Inlägg av Wessan

Inlägg som Wessan har skrivit i forumet

Var iväg på nyårsfest hos mina föräldrars kompisar och ser att mannen har köpt ett Sega Mega Drive. Då jag hade ett master system så blev jag väldigt nyfiken och frågade om jag fick prova, vilket jag fick. Jäklar var snyggt och roligt det var. Vill minnas att vi spelade hela kvällen.

Och nu har man själv kids, där den största har hittat Sonic och frågat om vi inte kan se denna på bio, så vi är gärna med i utlottningen

Jag tror också att jag beställde.
Kom så långt att jag kunde trycka på beställ och fixade sedan med trustly som nu har reserverat ett belopp. Har dock inte fått någon order bekräftelse. Tyckte också att de flashade till "ett fel inträffade" under en tiondels sekund efter trustly

Rallybil gjord av pärlor

Jag har gjort en rallybil av strykta pärlbrickor som sedan satts ihop till 3d

Jag tävlar gärna om ratten till PC och Xbox

Hade varit coolt att när man går in på en sida som inte pluginet har stöd för, kan välja vilket DOM-element som innehåller priset och vilken som innehåller artikelnumret. Tänk liknande om man trycker F12 och sedan väljer "inspect element" och sedan drar över sidan. Detta _borde_ vara görbart då visa adblockers låter en välja så.

En ytterligare grej vore om dessa regler sedan kan exporteras till en central server och delas mellan klienter.
Kanske kan rösta om regeln funkar eller inte. På detta sätt håller du pluginet uppdaterat även när siter byter layout

Bara jag som får vibbar av Duke Nukem?

Kan tipsa om att kolla in den där sidan som är uppe i rätten i Sverige. Det finns hur många seedare som helst och man maxar linan atm.

Lyckades få två nycklar med metoden ovan jag med.

FZ listar årets bästa spel!

Braid verkar spännande, synd att man inte har en 360 :/

Kul spel, påminner om Bridge Builder fast med gulligare grafik och byggmaterialet är olja
http://www.snabbstart.com/download/bridge-builder

Får lite Motocross madness vibbar av detta! Najs!

Race Driver: Grid-demo i veckan

Mumma

Tycker videorecentionerna är super! Men som foock sa så kan talet bli lite monotont ibland. Men övning ger färdighet, keep up the good work!

Svenska DICE presenterar Frostbite-motorn

Skojjig video

Verkar ju vara ett riktigt bra lir, synd att man inte har en krysslåda...
Ingen som hört något om en PC-version?

Cyklarnas beteende ser exakt likadant ut som det gjorde i MM1 och MM2, borde det inte ske en utveckling? Dock så var de spelen rejält roliga ett tag så lite hopp finns det

Tiger Woods-demo släppt

Jag kan inte ändra upplösning i spelet, vilket medför att det ser ut som skit! Nån som testat och lyckats ändra upplösning?

Nya sökfunktionen är snabb och bra men man får dålig översikt för vad man hittat... nån sorts kategorisering hade inte skadat.
Och sen designen... tråkig!

Jag tycker FZs design är snygg och lättläst, det enda som inte funkar för mig är de hiskeliga ikonerna (de nio prickarna ni vet) i olika färger, där färgkodningen inte är logisk alls (vilken färgkodning e det?). Hade föredragit Xbox-symboler och liknande ist. För multiplatform kan man nog göra nån specialare som funkar.

me2

Har folk ingen annanstanns att gnälla? Jesus.
Nån tävling i gnällighet jag missat?

OnT: Tycker det ser skitbra ut