Inlägg av ebackman2

Inlägg som ebackman2 har skrivit i forumet

Spelat upp en fire wizard till 20. Gillar spelet och kommer spela mycket framöver.

När det kommer till spells är jag inte jätteimponerad änsålänge... 90% av alla spells är samma som finns i D3 och dessa är mindre customizable än d3-versionerna?

Hoppas det blir bättre med legendary-kombinationer i endgame.

Är det bara jag som har hackiga animationer på skeleton enemies (ps5) ?

Jag är programmerare, ca 5år i yrket. Arbetar med inbyggda system, samma inriktning gick jag på högskolan. Sitter med ARM 32bitars processorer, mest low/mid-rangekort. utvecklar för det mesta i C. C++, python händer att jag stöter på ibland när man ska göra diverse tools.

Just lågnivåprogrammering hade jag ingen kontakt med innan högskoleutbildningen. Höll på lite med webbutveckling, javascript och liknande under högstadie/gymnasietiden.

Just hobbyprogrammering blir det ganska lite av. Har några projekt i pipen, men det tar emot att lägga tid på programmering efter man suttit 8h och eventuell pendling på det. Eller under någon av sina få helt fria dagar.

Angående att man borde hålla sig borta/höga krav/förväntas arbeta på fritiden eller att vara ett geni så håller jag inte med. (Visst, det kan vara monotont och tråkigt, men det blir i slutändan vad man gör det till. Man kan gräva ner sig i många olika delar av programmering.) Kan man ta sig igenom en högskoleutbildning, är intresserad och vill lära sig/verkligen försöker lära sig så kommer polletten tillslut att trilla ner och programmering blir som vilket annat arbete som helst.

Skrivet av conthox:

Hela denna historien är underhållande.

"Pc-versionen ser markant bättre ut än konsolversionerna"

Ja det är ju precis en av flera av anledningarna till att man köper en dator - för att kunna få bättre grafik. Hur tänkte dom där? Då kan ju alla som har sagt "konsolspelen håller inte alls tillbaka PC-spelen" gå och dra något gammalt över sig, då det är så det har varit och nu när det inte är så kommer konsolspelarna och gnäller.

"och det finns dessutom gott om uppgifter om frekventa krascher på konsol."

- "det är så mycket lättare att utveckla mot konsol, det är bara 1 hårdvara."
- "spel på konsol krashar aldrig och behöver inga day 1 patchar"
- "konsolspel bara fungerar, det är bara att sätta i skivan och spela".
- etc etc

Vem bryr sig om det fungerar bra på PC? Har man sålt ett spel för fullpris till en konsol ska det fungera på konsolen, punkt slut.
Vidrig PCMR-attityd.

Fick min under dagen från EG, äntligen... Avbokade min andra enhet på inet, väldigt långt fram i kön.

Skrivet av långburk112:

Nån som hört nåt från EG? De gick ut på sin instagram och sa att de inte vet när de kommer få in PS5 igen och att Sonys tweet om fler PS5or innan jul bara gäller USA. Men det kan väl knappast gälla oss som sitter med en bokning med leverans 7/12? Eller?

känns ju konstigt att "lova ut" såpass många förbokningar på så specifika datum om man inte har någon som helst idé om när det skulle komma in.

Eftersom de var ganska strikta med att inte lova ut mer än de hade första släppet..?

citat sweclockers:
"
Chattade precis med Elgiganten. Och vi som redan har hunnit lägga våra orderar kommer att få dom den 7 december.

Det inlägget gäller nya beställningar
"

Skrivet av Ledkung:

Undrar hur många ps5 Inet får in i veckan som kommer. Ligger riktig nära fick ett mail att jg skulle få. Men sedan ändrade dom till okänt datum men pratade med dom jag kan ha tur att få denna vecka. Glömde dock fråga hur många dom får in står ju på webhallens sida att dom ska få in 50+. Ja bara jag får mitt till juledigheten är jag nöjd.

har de ens sagt när nästa batch kommer in?

Frågan är ju om uplay+ kommer att fungera över alla enheter, eller förväntar dem sig att man köper spelen ett par gånger för att använda funktionaliteten...

Skrivet av anon_79617:

Ser ju inte helt tråkigt ut och burken orkar med 1440p i 60fps tydligen, så gött.
Ska försöka hålla mig och inte köpa direkt på release även om jag behöver nåt att hålla mig sysselsatt med till 19 nov.
Känns lite surt att betala fullpris för samma gamla ubisoft open world formel år efter år, trots att jag har kul.

Som alternativ finns ju uplay+. Känns ganska värt nu när det släpps Valhalla, watchdogs, gods and monsters under kommande månaderna.

Skrivet av TooAngryToDie:

Bokade ett PS5 (optisk läsare) i mitten av juni hos Inet. Det blir ingen konsol för egen del till releasedagen Någon annan som har bokat där omkring samma tid och fått vidare info?

Maj här också. Har sett någon med cd-läsare som tydligen skulle få till release vid mars-bokning någongång. Hoppas det stämmer, då ligger man nog inte helt risigt till. Hittar inte källan dock.

Skrivet av EYEtriforce:

Har dom bekräftat att du inte får någon ? oktober är ju galet tidigt

Det verkar som att de fick in färre digitala enheter. Hade han valt med skivläsare hade han troligt fått en.

inet, med cdläsare. 2020-05-18.

Ingen konsol till launch.

Läste att någon från inet skulle få sin till launch som hade beställt 2020-01 om jag inte minns fel. Så jag kanske får leverans 2 om jag har tur.

Skrivet av whoo:

Fick ett mail från Inet under dagen där dom bekräftar att jag tilldelas en enhet på lansering, så jag var uppenbarligen fel ute med att ÅF inte skulle våga göra sådana löften.

Bokade 2020-03-10.

Vilken typ av enhet?

Själv fick jag ingen tilldelning. skivläsare bokad mitten av maj-2020.

citat från sweclockers:

"Vad f***n, bokade min på Inet 4e jan och ingen tilldelning."

Skrivet av jk78ki:

Vet någon om priserna på spelen är officiellt satta än? 800kr för ett spel är ju fullständigt vansinne.

Det lär inte ändras. Tror det konverterar mycket folk till patient gamers.

Skrivet av Andreas88:

Jag reagerade också på detta. Media Markt och Netonnet har lagt 6000 kr i pris, hur går det ihop? Komplett har 6500 kr. Antar att man kan vänta lite till..?

Komplett lägger alltid* (inte alltid, men har reagerat på det) på en premium på nya eftertraktade produkter. Kommer ihåg när amd ryzen släpptes, då låg komplett av någon anledning 3-400kr över alla andra.

Skrivet av gorbatjov:

Citerar Playstation-bossen Jim Ryan ang. Horizon 2 och Miles Morales:
"built from the ground up to take advantage of the PS5 feature set".

Låter bra iaf.

Tydligen ska även 99% av alla ps4-spel fungera på ps5 till launch.

Trots det blir spelen tillgängliga på ps4... Lät det inte tidigare att det endast skulle vara på ps5 pga att världarna inte var möjliga att skapa på tidigare konsolversioner? Nu sitter dem endå och begränsar utvecklarna med 7år gammal hårdvara. Hyckleri.

Skrivet av Lolflakes:

Å andra sidan så har spel kostat ungefär samma i 20 år nu. Går inte klaga på priserna där

Och hur många gånger fler spelare att sälja sina spel till, nu vs för 20 år sedan? (+att de kan mjölka folk på pengar i spelen på ett helt annat sätt.).
Kan företagen sitta och slänga ut bonusar hit och dit på 100M+ till sina chefer så överlever de nog gott och väl på 60dollar-spelen inkl mikrotransaktionerna.

Spelpriserna var ju en aning höga... 80EUR. suck... Inte konstigt att de kan ge bort konsolerna.

Skrivet av Hordaland:

Är ni två samma person?

Rätt låg nivå att gå till attack på hans särskrivningar eller brist på förståelse. mupp

Skrivet av kebbe:

Epic är ungefär lika ärliga som eBay-försäljare som flyttar över hela varupriset på fraktkostnaden. Tror inte vi hade sett lika många förlåtande kommentarer om det var EA som agerade såhär på Origin.

Synd bara att det är CDPR som sätter priset på sitt eget spel. Suck.

Skrivet av Jaxalot:

Jag hoppas verkligen på en mindre arkadisk combat med inga damage siffror och mindre swordsponging.

Det fanns väldigt mycket man kunde göra för att ta bort en del av irritationsmomenten i odyssey. Typ: Handhållande pilar exakt var du ska gå, vibration om man närmar sig målet, healthbars, dmg siffror osv.