Inlägg av anon318277

Inlägg som anon318277 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Vercadi:

Man tackar för kommunikationen vilket saknas hos 99% spelutvecklare.

Men å andra sidan har ju inte dom flesta utveklare samma problem när dom skall släppa beta test till PC. inte ens Titanfall 1 verkade ha det problemet. så varför ens komma fram med denna ursäkt nu?

Skrivet av altair4:

Vilken kylare är det på den?

Standard fläkt system inget märkvärdigt.

Skrivet av cybo:

900:- glädje dödaren här

vad menar du? att du erbjuder det för mitt kort eller att du erbjuder det för ditt?

Varan är såld

Varan är desvärre såld.

*delit*

Skrivet av Svinfet:
Skrivet av kanshira:

tror verkligen inte att streaming är framtiden. se hur det gick för onlive som inte finns kvar idag. current gen har sålt försäljningsrekord på nolltid. infrastrukturen på bredband är koncentrerad till ett fåtal länder i världen.

Onlive försökte sig på nånting som det inte ännu finns infrastruktur till, så det är inte så konstigt om det floppade..

Var ju inte infrastrukturens fel att det floppade (då det fanns fiber redan då), utan att vi spelare såg rakt igenom konseptet om det skulle floppa så skulle vi inte ha några spel alls. samt att vi som redan var intresserade av spel hade antagligen redan en konsoll eller en hyffsad PC att lira på, då var Onlive conceptet redan dömd på förhand när det fanns bättre service likt Steam Orgign där man inte behöver ha konstant uppkopling för att kunna spela SP spel.

Skrivet av Ghan:

DURR! No shit it would. Hur dum får man bli om man tror att Nintendo inte skulle göra det.

Med tanke på att dom är ganska aktiva på youtube, och tar en "massa" reklam pengar ifrån youtubers bara för att de visar 30 sekunders klipp ifrån deras spel så hade man inte tänkt något annat för att quotea Jim stearling.

Skrivet av Raid25:
Skrivet av Nemo:

Lemmings!

Fortfarande ägt av Sony.

Lemmings 2 finns ju på första sidan.

får hoppas på 30 euro. men kommer nog ligga på runda 40-50 standard pris. Går väll ann att ha lådor i spelet för 30€, men börjar bli ganska trött på att spelen som har det kostar normal pris ala Overwatch och behöver betala 500:- samt att dom har låd försäljning 2 euro styck (om du inte nöjer dig efter varje level dvs).

Skrivet av Svinfet:
Skrivet av kaealy:
Skrivet av vuze2143:

Skiten samlar bara damm.. Aldrig förstått grejen med vuxenleksaker (inte lösvaginor och dildos). Är det ändå inte lite underligt när vuxna har rummen fulla med diverse figurer, tänk er typ boogie2988? Kanske pissar i motvind men vafaaaan liksom...

Min fru tycker det inte är underligt, utan uppmuntrar det. Hennes åsikt är den enda som jag bryr mig om egentligen men folk som verken är spelnördar eller filmnördar brukar spendera tid på att kolla på mina "leksaker" och statyer när de kommer över. Dyr hobby. Visst. Men det är rätt billigt i jämförelse med annat som t ex bilar och skytte med riktiga kulvapen.

Hur kan man kalla det för hobby att ha saker stående i hyllor?

-"Vad är din hobby?"
-"Jag har saker"

Vad är det för kommentar igentligen? vi alla köper spel här på sidan varför skulle en figur av ett spel vara så svårt att förstå om man vill ha ett flytande tema i sin spelhörna/spel rum?

visst priset är om än saftigt men detta är ju inte mindre märkvärdigt än det man kan få i collectors edition för att göra day one köpandet mera lukrativt.

"För spel står ju ändå och samlar damm".

Påminner lite om Devils dagger och Lovely planet i form av speedrunning och omgivningarna. Skall nog hålla utkik efter när det är rea nästa gång.

1