Inlägg av Frazzefraz

Inlägg som Frazzefraz har skrivit i forumet

Att många har testat det på Steam och ingen spelar det längre är nog mycket av att man fick det om man köpte hårdvara som var kopplat till AMD. Själv fick jag det med min CPU. Har spelat det många timmar men känns som det inte har lagt någon som helst tid på spelet när det gjorde det. Manus, rymdskeppet är mer en kista än ett skepp känns det som. Har man kört det 30h som har man gjort allt känns det som för sen blir det samma uppdrag resten av 140h av de totalt 170h jag har spelat. Var mer för att jag vill få alla powers och se alla universum. Jag är gillar att skada mig själv genom att ha tråkigt bara för att låsa upp allt. Spelar ingen roll vilket spel jag spelar. Tur att jag stoppade mig själv och inte starta olika karaktär som Tood tyckte att man skulle göra för då blir spelet helt annorlunda. Litar inte på honom efter alla korkade uttalande han har gjort hittills.

Game pass för PC är inte värt pengarna om man är mer än 2 i ett hushåll. Då allt man köper eller har laddat ner är låst till en användare. Innan det löser det med familjedelning så kommer håller jag mig borta. Håller mig till Steam och köper spelen istället så alla kan spela och även på Playstation kan min dotter spela spel jag har köpt eller har på PS+ utan att logga in på mitt konto utan sitt konto, Där ligger Microsoft efter så anser att deras tjänst inte är värt pengarna för mig.

Har kört spelet 150h och ger det 3/5 men vill ge det 2/5 för att de är så sjukt enformigt ibland och man köra samma uppdrag efter man kommer till nya universum. Hur man tar Powers i templen, modda jag bort för var det dåligaste jag någonsin har sett i ett spel vem fan kom på att det skulle vara kul. Sen är NPC sjukt tråkiga att lyssna på. Fast spelet hade sin charm i Björn då det var något nytt och alla roliga buggar längs vägen. Får testa det igen om 2-3 år se om det har förändras något eller när dlc:n kommer. Tror community får fixa spelet som alla andra Bethesda spel för de lyckas inte själva oftast. Bara titta i alla andra spel där de plockar vad communityn har gjort och för in det och säljer spelet på nytt. Kolla bara hur många varianter de släppt av Skyrim som är mycket bättre det är nu efter alla år.

Tror de som fick pengar för uppköpet på sina konton för ABK är sjukt glad. För de har verkligen kört företaget i botten. Verkar för sig vara en trend i spelbranschen nu tyvärr. Tror det som är värt mest är nog King i detta köpet. De drar in sjuka pengar. Sen COD så klart. Men Blizzard har varit ett sjunkande skepp den senaste tiden. Bara se hur en av videon de visade på Diablo 4 där de visar hur dåliga de är på matte och blandade ihop sina före och efter bilder. Overwatch 2 ska vi nog inte prata om. Sen WOW som verkar tappa. Så hoppas att Microsoft kan rätta till detta. De har inte lyckats så bra med Bethesda men vi får hålla tummarna att ES6 blir bra för Starfield var för överhypat och känns väldigt mehe när man spelar det men finns inte så mycket annat att spela nu så kört det i 150h men känns som man köra samma uppdrag hela tiden efter man kommer till nytt universum för den 10 gången. Redfall om någon spelar detta fortfarande som inte var så någon höjdare vid release. Forza Motorsport har det även gjort en tabbe och tappat PC spelarna som sitter i sina simriggar då FFB är ett gissel att få till och har gjort något typ RPG av det där du måste levla din bilar för att kunna modifiera dem. Varför inte låta oss använda valutan i spelet istället.

Hoppas på flera nya spelstudios som är självständig och att de lyckas slå in sig så vi slipper dessa giriga företag som bara ska ha mer och mer och inte tänker på kvalitén och vad spelarna vill ha. Tror inte bara på att allt löser sig om Microsoft, Sony och Tencent köper upp allt. På sikt blir det sämre för oss gamers tror jag.

Låter bitter men ser ändå lite ljus. Nu hoppas jag på WRC som släpps snart och Cities Skylines 2. För verkar inte släppas något annat spel i år att se fram emot än de två just nu.

Varför lyckas de aldrig med AI:n för den är lika usel som i FM7. Känns som man kör Wreckfest med hur AI:n funkar och varför ha ett ett uselt leveling systemet i ett racing spel för det känns mer som att jag spelar ett mobil sepl där jag måste levela i evighet för ens att kunna uppgradera bilarna? Sen märks det att de har tänkt på de med gamepad i första hand då man får sitta en hel dag bara försöka ställa in FFB rätt. Där gör all andra racingspel detta bättre då de redan har profiler som funkar oftast utan några större ändringar. Håller mig till AM2 i VR istället som ren racing simulator och inte massor av konstigheter som inte ens borde finns i ett sådant här spel.

Släppt det inte till Xbox så är det löst. Låt oss som spelar på PC inte lida av en konsol som inte kan hanterar spelet som utvecklarna vill.

7/10 får det av mig efter 25 timmar. En del buggar har jag råkat utför och det märks att spelmotorn har sina begränsningar. Betyget kanske ökar efter några timmar till. Tycker det är skönt att spelet låter en teleportera sig runt då det inte handlar så mycket om utforska som i andra rymdspel. Tror spelet kommer bli bättre men känns som det finns en del att fixa. T.ex. kartan så man slipper springa runt och leta efter var man kan sälja eller köpa vissa saker. För sig är platserna väldigt små så är lätta att hitta. Tycker de även lägga till så man kan ställa kontrast och ljusstyrka i spelet. Finns i foto-läget så borde inte vara så svårt att fixa. Redan fixat vissa saker med hjälp av mods, som FOV, DLSS och även installerat Reshade och det gjorde spelet betydligt snyggare.

Skrivet av Mosfet:

Måste vara en nolla för mycket där, kan ju inte vara 705 miljoner euro??

Summan stämmer 776 miljoner US dollar totalt betala de för Rovio.

Brist på Xbox series X finns överallt vad jag kan se. Sedan tror jag inte Xbox konsolen kommer sälja så mycket mer. Tror folk kör spelen på PC bara kolla hur det blir med Starfield. 30fps är inte ok för ett FPS spel.

kemikalieskatt heter det! Det är statens påhitt som inte Spanien har så där skiljer det en del.

Inget av dem. Spelat Zelda 10h men har lessnat så kommer nog kanske köra det när jag har tråkigt och inte hittar något annat att spela. Diablo blir det inte förs i höst när det är mörkt ute. Har så mycket andra spel som jag har att spela som ligger högre upp på listan just nu.

Litar inte på metacritic för fanboys ger alltid sina spel på sin plattform 10 och sen 0 på andra plattformar fast de aldrig har spelat spelet. Metacritic är det sämsta ställer och kolla på medelbetyget på spel. Man får filtrera ganska bra där när man läser recensioner. Medelbetygen är bara att glömma att gå efter där.

Skapa spelet så det funkar i 60FPS på PS5, XSX. Sedan kan det låsa det på XSS i 720p / 30fps. Om det nu inte vill lägga tid på den konsolen.
Tycker mycket spel idag som släpps är väldigt slarvigt gjorda 3 exempel Battlefield 2042, Cyberpunk 2077 och Saints Row som släppts de 2 senaste åren.

Skrivet av baggso:

Om någon undrar över karaktärerna så tänk dig en ”youtuber” på 10 år. Det gör ont på riktigt.

Själva spelet är rätt skoj i övrigt

Är det lika usla som karaktärerna i FH5? För Storyn där är ju sjukt jobbig också fast spelet är rätt så kul annars.

Skrivet av SWEBarb:

har inte vågat prova det än, vill liksom inte sitta i timmar kö för att komma in

Hamnar aldrig i kö längre inte de senaste 2 veckorna iaf

Hälften är nog bottar. Kryllar av dem och chatten fylld med spam. Men tycker spelet är bra annars. Har 130h i spelet än så länge.

Hoppas på Starfield men man vet aldrig då Fallout 76 var totalt kaos vid release. Sen ser jag fram emot GT7, Lost Ark, Elden Ring, Metal Slug Tactics. Jag hoppas även Final Fantasy 7 Remake Part 2 släpps i år.

Detta gynnar oss som spelar med upp köpet. Tror Sony klarar sig bra och går upp igen. Activision Blizzard behövde detta tror jag annars hade aldrig detta företaget ändrat sig till det bättre. Men som sagt är långt kvar till affären är helt klar och kommer ta ett tag innan vi märker några större förändringar efter köpte är klart. Förhoppningsvis får de anställda det mycket bättre då Bob försvinner från företaget och har Microsoft över sig.
Själv köra jag mest PC men inte allt för mycket på Game pass tyvärr då det inte finns så mycket som till talar mig där just nu, På Playstation 5 spelar jag endast spel som inte finns till PC.

Är det bara jag som tycker ljudet är ganska dåligt gjort. När man skjuter hörs knappt ljud och blir ännu värre när det är röster. Jag kanske är för van med andra FPS. Tror det räckte 1 timme för mig. Får prova det mer kanske när jag känner att jag har tid att ge det en chans till. Annars verkar det bra gjort. Synd bara på ljudet.

Skrivet av Tassel:

Hoppas deras DD ratt är kompatibel med tillbehör som funkar med t-500/t-300. Har lagt lite för mycket cash på extra rattar, handbroms, växel och pedaler för att byta bort allt enkom för DD.
Håller tummarna!

Om de inte ändrar sin fästning till sin DD så borde det funka, annars brukar det finnas adaptrar att beställa från t.ex. SRM som har adaptrar till de flesta märkena. Har en T300 innan jag hoppade på Fanatec med min CSL Elite för några år sen innan jag nu byte till CSL DD. Har TM växelspaken och deras handbroms/SEQ-växel som jag kör tillsammans med Fanatec utan problem så borde inte vara några konstigheter att det inte skulle funka med Thrustmasters DD som kommer.