Inlägg av Cladrius

Inlägg som Cladrius har skrivit i forumet

Skrivet av Castor.T:

Satan vad trist. Tacksam för hans insatser, detta utesluter väl en uppföljare då.

Vet inte hur etiskt det är. Men krasst sett kan väl AI göra hans röst nu med tanke på tekniken. Men kommer inte kännas rätt kanske.. RIP

Väldigt ledsamt, spelat 1:an och 2:an minst 15-20 ggr. fan trist :/

"He was trying to buy more sand for his hour glass. I wasn't selling any."

Måste säga att efter att ha läst mycket negativt om starfield så är jag positivt överraskad hur bra spelet är! Älskade iofs skyrim, aldrig spelat nått fallout. Men efter 10-15 timmar så är jag helt fast, finns ju hur mycket som helst att göra och utforska, jag har kanske gjort 4 main Quests sen har jag bara kört freelancer och gjort vad jag känt för, questloggen är full med quests och jag spenderade 2 timmar igår på att bygga ett skepp av alla credits jag pickpockat från alla i hela med Atlantis hehe. Gillar combatsystemet, vapnen känns väldigt bra och det är samma som i alla RPG att man får specca till sig bättre förmåga att sikta osv. (Ex de som klagade över combaten i Witcher 3, men det visade sig att speccade man full combat så var svärd fighten som en dans, älskade den) Sen tycker jag om att man kan göra precis hur man vill när man ska utföra ett uppdrag, spelmotorn tillåter dig att klättra upp på vad som helst eller bära med dig saker och haxxa dig upp på saker osv. Craftingsystemet får man ge en timme sen förstår man hur allt funkar, nu tycker jag det är smidigt. Ett tips är att fixa mer inventory i ditt skepp, allt material som du har där finns även med när du ska crafta saker sen, du behöver inte ha det i din egna inventory. Hittills 10/10.

Hoppas de sjunker lite till så man kan gå in snart (obs ingen köp rek.)

Skrivet av Xerx:

Spelet är underbart, men de får gääääärna fixa prestandardproblemen. Att det rätt ofta droppar ner till en slideshow i 7-15 fps på ett 3080 är ingen höjdare 😅

Hoppas innerligen de kan fixa till det så man kan fortsätta spela, då det är underbart på en ultrawide oled.

Finns fixar på Nexusmod till PC.

Hoppas de får det att fungera bra. Vore drömmen att spela detta spel co-op. Kanske kommer i en dlc i framtiden annars. Men kul att se att det moddas redan!

Helt ärligt så skulle jag älska om man kunde köra 2 player Co-op i Witcher. Hela storyn och utforska tillsammans med Max en polare, inte fler. Kan bli grymma strider om man slåss bredvid varandra och slänger in en fiende till polaren som timear en attack på fienden, samtidigt som han slås med 4 st till. Nej jag tror faktiskt det skulle vara kul med ett witcher Co-op men som sagt MAX 2 spelare totalt.

Kul! Spelade mycket Project IGI förr, gameplay trailern såg lockande ut. Blir det en bra recension så blir det köp.

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Flaska...? Ah! Flaskhals. Ja, var ju bildligt talat. Ett trångt utrymme där det fanns vatten och man kunde schteka zombier. Kunde inte plocka upp vad som helst, nej, men man kunde kasta granater och så. Testade inte fysiken för att skjuta genom väggar, så det törs jag inte svara på.

Ah jag läste om texten haha. Jag förstår! Blir spännande att följa

Du nämner att du kunde använda en flaska som vapen, det jag undrar är, hur är fysiken i övrigt? kunde man plocka upp vad som helst och kasta? är miljöerna förstörbara ? hann du pröva om man kunde skjuta genom väggar osv ? förstår om du inte kunde pröva allt.

Skrivet av Spanska Loppan:

Dead Island? Wow, ytterligare ett mediokert IP.

Många bäckar små?

Embracer har många strängar, såg nu efter gamescom att de även har ägande i Deep-silver som ska släppa Dead Island 2. Får väl se vilka mer stora spelsläpp som påverkar kursen framöver.

Kommer kännas tungt utan Jocke på FZ!

Men jag önskar dig all lycka i framtiden och du är alltid välkommen tillbaka

Skrivet av eld:

Alltså, även om du bor under en sten, läste du inte texten i artikeln?

Haha, jo jag förstår att mänskliga rättigheter typ inte existerar där. Jag vet bara inte hur jag ska uttrycka mig när jag menar att det kan dyka upp skit, säg att det dyker upp inte vet jag en video på när prinsen eller del av styrelsen gör nått förfärligt typ stenar nån eller är på semester i ett icke muslimsk/islamiskt land och härjar runt eller vad fan som helst. Jag menar bara att när ett sådant ”land” ”stat” ger sig in i bolag där vi och alla andra småsparare kan lägga våra besparingar så ökar väl ändå risken? Eller har jag fel? Skit samma vi släpper det här nu. Jag hoppas iaf att det går bra för alla i slutändan och självklart handlar allt om pengar.

Skrivet av Hipshot:

Vad är det som blir så kostsamt för deras ägare och vad skall man hitta? Alla vet att länderna i mellanöstern inte bryr sig om mänskliga rättigheter rent generellt, kontrollerar media, mördar regimkritiker etc, det är inget man behöver gräva fram... ?

Dessutom vet ju så klart Vingefors om det där, skiter väl han i.

Ja om det skulle krypa fram nått otäckt som vi inte vet om än. Med tanke på världens klimat så är risken sjukt hög idag. Jag menar bara det att just saudi, om det skulle krypa fram nått sjukt metooande, eller vad som. Så skulle nog andra investerare bojkotta de som gjort affärer med dem dvs risk/reward ökar kraftigt åt båda håll såklart när man tar in stora ägare och speciellt från saudi då. Så jo det kan bli kostsamt om jag säger om det skulle dyka upp nått skit i framtiden aka Blizzard/activision style osv osv. Men jag hoppas Winge har koll, jag litar på honom.

Spännande att se vart allt detta tar vägen. Saudi köper in sig mer och mer. Men jag litar på att Winge har en plan med allt detta och att man har koll på vart pengarna kommer ifrån. Riskabelt ifall någon gör grävande journalistik och hittar nått smuts, då kan det bli kostsamt för embracer samt deras aktieägare.

”People say money can’t buy you happiness, Habebi come to Dubai”

Bara jag som får upp den reelen på insta/TikTok ibland haha?.

Åter igen som med ubisoft. ”Lars Wingefors” öppnar checkhäftet

Max Payne 4 i ett mörkare New York igen.

Skrivet av Molotov:

CP2077?
Spelet hyllades med höga betyg och game if the year för många.

Folk drar alltid upp CP2077 som ett misslyckande. Det var ett misslyckade på gammelkonsolerna möjligtvis, men vem bryr sig om det idag

Det är som att säga att Elden Ring ör ett av årets misslyckanden 😂

Jag tror du förstår hur jag menar. Cyberpunk var under all kritik, dom hade kapat hur mycket kontent som helst. Det är först nu som det börjar se ljust ut. De hade blivit ett bättre resultat om de skjutit på spelet ett år till. Det är det som är min poäng. Jag vill inte att de släpper Starfield förens deras vision av grundspelet är klart.

Och hur du drar in Elden Ring förstår ja inte ens?

Så åter igen jag tror du förstår hur jag menar när jag säger att CP2077 var inte färdigt. Det blev kaos för dem. Tror det finns en och annan nyhet om det? Så jag hoppas att det tar detta exemplet i lärdom och gör en komplett produkt!

Jag hoppas verkligen att spelet släpps 2023, vi vill inte ha ett till CP2077 kaos. Vi vet ju av erfarenhet att det bara blir skit av allt om det ska stressas ut, det är vi plus investerarna som tjatar på dem och sen gnäller vi när spelet är halvfärdigt. Nej som sagt hoppas de skjuter på release datum om det behövs och ger oss ett färdigt spel. (Sen såklart kommer det finnas buggar här och där men inget gamebreaking förhoppningsvis)