Artiklar av Redaktör

0

Map Pack till CS:S

0

Rapport från QuakeCon 2004

FZ:s frilansade korrespondent Aware Mustafa fanns på plats i Texas, USA när den årliga spelmässan QuakeCon 2004 gick av stapeln. Läs hans berättelse från platsen och hans intervju med id Softwares alldeles egna Fred Nilsson.

0

BF1942-SM avslutas

0

Unreal 2 expanderar

0

UT2004 till Mac

0

Broken Sword: The Sleeping Dragon

George Stobbart kraschlandar med ett flyg i Kongo och får se sin kontaktperson mördas. I Paris går en mystisk kvinna utklädd som Nico Collard och mördar Nicos källa till den toppnyhet hon skulle få. George tar upp jakten för att slippa det tråkiga skrivbordsgörat i juristyrket. För journalisten Nico har det blivit personligt. Snart inser de att det finns ett samband mellan de båda morden.

0

Horizons förkollas

0

Vietcong patchas

0

Harry Potter: Världsmästerskapen i Quidditch

Harry Potter är väl numera ett välkänt namn för alla, och många har säkert inte undgått att läsa en bok eller två, se någon av filmerna, hänga upp en affisch på väggen, sova i ett Harry Potter-lakan ... Att det även släpps en mängd datorspel i Harry Potters namn känns väl inte som någon överraskning, men att just den så kallade "sporten" Quidditch skulle bli ett eget spel var ändå ganska otippat. Denna sport, som i böckerna saknar allt vad sportslig spänning och publikfrieri heter, kan väl ändå inte fungera i den verklighet som vi kallar för datorspel?