinnig och fått mig att sluta spela helt båda dessa spel.

Jag saknar samarbetstänket som fanns kring BF2 och som jag anser gjorde det så populärt. Hade man förbättrat förutsättningarna för samarbete hade det säkerligen blivit en hit!

Buggen med att ljudet försvann eller hackade har jag inte upplevt efter patchen. Tyvärr krashade dock spelet även efter uppdateringen.

Ska bli intressant att se om de skapar bättre variation framöver. Har t.ex hittat identiska växter på olika planeter som systemet uppger har olika namn och är nyupptäckta fastän jag stött på samma växt flera gånger tidigare.

Skrivet av kanshira:

"universe sized sandbox" lol. kanske hello games skulle ta och lyssna på en föreläsning om universum så hade de kanske varit lite mer förtegna om sådanna uttalanden. en spelare som kom över spelet tidigt flög till "mitten" av universum på 30 timmar. nog för att spelet är stort och kan slumpgenerera fram alla möjliga kombinationer men kom igen. plz.

Det skulle patchas bort till releasen vad jag hört. Dessutom var det kanske en demoversion som spelades då.

Härligt!

"Next up we’re adding the ability to build bases and own giant space freighters"

http://www.no-mans-sky.com/2016/08/update-1-03/

Rubriken fick mig att bli aningen irriterad. Som framkommit är vi inte säkra på vilken version som spelats. Såg någonstans att det inne i testarens spelfodral stod det gamla release-datumet. Kan mycket väl även vara en demo-version.

Oavsett så förutsätter jag att uppenbara buggar och instabilitetsproblem fixas i en 1-day patch, i det fall de fanns i den versionen som gick guld.

Förstår att Battlefield-seriens utveckling väcker känslor.

Det som i allra högsta grad bidrog till realismen var samarbetet. Jag upplever att det många gånger fungerade mycket bra i BF2 (men kunde fungerat bättre). En del av detta beror på färre spellägen. Conquest handlade om att alla, i grupper, skulle sträva mot att erövra flaggorna.

I de senaste Battlefield-spelen belönar man ensamma spelare. Man får poänģ för x antal olika beteenden som egentligen bara tillför spelaren något, inte laget.

Struntade man i att göra något alls i BF2, landade man på 0 poäng.

Det perfekta Battlefield för mig är ett spel som uppmuntrar samarbete, delar ut poäng för sådant som tillför laget värde och som fokuserar på realistiska objektiv (såsom att inta ett område snarare än att springa efter en person som bär på en bomb.)

Det är realism för mig.

Alltså, spellägena har raserat en hel del och dessutom delat upp spelarskaran.

Se oss spela 25 minuter alpha-version av Battlefield 1

Tyvärr så är jag inte imponerad. Känns som att Battlefield gått mer och mer mot en arkadliknande upplevelse istället för den samarbetsmotor och autentiska känslan man fick av pre-bf3.

Sorgligt :'(

Ja, de små kartorna gjorde att jag slutade spela SimCity. En stor besvikelse. Då är CIties: Skylines mycket bättre.

Är skeptisk. Kul med WW1 men känns som att Battlefield franchisen gått mer mot arkad än realism.

"Rolig spelmekanik går före historisk autenticitet" visar t.ex på just detta.

Dessutom får jag en känsla av de bilder man ser på karaktärerna att det inte känns något vidare WW1. Känns mer som en blandning mellan Assassins Creed och Hunger Games.

Nutid. Mellanöstern.

Jag tycker ni borde köpa upp dem!

Riktigt roligt spel! Bra stöd från utvecklarna. Köpte "Name in the game tier".

Någon som vet om man kan ha monetization aktiverat inom ramen för PS4 streaming?

Skrivet av tricky:

Får hoppas det kommer någon bundle-version också så kan man övertyga polarn. Vi var ju rätt luttrade och bittra efter sims.

Ska ärligt säga att jag piratade Skylines när det kom men efter att ha spelat det tre dagar så köpte jag spelet. Precis som med The Witcher 3, finns det inget demo köper jag inte grisen i säcken, är spelet bra så köper jag givetvis det i efterhand

Gjorde precis som du. Tankade Skylines och blev mäkta imponerad. Blev ett köp kort därefter. Kommer även köpa expansionen.

Man var ju på sin vakt efter att tyvärr ha köpt Sim City när det släpptes.

Word!